04.07.2005., ponedjeljak

Pripremne tekme

Eto mene opet. Nisam htio ništa pisati dok se nije smirila malo situacija sa dolascima i odlascima. Od kad je završila liga, svi mi "fanatici" smo upijali informacije iz časopisa, novina, tabloida, foruma, sajtova i moram zaključiti da nikad nije bilo ovako čudno. Praktički svaki dan je neka boom vijest - u taj i taj klub ovaj, onaj, odlazi ovaj. Većina tih vijesti su se na kraju dokazale kao "patke". U Rijeci se dosta toga promijenilo, između ostalih otišli su i Mitu (jedva čekao se vratiti u Dinamo - dobro je Scoria rekao neki dan da je to znao ali da je Mitu potpuno dobro iskorštena investicija bila), Erceg (Koreja, pa ne, pa da, pa neznam, pa valjdaKoreja), mali Dunkovic (farmaceut novi) etc. Važnije su ovi koji su došli: Zekić, Krpan, Budicin, Rendulić, Kerkez, Prpić. Sve u svemu poznati igrači sa dokazanom kvalitetom, ali treba se još i dokazati pred nama. Viditi ćemo, za sada je Rijeka odigrala par pripremnih, na zadnje dvije zadnje sam i bio...

Rijeka - Lokomotiva 9:0

Prva domaća pripremna tekma je dovela upoznavanje publici sa novim igračima. Suparnik je momčad koja je bila prva u prvoj županijskoj ligi, i ako se ne varam igrala je sa Vinodolom tekmu za ulazak u razred više (nisu uspijeli btw). Kako čujem, na teren je u njihovoj momčadi izašlo brdo juniora sa tek par seniora. Tekma nije počela nešto spektakularno, ali su se brzo počeli redati golovi. Par stvari što pamtim sa ove tekme: izniman potencijal Anasa Sharbinija (mladjeg brata familje Sharbini) koji je dao 100% od sebe i pobrao najveći pljesak i spektakularni gol Rendulića sa nekih 25 metara u prečku. Sve u svemu, Ok izvedba riječana, ali se vidi da se Zekić i Krpan trebaju malo uigrati.

Rijeka - Metalurg 5:1

Ova tekma se igrala dva dana poslije Lokosa, ali ovaj put ne na Kantridi već na Mavrincima. Zašto, nemam pojma? Ako štede Kantridu, neznam zašto su dva dana ranije igrali sa objektivno lošijom momčadi od Metalurga. Upad se plaćao 20kn, valjda da se troškovi pokriju. Rijeka baš na početku nije pokazala neko savršenstvo, čak smo i gubili 1:0 (katastrofa kiks obrane). Poslije malo po malo, se Rijeka digla, zabila par golova a i važno je za napomenut da su Ukrajinci igrali cijelo polu vrijeme drugo bez jednog igrača, a kasnije čak i jedno 20tak minuta sa 2 igrača manje. Krpan je po starom uspio faliti brdo toga, ali ajde dao je i gol nakon fantastičnog ubačaja Zekića. Nekako je sve izgledalo kompaktnije u ovoj tekmi i Zekić bi mogao obilježiti dolazeću sezonu sa golovima ali i dobrim nabačajima. Linić je sa dobrom partijom i još ljepšim golom dokazao da je njegov ostanak veliki plus.
- 16:55 - Komentari (6) - Isprintaj - #

< srpanj, 2005 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

Bijele stijene sa Kantride,
Znaju da smo sveto ime,
Ponosimo se njime!

KN Armada - homepage Kluba Navijača.
HNK Rijeka - re-dizajnirani sajt je online
HNK Rijeka #2 - unofficial site Rijeke sa dosta informacija
NKRijeka.com - novosti i komentari vezani uz NK Rijeku
Udruga Prve HNL - informacije i vijesti vezane uz HNL
HNS - Hrvatski Nogometni Savez
Ultras Croatia Forum - nova adresa
Nogomet.com - jedan od prvih, ako ne i prvi nogometni sajt - cak sam davno davno pisao nešto za njih:)
SportNet - dobar sajt, očito vezan uz sport:)
hr.rec.sport.nogomet - mjesto za nogometne diskusije na Usenetu


free web stats