Osobni oglasi žene bih - Susretit će se u sredini

srijeda , 19.12.2018.

Lični kontakti - Bosna i Hercegovina










Click here: Osobni oglasi žene bih






Zgodna slobodna Čehinja 30 tih god ąkolovana, ľeli upoznat muąkarca za vezu brak sa JADRANA prednost OPATIJA I OKOLICA 0922989615...................... Upoznavanje preko interneta je sve popularnije iz razloga što je sve pojednostavljeno, brzo, lako i jamči potpunu anonimnost i diskreciju. Zgodna, crne kose, smeđe oči, 168cm, 68k, povratnica, ąkolovana, 53 godine, traľim zgodnog visokog muskarca isključivo za ljubav i brak, da je veći i jači od mene, da ima dobre naravi, da voli ąalu i izlaziti gdje bilo, i da traľi svoju najbolju prijateljicu-ljubavnicu. Žene Riješi se briga, zaobiđi sudbinu...



osobni oglasi žene bih

Vojvodina, Makedonija, Crna Gora, Slovenija 00385997008920............. Tamnoputa sanjalica, zanosnih bedara, velikih grudi, krupnih smeđih okica i dugih trepavica 43 godina, Lijepe duge noge i uski struk želi muškarca za provod. U ovom gradu svašta finog ima.



osobni oglasi žene bih

Lični kontakti - Bosna i Hercegovina - Ja imam auto, nisam blizu grada ali ako si vrijedan ja ću doći nevažno gdje si ti!



osobni oglasi žene bih

Žene Gospoda iz zemlje i inostranstva... Žene POGLEDAJ MOJE TIJELO I VIDIŠ KOL... Žene Mamica za seks, to je dovoljno s... Žene ako stvarno to zelis onda mi se... Žene halo i kako si mi zasto nebi bas... Žene tek sam napunila 18god. Žene Djevojke same u stanu! Žene Rastavljena, vrlo njegovana crnk... Žene Nježna i mazna, mamica, voli uži... Dva-srca za PAULU 59 iz Siska... Žene 57g, dominantna i neukrotiva, tr... Žene Stroga i zahtjevna gospodarica č... Žene Riješi se briga, zaobiđi sudbinu... Žene Iskusna gospođa u najboljim godi... Žene Za zaigrane i maštovite muškarce... Žene UKLJUČI SE I UŽIVAJ SA ATRAKTIVN... Traži Ukupno 10864 korisnik a i 473 oglas a. Oglasi pročitani 232954 puta.



Licni oglasi upoznavanje.mp4
Ja sam tvoj broj! Our women are living in Bulgaria, USA, England and other countries! Ako si takav nazovi me. Sve ostalo na mail :........ Sve ono o čemu sanjaš i maštaš ja pretvaram u stvarnost! Žene Za zaigrane i maštovite muškarce... U ovom gradu svašta finog ima. Mi vam pružamo najbolju uslugu, kroz brzo i lako oglašavanje kao i pretragu više desetina hiljada oglasa.

[Oglasi za posao inostranstvo njemacka|Udana zena upoznavanje|Trazim slobodnu zenu za brak]






Oznake: Linić, kontakti, &, bosna, i, Hercegovina

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.