Hana me natjerala
[ # ]

Hana me natjerala da napisem novi post i dosadna je ko proljev pa cu popustit. Evo: ovo je bio novi post. Doviđenja drugovi i drugarice!

31.12.2005....13:48 [ Komentari (14) ] Isprintaj

DOSADA
[ # ]

sad sam se vratila s gitare i ubitacno mi je dosadno. al opcenito mi je dan bio super zato kaj sam nasla jos neke ramones fanove i naucila sam da se hanin najdrazi pise kurt kobejn. to bi bilo to. sad idem malo komentirat na sindy blog. do sljedeceg puta covjekovi!!!!!!!!!!!!!!!!

21.12.2005....19:36 [ Komentari (12) ] Isprintaj

Ramones su bili u crticu "Simpsons"
[ # ]

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

16.12.2005....20:18 [ Komentari (18) ] Isprintaj

RAMONES SLIKA
[ # ]

Image Hosted by ImageShack.us

...20:14 [ Komentari (1) ] Isprintaj

subota
[ # ]

znam da bi mi subota trebala bit najdrazi dan u tjednu, ali kod mene to bas i nije tako. ja se subotom il dosađujem il moram ucit (najcesce povijest). ali se bas ove subote potrefilo da su mi ponuđena tri zanimljiva događaja: 1.kino s dorom siskic (gđicom otkaz)
2.klizanje
3.mickin rođendan
ali ja ipak biram rođendan zato sto mi je to prilika da se zabavim sa prijateljima,a s druge strane opet bi bilo nepristojno odbit mickin poziv. dakle............................................................................................ROĐENDAN IT IS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

10.12.2005....13:33 [ Komentari (0) ] Isprintaj

JAAAAAAA I GLAZBA
[ # ]

Ja sam pavla peraic i jedna sam od pametnih ljudi koji su dozivjeli prosvjetljenje i iznenada se okrenuli pravoj glazbi,tj. ramonesima. ovdje glasujte koji vam je od ponuđenih bendova najdrazi i zakaj. al molim vas da mi ne spominjete green day,avril lavigne i slicna sranja. ovo su bendovi za koje mozete,tj.morate glasovati: Ramones, NOFX, Dire straits, Dressen dolls, Clash, Sex pistols, Pink floyd, Led zeppelin, Queen, Rolling stones, Guns'N'Roses, Doors.

09.12.2005....20:53 [ Komentari (15) ] Isprintaj

Sljedeći mjesec >>