16

nedjelja

srpanj

2006

10 Stvari koje Johnny voli i one dokazuju da je uistinu orginalan:od njegovog humora sve do tetovaža, otkri zašto niije dovoljno da je samo zvijezda Pirata s Kariba.




1.DOBAR IZGLED

To visoko lice,te dobrodušne smeđe oči – nije li čudo što ga je u Piratima vrijedna Keira Knightley zvala "eye candy".Ali glumac (u Bahami u veljači) nije u metežu razumio njezinu osobnu namamu. "Nisam ni slutio"rekao je.


2.LJUBAV I ODANOST PREMA NJEGOVOJ DJECI

Prvi put je postao otac kad mu se rodila kćerkica Lily-Rose(7),a zatim i sin Jack(4) (ladylove Vanessa Paradis) , "daje mi veliku snagu,sjajan izgled,tišinu i mir,"kaže Depp.U njihovoj kući od dva milijona dolara,u Vili u Plan-de-la-Touru,u Francuskoj, najdraža aktivnost mu je druženje s njegovom djecom "kiddies" ,"od trampoline do ljuljačke,i stati ćemo pokraj vrta i gledati kako to naše "rajčice" rade ",izjavio je za Newsweek.


3.TETOVAŽE

Johnny je imao tetovažu već u ranim osamdesetim,a sad ih ima više od 12 na svom tijelu koje je pokazao. "Zabilježio sam iskustva koja mi nešto znače-i ostaju zauvijek,"
izjavio je za The New York Times.One sadrže –ime njegova sina na njegovoj desnoj podlaktici i kćeri Lily-Rose iznad njegova srca, i Native American crtež na njegovom
bicep koji je posvetio kao poštovanje njegovoj Cherokee baštini.


4.ZAHVALNOST

On nije uzeo sudbinu u svoje ruke."Johnny je bio direktan- kroz sausage machine dolazi iz Hollywooda i odlazi na drugu stranu i dalje je uspravljen,"kaže zvijezda Pirata Orlando Bloom.U stvarnosti ,Depp (u L.A.-u 2005)je na vrhovima liste Autograph Collector magazina za najveću plemenitost slavnih.
"Čak je potpisao autograme za gomilu na aerodromu u trenutku odvođenja prtljaga,"kaže
urednik Steve Cyrkin.


5.RETRO STIL

Kostimi iz 1940.,odijela u boji vina, pa i izlizane cipele su Johnnyeva klasika,ali Depp nije točno razmotrio sebe."Bio sam star 3godine i mama i tata su me oblačili kao skitnicu za noć vještica.Jedina razlika između toga sada i onda je da su mi oni tada crtali bradu ,a sad stvarno raste,"kaže on.


6.SMISAO ZA HUMOR

Kad je 2005. na Nickelodeon Kids' Choice Awards poliven blatom od glave do pete ,glumac je rekao "dobra zabava."Depp je imao šaljiv ispad na predstavljanju njegovog filma Finding Neverland(Nalazište Neverland).."Gadi mi se roba koja smrdi", kaže redatelj Lasse Hallstrom ,na setu What's Eating Gilbert Grape(Što muči Gilberta Grapea).


7.NJEGOVI ELEKTRIČNI PRIJATELJI

"Depp teži stranom licu,"kaže filmmaker- prijatelj Jim Jarmusch,i njegov izbor društva to pokazuje.Depp može birati prijatelje među kojima su prijatelj Marilyn Manson i novinar Hunter S. Thompson,koji je 1998. igrao u Fear and Loathing in Las Vegas(Strah i gađenje u Las Vegasu).


8.SENTIMENTALNOST

"Uvijek imam svoje male dragulje,"kaže Depp o sakupljanju dodataka, uključivši plastičnu ogrlicu koju mu je napravila kćer Lily-Rose i medaljon sa njezinim imenom.


9.KAMELEONOVI PUTOVI

Bio je kandidat za Oscara u nominaciji za najbolju nestvarnu ulogu- između tada, Kapetana Jacka Sparrowa(Pirate), Willya Wonka (Charlie i tvornica Čokolade),Kubanskog transvestita(Prije Večeri) i Huntera S. Thompson (Strah i gađenje u Las Vegasu).
"Sa svim ovim mojim karakterima,teško je odlučiti ,"rekao je Depp skoro Rolling Stone.


10.LJUBAV PREMA NJEGOVOJ DAMI

"Znao sam,znaš ,gotovo je s tim,"rekao je Oprah Winfrey kako je upoznao Francusku pop pjevačicu Vanessu Paradis u Parizu 1998.Pošto su odtada "bračni par" (u Siječnju)-iako se nikad nisu vjenčali još su uvijek nerazdvojni. "Naša priča je sjedinjenje između ljubavi i prijateljstva, "ona je napisala za Deppa u Francuskom Elle. "Imam dojam da se nitko ne može voljeti kao što se mi volimo."

<< Arhiva >>