16.07.2005., subota

Hajduk - Rijeka 1:0 (0:0) Superkup

Sa Kantride je trebalo krenuti 2 busa, ali se zbog xy razloga (nema smisla o tome pričati) jedan bus morao otkazati. Vidit ćemo ubuduće kako će se situacija sa ovim odvijati, ali pustimo to. Pozitivna strana ovoga puta je što je napokon murja odredila put prema Splitu koji se nije sastojao od penjanja prema Bosiljevu, već smo se na autocestu digli kod žute lokve. Put je prošao sasvim u redu, u „uživanciji“ sa manualnom klimom (čitaj: otvori prozore i deri propuh :) . Za spomenuti je grupicu tovara u dva auta riječkih rega (otočani neki) koji su na Dugopolju stali pokraj nas mašući ušljivim šalovima, pa umjesto da prođu prema stadionu, murja ih zaustavila do nas i mislim da je jedan od vozača pao na alko testu... Stvarno moraš biti glup :)

Na Poljud stižemo rekordno uranjeno, nekih 3 sata ranije. Spdali smo se da smo sa ovim nadoknadili sva kašnjenja u Split ;) Tekma kao tekma – svi znate kako je prošlo. Moglo je i bolje, a i gore. Opet nam se desilo da je Radman branio sve i svašta, a onda u trenu dekoncentracije pada gol. Iz naše perspektive je bio kiks njegov, nisam još gledao snimku na TV, ali kažu da je zid bio loše postavljen. Tokom drugog poluvremena je došlo do kratkog incidenta, jer su ovi debili iz „osiguranja“ uspjeli (namjerno ili ne) pustiti nekog tovara na našu tribinu. Rezultat je izgleda jedna zastavica manje, jebem im pas mater smrdljivu vlajsku... Za nazad put prošao relativno brzo (nekih 6 sati). Da, skoro sam zaboravio napomenuti da su se tovari sa svojom ""ofenzivnom"" (primjeti: dvostruki navodnici:) porukom nama (Grad bez rive, Klub bez tradicije, Navijaci bez muda) gadno izblamirali. Valjda više neće zapošljavati osnovnoškolce za "kreativne" ideje :))

Usput, za onih 0.1% koji ne čitaju novine ;) - izgleda da se slijedeći vikend, radi sigurnosnih razloga, tekma sa Pulom igra na Kantridi.








- 16:55 - Komentari (4) - Isprintaj - #

< srpanj, 2005 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

Bijele stijene sa Kantride,
Znaju da smo sveto ime,
Ponosimo se njime!

KN Armada - homepage Kluba Navijača.
HNK Rijeka - re-dizajnirani sajt je online
HNK Rijeka #2 - unofficial site Rijeke sa dosta informacija
NKRijeka.com - novosti i komentari vezani uz NK Rijeku
Udruga Prve HNL - informacije i vijesti vezane uz HNL
HNS - Hrvatski Nogometni Savez
Ultras Croatia Forum - nova adresa
Nogomet.com - jedan od prvih, ako ne i prvi nogometni sajt - cak sam davno davno pisao nešto za njih:)
SportNet - dobar sajt, očito vezan uz sport:)
hr.rec.sport.nogomet - mjesto za nogometne diskusije na Usenetu


free web stats