Kako prepoznati srodnu dušu - Pronađi pratnju

srijeda , 19.12.2018.

Kako pronaći svoju istinsku srodnu dušu?










Click here: Kako prepoznati srodnu dušu






Naime, ti ljudi se svakako nađu i ostvare svoju ljubav. Vas dvoje ste dve individue, no prema svetu nastupate kao jedno. Ako neko želi uživati u odmaranju i spavanju onda su za to pogodna tijela medveda, lava i slično, a za seks su pogodna tijela golubova, bikova ili majmuna, koji tako puno i slobodno zadovoljavaju te svoje čulne želje.



Kako prepoznati srodnu dušu

Ako ste puni ljubavi, onda ćete privući ljubav. Ona je po prirodi vječna, ispunjena duhovnim znanjem, srećom, ljubavlju i težnjom za aktivnošću i služenjem. Britanski naučnici su decenijama istraživali muške i ženske, ali i mešovite parove blizanaca u želji da otkriju nit koja povezuje njihove duše i čini ih srodnim. Tu energiju naše srodne duše osećamo u srcu, jer se tu ta frekvencija u svakom slučaju oseća i mi znamo da postoji naše sjedinjenje.



Kako prepoznati srodnu dušu

Kako pronaći srodnu dušu - savjeti iz osobnog iskustva - Sa njima možemo biti u porodičnim, prijateljskim ili ljubavnim odnosima.



Kako prepoznati srodnu dušu

Sama ideja o srodnoj duši možda nije realna, no ono što je realno, barem za mnoge ljude, ona je osoba koju jednostavno instinktivno poznaju, s kojom se povežu na najvišem nivou i koja im omogućuje da rastu kao osoba u vezi, piše Huffington Post. No kako znati da ste pronašli baš svoju srodnu dušu? Srodne duše mogu čitati jedna drugu kao otvorenu knjigu. Fizička privlačnost je doslovce opipljiva. Hemija između vas dvoje doslovce se može fizički osetiti, a elektricitet između vas ne događa se samo na seksualnom nivou. Gotovo u svakoj prilici držite se za ruke i dodirujete, čak i nakon nekoliko godina veze. Od prvog dana osećate se potpuno opušteno jedno pred drugim. Srodne duše s lakoćom se prepoznaju i bez straha od osude pokazaće svoje pravo lice već pri prvom susretu. Srodne duše vrlo često imaju osećaj da se odavno poznaju te žele da ugode jedna drugoj. U društvu ljubavi svog života, mnogi se znatno lakše opuste i dopuste sebi da budu ranjivi. Ljubav vašeg života izaziva vas kao niko drugi. Veza sa srodnom dušom, uprkos svemu što mnogi pretpostavljaju, nije uvek med i mleko. Možda se tako ne čini na prvi pogled, no imate iste ciljeve. Veza sa srodnom dušom ne mora značiti da nužno uvek imate iste stavove, no krajnji ciljevi i ambicije su vam isti. Srodne duše uglavnom dele iste vrline i vrednosti te na svet gledaju kroz sličan objektiv. Vas dvoje ste dve individue, no prema svetu nastupate kao jedno. Srodne duše ponašaju se kao da su dva dela celine, a spoljašnji uticaju, bez obzira na sve, ne mogu im uništiti vezu.



Srodna duša
Srodne duše uglavnom dijele iste vrline i vrijednosti te na svijet gledaju kroz sličan objektiv. Srodne duše se prepoznaju po boji, mirisu, zvuku, melodiji i vuku jedan prema drugome. Vaš partner treba podržavati vaše odluke i vaše strasti. Smisao i svrha ove faze procesa je da kod oboje na površinu izbaci postojeće mentalne koncepte o ljubavnom odnosu, kako bi mogli da ih promene. Sama ideja pronalaženja srode duše polarizira - neki su uvjereni da negdje mora postojati osoba s kojom im je suđeno biti, dok drugi smatraju da je to samo bajka, odnosno zgodna priča koja u stvarnom životu ne drži vodu. Ali nije uvijek tako da svoju srodnu dušu odmah prepoznamo. Srčane čakre se otvaraju i obe duše se brzo stapaju u treću jedinstvenu energiju.

[Oglasi zene za vezu|Besplatan flert|Besplatni prnici]






Oznake: kako, pronaći, srodnu, dušu, &, savjeti, iz, osobnog, iskustva

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.