četvrtak, 22.06.2006.

Utakmica i dan antifašističke borbe u Hrvatskoj

Piše: Yuric
Sigurno ste odma skontali o čemu je riječ, radi se o današnjoj utakmici: hrvatskaHRVATSKA-AUSTRALIJA burninmad, moramo ih pobijedit za daljni prolazyes, zato se nadam da ćemo igrat kao i protiv Brazila, a i boljeeek. Idemo svi navijat doli u Ivane jer manje od 1% Hrvata ima ulaznicu za svjetsko, a ako dobijemo vraćamo se sutradan doma tek na ručak winkrolleyes, cilu večer, noć i jutro planirano je kupanje, a i pica nece nedostajat party...

Svejedno je odakle ćete navijat, važno da je ekipa tu. Uglavnom, dajte potporu našim igračima koji predstavljaju našu malu državu na ovom velikom svijetu, a kad sam već kod toga-danas je Dan antifašističke borbe, tako da ako ste gledali TV, na HRT-u je odana minuta šutnje u počast poginulim domobranima i žrtvama fašizma, pa malo i vi danas razmislite o tome, i da to ne bude nešto strano svima nama, jer smo svi jedno, mi Hrvati!!!
I evo jedna prigodna:
Stavljene su dvi davno obećane slike sa koncerta doli na onom postu pa pogledajte. Ne znamo još kako snimke ubacit, ali čim to učinimo znat ćete. Byeeeeeee, vaš Yuric nutluddeadsmokin.

| 16:46 | Komentari (9) | Isprintaj | #

<< Arhiva >>