Ljepota je u očima promatrača - Susret s djevojkom

utorak , 18.12.2018.

Krenula kampanja „Ljepota je u očima promatrača“










Click here: Ljepota je u očima promatrača






Gradi priču komadić po komadić, sve do emotivne kulminacije u kojoj Veru po prvi puta vidimo u svoj njenoj slabosti, nemoći i očaju. Savršena kosa, baršunasti ten i njegovano lice kakvo imaju holivudske zvijezde san je svake žene, no isto tako, nebrojeno puta smo se uvjerili kako je ipak riječ samo o iluziji.



ljepota je u očima promatrača

Iskren i spontan odgovor, kao i poklanjanje pune pažnje, faktori su kojima ćete privući ljude. Tri mjeseca, pa dva, pa pet. Hehe U ovom slučaju željeli smo diferencirati modne proizvode od drugih na tržištu te nam je kombinacija ležernosti i glamura poslužila kao inspiracija.



ljepota je u očima promatrača

informacije o vingdu - Hrabro sam stala pred veliko ogledalo i upalila sva svjetla da kritičkim okom provjerim ono što uspješno prekrivam debelim slojem tekuće žbuke.



ljepota je u očima promatrača

Hrabro sam stala pred veliko ogledalo i upalila sva svjetla da kritičkim okom provjerim ono što uspješno prekrivam debelim slojem tekuće žbuke. Pa nečim se trebaju prikriti nedostaci, ukloniti tragovi godina, uljepšati fasada. Svi znamo kako to ide, zar ne? Laganim, ustrašenim koracima primicala sam se ogledalu u nadi da su bore koje tako šarmantno pletu svoju mrežu na mom licu, samo od smijeha. Užasnuto primjetim perutanje kože i mnoštvo novih usjeklina koje nisu imale veze sa smijehom, već sa prvim znakovima one užasne i neizlječive bolesti koja pogađa svaku ženu koja ulazi u peto desetljeće života. Koža mlohava i suha, bez sjaja, beživotna poput vapna. Neugodno sam se lecnula. Mora da je prošlo već…. Za razliku od Anine kože koja nikad nije gubila sjaj i svježinu, moja je doslovno vapila za jednim poštenim kozmetičkim tretmanom. Odmah sam ugovorila termin u Ageness kozmetičkom Institutu jer zašto čekati? Odlučila sam već danas učiniti najbolje za sebe i povratiti svježinu i sjaj svome licu. Lijepo je znati da postoji — Ageness Beauty Institut i Sanja, kojoj sam se, s punim povjerenjem, prepustila kako bi se pobrinula za moju umornu, dehidriranu, zanemarenu kožu. Kožu bez sjaja i elastičnosti. Kožu nagriženu godinama, stresom, nespavanjem i da ne nabrajam. Odjednom se ispred mene stvorio bijeli štapić- moderan uređaj koji je precizno izmjerio razinu vlage i pokazao ono što je Sanja detektirala. Moja koža, bila je opako dehidrirana. U Ageness Beauty Institutu se susrećem s tim problemom svakodnevno. Posebice tijekom hladnih zimskih mjeseci i centralnog grijanja. I zato ćemo učiniti sve da napojimo kožu. To nam je danas prioritet. Sanja me nastavila educirati. Pri tome treba izbjegavati prekomjerno grube pilinge s jakim abrazivnim česticama koje mogu oštetiti kožu. Ja koristim Elemis enzimski piling za lice. Zatvorila sam oči i prepustila se Sanjinim čarobnim prstima. Osjećala sam se kao u raju. Svaka kapsula sadrži ulja koja njeguju kožu s moćnim antioksidativnim svojstvima koja hidratiziraju kožu štiteći je od slobodnih radikala. Svojim čarobnim prstima Sanja je nastavila hraniti i regenerirati moje umorno lice. Dobila sam i masažu vlasišta, a čudesni Hydra Boost hidratantni tretman pružio mi je toliko potrebnu hidrataciju žedne i dehidrirane kože. U čaroliji POWER BOOSTER- 30 MINUTNOM TRETMANU uživalo je, ne samo moje lice, nego i moja duša. Nema sumnje, vidimo se sljedeći mjesec, ali ne više u brzinskom tretmanu. Uzet ću si više vremena, a Sanja će mi preporučiti nešto učinkovito i hranjivo iz svoje široke palete tretmana i proizvoda, kako bi zaustavila vrijeme i ostala svježa i revitalizirana. Ne želim više imati umorno i isušeno lice. Želim si osigurati sjajno lice i kožu osvježenog tena — što bi preporučila svakoj od vas. Jer mi to zaslužujemo, zar ne?



Debata con Taja: Ananas frizura i šminka - vlog 115.
To sam bila ja. Mi nismo tajna, ali nismo ni eksponiranost. Truditi se i pronaći nešto što me usrećuje. Sanja me nastavila educirati. Naravoučenije: ne treba dozvoliti da vas ubjede u bilo kakav univerzalni kriterijum ljepote, bila to simetrija, slika najnovije holivudske glumice ili nešto treće. Iako je tvrdio da je studirao s poznatim europskim liječnicima i nutricionistima, studirao je na Ekonomskom fakultetu u Chicagu i Školi za kiropraktiku u New Yorku. Što ako oni ne nauče? Moja koža, bila je opako dehidrirana. U jednoj važnoj sceni filma osjetio sam potpun raskid veze publike i filma — neki gledatelji su našli za shodno smijati se situaciji, koja bi kao izdvojena izvan konteksta filma možda i bila smiješna, no poznavajući povijest lika i sve što je do te scene dovelo, ista je mogla u tom trenutku biti samo neopisivo tužna. Nema sumnje, vidimo se sljedeći mjesec, ali ne više u brzinskom tretmanu. Gdje pronalazite inspiraciju za svoje radove? Svaka emisija se također u cijelosti može poslušati na podcastu na stranici radija i na našem.

[Serbian milf|Iskrica iskustva forum|Porniciklinke]






Oznake: Krenula, kampanja, ljepota, je, u, očima, promatrača“

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.