JJA

nedjelja, 27.09.2009.

Upute za rukovanje

Tekst u dva dijela, drugi dio za koji dan.
Ovaj satiricno-ironican tekst sadrzi dosta istine, u kojoj mjeri, priznati cete si sami. Za sve one koji se nakon citanja istog smijulje - tko se zadnji smije, najsladje se smije. Sljedeci tekst je isti takav samo iz zenskog kuta.wink

Tekst nije fer, ali ne pisem kao bi se muskarci trebali ponasati, nego kako se ponasaju

Dakle kako funkcioniraju muskarci? Ne vas ljubljeni, poseban, super duper, nego ono - muskarci. Kad ne zele biti politicki korektni.



Sve sto vam se nikad nisu usudili reci.
Misli li na prvom dejtu na seks? Pa nadajmo se. Ne u smislu kako bi vas smotao odmah (iako ni to nije iskljuceno), nego vas skenira - jeste li materijal za poseviti ili ne. Ako je pametan, ipak ce na prvom dejtu glumiti womenajzera, da nema nista protiv shoppinga, da moze i zeli dugo slusati.
Njeznosti – stvar koju bi rado preskocili, ali onda ni veceras nista od seksa. Dakle, nijezan je. Vise ima veze sa diplomacijom partnerstva i izbjegavanjem stresa koji se da izbjeci, i to sto vas dugo slusa, zna da mu je to bolje nego da se preobratite u rospiju ako ne slusa (disklejmer: oni koji ce najlakse razumjeti cijeli ovaj blog tekst su oni sa stazom suzivota od 5 godina navise).

Da li me jos voli? To se cesto pitaju zene. Ako spava s vama redovito, samoinicijativno, trudi se da i vi uzivate, vecinu vremena ima strpljenja saslusati vas, ako vas ne kritizira svaki dan nego samo tu i tamo s opravdanjem – da, vjerojatno vas voli.
Cudno, muskarci se gotovo nikad ne pitaju ovo, sa mnom je. Pa naravno da me voli. Tko me ovakvog ne bi volio?

Sto mu je zgodno?
U trenutku seksa sve, tj vi. A inace – grudi i dobre noge. (fotka meni omiljene Sonje Kraus, nadasve inteligentna i uspjesna zena, koja je svoj izgled iskoristila maksimalno).



Zelite duzu verziju? Inteligentu zenu. Sa grudima. I dobrim nogama. Ako ne moze (nije svaki dan lotto jel) onda ovo dvoje zadnje. Jedna od nocnih mora zena, a tajni san njemackih mukaraca je gore spomenuta Sonja (ono prozvace ih i ispljune te ni ne znaju sto im se dogodilo). 36 godina joj je. Jedan od najvisih iq-a u drzavi, uz to sve je na njoj prirodno.


E sad, ne vole svi muskarci inteligentne zene. Vole samo oni koji i sebe smatraju jako inteligentnima, dapace ipak mrvicu inteligentijima od svoje izabranice. Iako to uopce ne moraju biti, bitno da se takvima smatraju i svijet je u ravnotezi.

Kako mu reci sto volim u krevetu? Opet jedan meni omiljeni zenski lik, znalci ce prepoznati.



Kad bi ljudi barem u seksu komunicirali, a ne se samo seksali (ima bitne razlike iako neukom promatracu sve izgleda kao unutra van), bilo bi manje svadja i konflikata, tipa on se pomuci i pomisli – sad je garant ostala paf, a ona jedva ceka da je gotovo, ili ona da sve od sebe kod oralnog seksa, a on si pri tom misli – super, cak ni pusiti ne zna. Dakle imate dvije mogucnosti – reci mu, pokazati mu, sto god ucinili nek misli da se sam dosjetio. Ne u stilu – ma ne, ne ne tako, jace, ne tu, tamo, nego nakon svega lezite skupa i mazno mu sapnete na uho - ovo danas je bilo super, drugi put smijes malo jace stisnuti.

Da li njemu seks vaznij nego meni?
Jel vam seks vazniji od razgovora? Jel za vas psihicka i fizicka katastrofa biti 5 dana bez seksa? Jel vam seks vazniji od dobrog posla? Eto, onda njemu nije vazniji nego vama.zubo

Za one u duzim brakovima: jel seks jos toliko cest koliko bi zeljeli? Idete li uvijek spavati u istoj prevelikoj reklamnoj majci, morate bas uvijek citati u krevetu? Seksate se zadnjih godina samo u krevetu? Samo u dvije poze? Parfem stedite samo za izlaske. Samostojece vam se ne da oblaciti kad cete ih ionako zacas skinuti? Ne brinite oplesti cemo i po muskarcima u sljed. tekstu.

Samozadovoljava li se? Da. U vecini slucajeva. Nece priznati ni da ga koljete. Jer misli da bi vi mislili da vas je time izdao. No ako spavate jednom tjedno skupa, da, samozadovoljava se.
Nikad ne podcjenjujte - core business. Tipa McDonals prodaje hambice (ako smo dovoljno liberalni pa to tako nazovemo), dakle mogu oni prodavati i shake i salatice i ovo i ono, ali da ukinu hambice, propala bi butiga. Tako je to i sa seksom, ne ostaje se s nekim samo zbog seksa, ali kad njega nema, nedostaje core business. Nikad ne zaboravite core business. Ili.
Mnogi u Njemackoj znaju za Tschibo. Taj vam ducan prodaje stosta, povoljno, praticno ALI baza mu je kava. Zna se sto je baza. E sad da Tschibo sutra odluci vise ne prodavati staklene zdjele, putne budilice i majce, o.k. Ali da odluci nema vise kave. Nema vise branda. Brand = kava. Kuzite? Nemojmo sad o ispravno, neispravno, on mene voli i postuje. Nema seksa, nema dobrog odnosa. Ovdje iskljucujem bolest ili trudnocu.

Da li se hvali mojim seks. umijecem?


Pa....mozda i ne, ako ste komad za kojeg svi na cesti kazu: koja treba. dead
No ako ste onako, osrednji do ruznjikavi i frendovi ga pocnu zajebavati na pivi: daj, sto radis sa ovom rugobom? (klonite se sad politicke korektnosti i toga da muskarac koji vas postuje bla bla....o.k.? o.k.) e onda on stavlja znacajan pogled i kaze - da, ali mala je bomba u krevetu. To vam je kao i sa autima, bitna je karoserija, a ako vec to nije wow, nek je barem ispod haube sve wow.
Rijetko je oboje slucaj, cesto ljepotice sa dugim nogama znaju biti hladne bitchke u krevetu, a neke neupadljive vise po onome tiha voda brege dere. Narodna mudrost, nije sve fatalno sto fatalno izgleda.

I jos nesto, on se uopce ne bi uvrijedio da mu ovo pitanje (hvali li s time kakav sam u krevetu) odgovorite sa DA, dapace to bi mu bilo draze nego da se hvalite njegovom placom.

Uvrijezena je zabluda da uvijek muskarci zele vise seksa i imaju jaci libido. Cesto je zena ta koja zeli vise. Kako dobiti vise? Vise dobrog, a ne vise ritschi ratschi i hrk na drugu stranu.
Analizirajte vase veceri, idete li uvijek prvi spavati, odvija li se seks uvijek u krevetu? Uvijek u isto doba dana? Provodite li vecer prije seksa skupa ili svatko nabija po svom elektronskom ljubimcu? Pocinje li kod vas igra uvijek na isti nacin, poljupcem u vrat, dodirom bedra, same ol' thing.
Da li se samozadovoljava (vec odgovorili, no dobro)? Pa, ako ne spavate skupa svaki dan, po svoj prilici da. Svak zna najbolje za sebe sto "radi". I zapravo nije normalno da se boji ili srami vama to reci. Jer misli a i mnoge zene da je onaniranje vrsta preljuba. Izdaje.
Ovako. Ne, dobar brak se ne temelji samo na seksu, ali seks - dakle intima, komunikacija i bliskost - to je baza. Kad toga nestane, krene udaljavanje. A onda je preljub samo korak dalje.
Koji alarmira. Ali sto su prije toga bile tihe mise i svak na svoju stranu kreveta, to ne alarmira?

Uz bazu, dobru bazu (sto je baza rekli smo wink) mozete sve i kupiti stan sa divovskim ratama i podizati djecu i napredovati u poslu, ako nema baze rusi se kuca. Ne zaboravite bazu. Mnogo dobrog seksa. Ako zelite nekog na kratku lajnu, to je ta. Protiv ovakve cak nece ni imati nista protiv.

Sto ima protiv mojih frendica?
To sto s njima pricate o svemu. Mislim - o svemu.rolleyes Hm, sto znaci taj znacajni pogled tvoje frendice dok ste svi skupa na kavi? Jel zna da je nedavno, naravno samo zato jer je bio pakleno umoran...i to naravno iznimno...da nije mogao....jel zna?!? I uostalom, kod zadnje svadje, jel su to bas bili vasi argumenti ili vas je frendica brejnstormirala? Zna li sve ili bas sve?!

Kako cu otkriti jel me vara?



Kliseji ali rade, jel odjednom posvecuje puno paznje svom izgledu, jel mirise cesce nego inace, jel odjednom radi puno prekovremeno, a doma seksa nema osim na vece blagdane? Jel odjednom zakljucava mobitel ili nosi uz sebe, jel bez razloga nosi cvijece kuci? Jel u razgovorima odsutan? Redovito se odlogira, a prije nije kad cita mailove? Ako sto skriva - slike, neke predmete, gdje? Pa tamo gdje ne bi nikad gledali.
Vozite se u istom autu, zivite u istom stanu, vjesate mu kosulje u ormar, dakle sto ostaje? Mozda u podrumu kutija sa njegovim stripovima? Nesto sto vas ne zanima ni u ludilu i sto niste godinama dotakli?

A mozete pogledati i ovdje
http://www.how-to-catch-cheating-husband.com/

Zasto ne nazove, kad je rekao da ce? Zato sto ga ne zanimate. U svakom slucaju ne dovoljno.

Sto napraviti kad ga ulovim da flerta? Ako to radi pred vasim ocima, znaci ista festa, isti rodjendan, docek nove - onda nema za vas ni mrvicu postovanja. I zna da se ponasa svinjski. Jos ce vas optuziti da ste histericni i bolesno ljubomorni. Reci ce vam da vas voli i da ne kvarite vecer, ne radite stres i da preuvelicavate. Uglavnom ako flerta pred vasim ocima, onda mu je bas svejedno sto mislite o tome, tj. vaznije mu je da ispadne faca. Dugo ste skupa, znate i kako izgleda bolestan, neobrijan, kad mu smrdljivko pobjegne. Niste vise impresionirati s njime 24/7, a njemu treba to, pogotovo ako je upao u midlife krizu, treba mu vidjeti obozavanje u necijim ocima. Bilo cijim.

Kao ga zadrzati kad ostarim? Prvo muskarca uopce ne mozete zadrzati ili ostaje dobrovoljno ili ne. Ostaje ako ima feeling da mu nigdje drugdje nece biti bolje nego s vama.wink Mnoge zene (ne ovo nije zenomrziteljski tekst, ovo je o zenama iz muskog ugla) se srede za posao, isfeniraju, nasminkaju, a doma hodaju masne kose, u razvucenoj trenirci, pa jel posao bitniji od muza? Ako je, onda....onda se ne cudite sto divljenje ide traziti negdje drugdje. Ako nije, onda se sredite i samo za njega. Muz me zna pitati gdje idemo, nigdje, veceramo nas dvoje, nista specijalna jela, ali tu i tamo se za to sredim svjetski.
Kad ste se zadnji put sredili SAMO za njega? sretan

Zasto je prema drugim zenama bolji nego prema meni? Zato sto mu one ne kvocaju par sati na dan, ne kritiziraju, ne pokusavaju promijeniti. One ga jos uvazavaju, jos je netko i nesto u njihovim ocima. Vi ste vec odavno upecani.

Jel mu drago ili ne kad mi se upucava neki tip? Prvo mu je drago, znaci da ima nesto dobro pored sebe. Da nije luzer ciju zenu nitko ni stapom ne bi. Jel mu i dalje drago ovisim o tome kako reagirate na takve upade.


Stalno braniti zenu od verbalnih dzentlemena bas i nije neka ugodna aktivnost. Zlatno pravilo je da svatko svoje obozavatelje drzi na pristojnoj distanci.
Tipa, hvala za kompliment, i diskretno sapnuti nesto na uho muzu.

Kada ce me ostaviti? Kad shvati da sa drugom moze lakse i ugodnije pricati. Kad se zapustite, i ne 3-4 kile nego 20 i vise. Kad mislite da je odlazak zubaru luksuz. I da se samo unutarnja ljepota broji. Kad dugo dugo nemate zelje za seksom. Kad ga u drustvu ismijete ili radite viceve na njegov racun. Kad priznate da ste ga vi prevarili. U pravilu, muskarci vole ugodno. Bez stresa, bez frke i panike. Dakle, najradije bi da doma sve dobije i ne mora traziti okolo (da seksisticki stav, ali cekajte tek sto zene misle naughty). Jos manje im se razvodi. To znaci alimentaciju, nema skuhane vecere, nema cistog vesa, nema cak ni praznickog seksa.

Smijem ga nazvati prva nakon dejta? Ne. Prigovoriti vam nece, ali necete ga ni upola rajcati kao ako se ipak morao debelo pomuciti oko vas. Muskarci postaju kompici za zenema koje im sve olaksavaju i ucine prakticnim, a ozene kucke oko kojih su se morali posteno oznojiti. Je, staromodno je. Pa budite moderni, ali nemojte meni doci plakati. Ne pisemo ovdje kako bi muskarci trebali funckionirati, nego kako funkcioniraju.

Kako cu skuziti da se pali na mene? Tako sto ce uciniti sve da vas opet vidi. SVE. Hm, a mozda zeli samo sa mnom u krevet? Mozda, ali ako zeli nesto vise onda nece okrenuti ledja ako ne bude seksa sad i odmah. Ustedite si pitanje, kad do seksa dodje - a da prespavas kod mene? To je pitanje ocajnice.
U biti on vas to treba zamoliti i osjecati se kao da je dobio na lottu ako ne prebrzo, ali ipak kazete da. Promatrajte njegov govor tijela, naginje li se prema vama, kako drzi ruke, kako drzi glavu dok vas gleda, jel ju nakrivio i jel mislite da on misli na...da da misli zubo.
Ili je prekrizio ruke na prsima, tipa izbacivac, jel drzi ruke iznad glave prekrizene dok sjedi, jednoznacno iako vjerojatno potpuno nejasno, pradavno ponasanje, siri miomiris ispod pazuha, i gorile rade slicno da obiljeze svoj teritorij. Tu su i feromoni koji vas napaljuju, a drugim muskarcima bas nisu ugodni. Eto priroda je na sve mislila.
Promatrajte njegov govor tijela i malo ga imitirajte, on nece to mozda skroz skuziti, nisu muskarci bas nesto bistri u tim stvarima, ali njegova podsvjest ce primiti poruku.
Dokrajcite ga, prolazite rukom kroz kosu, smjeskajte se, ali ne gledajte direktno u njega, prekrizite noge, igrajte se sa usnama i ne ne sve ovo istovremeno. Stari trikovi, ali rade.
Zasto uopce sve te igrice toplo hladnog?
U stilu ja bih, ali samo malo, a onda mozda i ne bih. Ne nazvati ga prerano, ne sms prekasno poslati, sva ta taktiziranja i strategije nut, svi zelimo isto i samo si zagorcamo zivot. No to su pravila igre, a igra je stara koliko i zivot. I zivotinjski svijet ne zaobilazi pravila flirtanja. Chekiranje. Jel moze izdrzati sa mnom, jel me moze obuzdati?

Da li da mu priznam preljub? Nikad. Ni tad. Nemojte pasti na price o povjerenju, toleranciji i istina je najbitnija. Uzivali ste, sad pregrizite drek i nosite tu tajnu solo.
Vecina muskaraca preljub dijeli na dvije vrste: onaj oprostiv - njegov. I onaj neoprostiv - vas.
Ne smije vise biti macho, kao softie ga ismijavaju, vozi djecja kolica, pegla, a ako ne samljeti ce ga jezici vasih frendica, vlastita zena mu radije razgovara sa svojim frendom pederom nego sa njim i sto mu ostaje? Ostaje mu uvjerenje da sve to ne podnosi bezveze, nego da ste vjerni.

Zasto ja ne upoznajem nikoga? Dobro izgledam, imam dobar posao, nisam zaostala u socijalnom smislu? Pa sad, nije bas da muskarci ne zele lijepu i pametnu i uspjesnu. Mozda fakat nesto ne stima sa vama? Mozda gledate odbojno i arogantno, mozda imate masnu kosu, a mozda sjedite stalno doma? Tesko da ce netko pozvoniti na vasa vrata i poslati molbu i zivotopis na mjesto vaseg decka.
Uglavnom malo je lakse ako imate psa, dok sam cuvala jednog psa, nevjerojatno koliko me ljudi iz kvarta u parku pozdravilo i zapocelo razgovor, a ja ih svo vrijeme prije toga nisam nikad vidjela. Ovaj, da specificiram to ljudi - mladih, zgodnih muskaraca. Sto imaju psa im je samo plus. Znaci da se znaju brinuti za nekoga, a zenama tu dolaze na pamet djeca i bioloski sat sa tika taka.
Dvije zanimljive adrese:

http://www.naturdeshundes.de/dateadog

www.findahusbandafter35.com

Ako me prevari, jel ga muci griznja savjesti? Da, ali ne dugo. On ce vec naci razlog da se opravda. Seks sa vama je dosadan, necete isprobati ni jednu njegovu perverziju, ili stalno njurga, stalno hoda sa objesenim nosom po doma, kazem, naci ce si razlog. Ima i onih kojima je svrljanje sa strane kao hobi. Zapravo misli da ste o.k. ali eto on tesko radi pa sto si ne bi dopustio malo zabave. Za njega je afera samo jos jedan nacin da se opusti, uz sport, saunu i ne misli da to ima ikakve veze s vama, dapace vjerojatno kaze da vas voli. Vi zelite objasnjenje. kako, zasto? I objasnjenje zelite sto i jedan put, taman kad misli da ste zaboravili cijelu stvar. A on objasnjenja nema. Nije filozofirao oko toga. Osim toga on zna da bi objasnjenje koje bi vam dao samo jos vise uprskalo stvar.
Da je istina sranje. Zato suti. I ceka da tuca prodje. Vi i dalje zelite istinu i nista osim istine. Iako ne znate da vam od istine nece biti nista lakse. Ili sto tocno pomaze ako on kaze - probao sam i eto upalilo mi kod nje

Zasto mi vise ne govori da me voli?
Zato sto misli da je to jasno. Spava s vama, nosi vam placu, brine za vas, farba ogradu, po njegovom = voli vas. A zene, zene vole skupljati komplimente kao slatke bobice u kosaricu (da zene su sakupljacice), malo jednog malo drugog komplimenta. Muskarci su lovci, oni idu po bizona, pardon po placu, ne zamaraju se bobicama.

Zasto mu je posao vazniji od mene? Zato sto tamo zna sto ima za raditi, svoj je na svome, a kod vas nikad ne zna sto je pravo, a sto krivo. Firma nagradjuje tezak rad, zena ne. Svaki Bozic isto sranje; bor je opet ukrivo! U firmi ne pospremate, ne uvodite reda i ne dekorirate, to je njegovo utociste, Osim toga bi li vi bili sa nekim lezibovicem koji nije u stanju donjeti doma novac za racune? Privremene udarce sudbine i bolest ne racunamo. U firmi zaradjuje za sve, za krov nad glavom, za auto, hobije - bez firme nema niceg.
Zasto se tako jadno ulizuje svom sefu? Valjda mu to niste rekli i na glas. Ma ne ulizuje se on wink, on to samo strateski manevrira kroz svakodnevne stupice i opasnosti.

Kako saznati jel na poslu medju luzerima ili coolerima? Promatrajte kako sef postupa na nekim zajednickim druzenjima s njime a kako sa drugim kolegama. Pazite na govor tijela, tko kome kima glavom, osim toga ako mu je dojadio brak, bjezi u workoholicno ponasanje. Mozda ne toliko jer voli posao, nego jer ne voli provoditi vrijeme s vama. U firmi ima mira od vas i vasih vjecnih litanija.



Tako da ako radi svaku vecer do kasno ili je velika riba u businessu ili bjezi od vas ili vas vara.

Kako da se ponasam prema njegovom sefu? Ili kad kao u mom slucaju sef zeli biti sprijateljen s vama, samoinicijativno skracuje vase ime na nadimak sto je samo najdrazima dozvoljeno, poziva vas na vecere itd. Prijateljstvo je okoncalo kad je jednom pozvao nas dvoje na veceru, a onda ostavio muza da radi duze na projektu a on dosao sam. Ovako, u kuci ste vjerojatno vi sef oko odgoja djece, oko izbora mjesta ljetovanja itd. pustite mu da na poslu on bude faca.
Negdje mora biti ako necete za muza jednu potpunu papucu.
Dakle pred sefom je muz vas idol. To mu i na poslu dize rejting, znaci da ima stvari pod kontrolom, pravo stvari stanje ionako znate vi.

Muskarac i slobodno vrijeme: i vi imate hobi bilo da je to blog, aerobik, DIY projekti, kozmetika, fotografija, mora i on imati svoj hobi. Ako je te srece pa imate podrum/garazu u koji se moze zavuci, radije je tamo nego da slusa vase zanovjetanje (ovo se odnosi na 15+ brakove). Mislim preuredili ste cijeli stan/kucu, ovo je njegov refugium, gdje nema vasih deko ideja rolleyes, gdje nema dekorativnih jastuka i etsy art-a po zidovima, tu je sve po njegovom. Tu je konacno njegov ukus jedina odlucujuca instanca, Kanadjani imaju divnu ideju da podrum pretvore u sobu za hobije thumbup, ima audio kutak, kino kutak, kutak za veca druzenja da vam ne banci hrpa muskaraca sa pivama po novoj sofi u boravku. I jede pizzu na istoj dok gleda utakmicu.
Mozda ima tu slozene svoje elek. vlakice i sine koje stalno nadogradjuje, mozda ima svoju lemilicu i slaze PC buducnosti (nemojte mu reci da je vec izumljen i pustite ga da se igra).





Bolje i to nego da vas vara, pije ili kocka.

Ovakvim maketama se volim i ja igrati samo nemojte mu reci.
Ako imate kucne ljubimce vjerojatno oni imaju vise prava od vaseg muza! Jer vas muz nema ukusa! Da, da znamo tu pricu.
Ili vi i on ne volite iste stvari na tv-u, a vi ste preuzeli daljinski. Ili-– u stanu ne smije pusiti.
Mislim, kakav je to zivot?! Probudi se pa mu se zalite da mu smrdi iz usta, onda su mu na pameti sasvim druge stvari kao svakom postenom muskarcu, a vi bi se mazili. Onda bi vi da skupa doruckujete i da on pri tom ne cita novine. Stres. Sve stres. Onda ode na posao, opet stres. Onda dodje doma i onda opet vi sa svojim bla bla bla, blabla onda susjed, pa djeca, pa nogometni klub izgubio. Sve stres. O.k. prije spavanja je jos tema baze, sjecate se? Ali vi ili vam se ne da ili niste depilirali noge ili bas u to vrijeme ide vasa omiljena tv serija. Ili je rekao krivu rijec ili je cak zaspao prije, uglavnom jadan zivot to sve. Ali zato ima svoj hobi. I svoj mir. I to je sve sto siroti muskarac zeli od zivota. O.k. i core business.zubo

Zasto ne voli ici sa mnom u shopping?



Muskarac je isao u lov, to znate, Koncentrirao se na bitno. Zene su skupljale bobice, sad skupljaju cipele. Inace prije su zene manje pricale, smjele su manje pricati, zato muskarac zali za neandertalskim vremenima. I zato se nekad i ponasa kao neandertalac. Iz nostalgije. Nema on nista protiv shoppinga, ali ima protiv dana po ducanima, guzve, isprobavanja, neodluke. Inace ja sam tipicni muski kupac - istrazim unaprijed sto hocu, gdje hocu i po kojoj cijeni hocu, mrzim provoditi vrijeme u shoppingu, udjem, platim i izadjem i ne nemam zivaca za shopping orgije mojih frendica. Cekam ih na kavi sa knjigom radije ta 2-3 sata.
Dakle najbolje vi prvo izvidite teren, odabrete, tj. suzite izbor i povedete muskarca, pa ce vam reci izmedju 2-3 haljine koja je bolja, ali ne izmedju 30, a k tome vecina danasnjih ducana ima i fine udobne fotelje pred kabinama za probu i to s razlogom, obicno tamo vidjam uvaljene muskarce da im barem bude udobno ako im vec nije ugodno.
Ili, nadjite se i kao i ja frenda homoseksualca, koji ce vam ujedno biti mnogo veca pomoc nego vas muz.thumbup

Zavrsam pitanjem - kako ga motivirati na sport ( ostala pitanja kao da li je o.k. da sam izlazi navecer, muskarci i kazaliste, muskarci i odmor, muskarci i stara roba, kako do njegovog novcanika, muskarci i auto, muskarci i njegova svojta, zasto je jos u kontaktu sa svojom ex, zelim ga ostaviti ali kako - to sve sljedeci put).
Dakle kako ga motivirati na sport? Nadjite mu ljubavnicu. Inace, necete ga natjerati, osim ako sam nece. Osim toga, idete mu na zivce stalno ga kritizirajuci.
Ostaje nada da se udruzite sa njegovim doktorom koji ce mu zabrinutim glasom reci da mu ostaje svega jos par godina, malo show-a sa kolesterinom, losim jetrenim probama ako pije itd. Osim toga tad ima i sluzbeno opravdanje pred frendovima – hej jel si ti narucio colu!? Da, rekao mi moj doktor jos koja godina, sve te zene, svo to vino smokin....gotov sam....to je ipak bolji argument od - zabranila mi zena, zar ne?
Muskarci ce dobrovoljno smrsaviti ako nadju puno mladju partnericu, to se zove Joschka Fischer efekt. smijeh
Ili uclanite se sami u neki club i dodjite doma odusevljeni muskarcima koji se vrzmaju tamo. To pod pretpostavkom da mu je jos uvijek stalo do vas.



Kraj teme. Nastavak u sljedecem blog tekstu. Sljedi rubrika razno.

_______________________________________________________

Danas imamo izbore. I dok vi ovo citate, ja sam u promatrackom tijelu i gledam jel sve po propisu, onda trcim doma glasati u drugi kvart, pa se vracam na brojanje glasova do kasno navecer. Mimo toga radim puno, izlazim dosta i imam stalno goste na prespalovu, uglavnom nenajavljene.naughty
A najradije bih vidjela jednu dragu goscu sa pripadajucom svitom kojoj saljem pusu najvecu, a Garovicu posebnu jednu.kiss

Probala sam meni novu Colu, nema u Njemackoj osim po egzoticnim ducancicima (kakav i mi u kvartu imamo), drzi ga neki Turcin, s kojim sam na ti nakon trece nabavke, pa mi uvijek tutne u vrecicu i stangicu neke cokolade s blagajne, kao da mi sirotici treba jos kalorija. Uglavnom ja revno isprobavam sve novo sto stavi u ducan, ovo mi se svidjelo, kava i cola.
Obicna Cola mi je preslatka. Eto na ovome zivim skupa sa espressom ovih dana. Za mojen ultra zdrave svjeze sokove nemam vremena, biti ce bolje. Dobra vijest, oslobodjena sam kuhanja do daljnjeg, to muz sve thumbup, samo napisem sto mi se jede taj dan ili isprintam neki recept sa neta.sretan



http://en.wikipedia.org/wiki/Coca-Cola_Bl%C4%81K

- 20:33 - Komentari (35) - Isprintaj - #