job hunter https://blog.dnevnik.hr/jobhunter

ponedjeljak, 02.04.2007.

Jack Welch u Zagrebu

Image Hosted by ImageShack.us

U dvorani Lisinski u Zagrebu 17.05 gostuje Jack Welch. On je ekonomski guru i veliki stručnjak za pitanja Lidershipa. Uz njega će biti još nekoliko predavača u koje je uključe i gdin.Velimir Srića sa ekonomskog fakulteta u Zagrebu. Link na događanje je OVDJE.

Iako se organizator potrudio da u cijenu uključi i ručak sumnjam da će itko od početnika gladnih znanja prisustvovati događaju. Prvenstveno zbog količine novaca koju treba iskrcati (mislim da je najjeftinija karta iznos prosjećne Hrvatske plače). No ne sumnjam da će dvorana biti krcata managerima svih mogućih razina željnih da vide i da budu viđeni. U potpunosti sam siguran da će rijetko tko biti pretjerano pametniji nakon što napusti u večernjim satima dvoranu.

Posebno nakon što sam pročitao plan rada koji je natrpan u početku nekim predavačima a više od pola posvećen isključivo liku i djelu Jackovom. Organizator će biti zasigurno zadovoljan jer ne manjka kompanija koje će iz našeg džepa (ipak smo mi potrošači i plaćamo njihove zabave) potrošiti nekoliko stotina tisuća kuna kako bi se njihovim managerima Jack Welsh potpisao na knjigu.

No uz samu najavu događanja ovaj članak ima još jednu malu poantu. Naime iako to nitko nije objasni stručnjacima ekonomije u Hrvatskoj mi živimo u 2007 godini. Ako smo malo snalažljivi takva predavanja dostupna su nam besplatno. Proguglajte, pretražite Jubitu, google video i eto bez 7.000,00 Kn sjedite u prvom redu tik do svjetski poznatih predavača. I možete birati. Naime i Jack i Kotler i slični favoriti Hrvatskih poslovnih škola u 2007 godini lagano su dio povijesti ekonomije. A ekonomiju preuzimaju nove snage i nove ideje. Da ne duljim zanima Vas Jack Welsh. Klikni TU i slušaj ga do mile volje. A moj prijedlog je da poslušate i pogledate Seth Godina i njegove svježe ideje o marketingu koje mudro zbori ekipi sa googla. Joši link na njegov blog gdje svoje znanje dijeli sa cijelim svijetom.

Dakle nova znanja su tu, samo ih treba željeti…

I što nam Seth mudro zbori za danas?
“Selling to people who actually want to hear from you is more effective than interrupting strangers who don't,”

02.04.2007. u 22:04 • 0 KomentaraPrint#^

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< travanj, 2007  
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Travanj 2007 (7)
Ožujak 2007 (2)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv



Komentari da/ne?

Opis bloga

Kako pronaći posao, kako ga zadržati, kako se snaći u vrtlogu korporacije, kako preživjeti team building???
Kako?? Pa pokušati ćemo Vam dati odgovore na ova pitanja...

Ako želite pošaljite mi mail!

Linkovi

Blog.hr
Forum.hr
Monitor.hr

The General Certificate of Secondary Education (GCSE) was introduced in 1986
GCSE Helpers