31.03.2006., petak

Godina dana

Evo točno je godina dana od mog prvog posta ili ti otvaranja ovoga bloga! Prikupil sam oko 400 postova negde.

Genijalac sam ja, otvorl blog 8 min prije 01.04.! Za sve je kriva Spookie, ona mi je dala ideju jer sam joj taj dan prije složil brojač posjeta!

Ajd pozdraf!

- 23:52 - Komentari (1) - Isprintaj - #

Spavanac

I današnje je dizanje bilo rano pa mi je umor dosegel kritičnu razinu! I tak sam danas malo odrijemal, a dečki kraj mene su kak mi frend veli uzeli mobove i snimali trenutak kad mi je glava pala na rame! U biti dečki se zezali, a ja jednostavno nisam više mogel jer faljelo mi sna!

Popodne sam bil sa sestrom nakon dugo vremena na kavi i evo onda malo igral Warcraft 3. Nikak da se odljepim od te igre. 3 puta ju počinjem ispočetka. Sad će Bitange pa Joey i onda još malo Warcraft!


wave Još 4 sata!
- 19:52 - Komentari (2) - Isprintaj - #

30.03.2006., četvrtak

Umoran sam, krepan sam

Jučer sam jedva preživjel jutro bang! Ova dizanja ranom zorom skroz me uništava. Doma sam došel tek u tri jer je bila nesreća na prugi prema Čakovcu pa je naš vlak išel po one putnike i vlak koji je ima tu nesreću te smo shodno tome i kasnili!

Doma sam popodne složil jedan komp do kraja i tek kaj sam se okenul bilo je 23 i išel sam spavat!


1
- 19:42 - Komentari (0) - Isprintaj - #

29.03.2006., srijeda

Skoro se rasprsnul danas!

Imam 67 kg, no želudac kak god da mi ne nabacuje kile nabacuje mi probleme. Dosta je osjetljiv pa moram pažljivo jesti. Pošto je u nedelju krenul s bolešću e danas kad sam pojel pizzu tolko me bolje da sam skoro poludel. Al kak sam se zezal s ekipom uspel pozabiti na njega pa me trenutno jedva da i boli. Miška programira trenutno, ja čekam vlak i evo surfam u međuvremenu!

Danas je CSI u 20 na RTL- a onda tekma na drugom! Točno se vidi da ovi vrhunski klubovi čim im makneš jednog najboljeg igrača nisu isti. Juve bez Nedveda, Barcelona bez Ronaldinha. Ko veli da Dinamo onda ove godine nema šanse!
nut

Još 2 dana!

- 16:18 - Komentari (2) - Isprintaj - #

28.03.2006., utorak

Next day

Post je evo pisan u srijedu tj. danas. Nisam jučer baš bil raspoložen, jednostavno u tom trenutku kad sam ga htel pisati, neke me puklo i odustal sam.

Utorkom sam doma cijeli dan pa se malo odmorim. Ujutro sam vozil ove platične boce i onda sam moral s njima doma jer moraju biti čiste! Halo! Pa daj, a na kraju kad ih budu prešali onda budu završile na nekoj njivi sve blatne!bang

Dosta!

- 19:54 - Komentari (2) - Isprintaj - #

27.03.2006., ponedjeljak

KB816093; WOW

Pa blog iznenađuje!
Danas opet neke novo, sad i povećanje slove! Dobro možda malo pretjerujem, no nadogradnja sustava čini svoje. Kak studiram informatiku sve novosti me raduju!

Išel sam ujutro s bicom do vlaka i stigel 12 min brže. Al u zimskoj jakni pa sam se skuhal kad sam išel doma jer je popodne u 14 bilo ni manje ni više nego 21°C.

I programiranje je dobro prošlo, dobil sam pet od šest bodova! Jučer me boljel trbuh navečer i danas ujtro pa skoro nisam opće išel, al smanjila se bol pa otišel ja!

Popodne sam čak i odspaval jer krepan sam skroz.

Sad sam gledal Balkan Inc. Meni je serija baš O.K, uz Bitange trenutno jedina hrvatska koju gledam!

Noć!
mouthwash
- 22:21 - Komentari (0) - Isprintaj - #

26.03.2006., nedjelja

E danas mi prošel dan brzo

Ovo vrijeme smelo me full. Digel sam se u 10 pa sam bicikl vratil u normalu, napumpal gume nut, jer od stutra do vlaka putujem biciklom, a ne pješice!

Za ručak je bil roštilj, tata spekel povodom rođendana, a popodne sam krmil pred kompom i eto prošel dan!

Vidim, blog opet nudi neke novo party, pa ovo je već super. Sad blog već zgleda polako onak kak bi trebal!

Ajd čujemo se!
wave
- 19:56 - Komentari (1) - Isprintaj - #

25.03.2006., subota

Subota

Eh, lijep dan, skoro.
Ujutro sam pokupil, napokon, ovo granje do kraja, a popodne bil kod dede i s mamom na groblju i u vinogradu.

I navečer se išlo van. Nisam namjeraval, al eto skupila se ekipa. I sad je došlo do razočaranja! Nije mi tata po prvi puta auto dal! Zake?, nemam pojma, al pamtim!

Al vani je bilo super. Zezali smo se i večer nam je prošla. Kad smo išli doma zastavila nas je policija, al kak niko nije nike pil, prošli bez problema.

Digel sam se tek u 10 ujutro!

- 19:52 - Komentari (0) - Isprintaj - #

24.03.2006., petak

Finalmente ili tak se nekak piše

E došel je i petak, vjerojatno najiščekivanij dan u zadnje vrijeme. Jednostavno preumoran sam headbang i kad sam doma došel u pola 15 bilo mi je tak dobro kaj sam znal da sutra nemoram baš nikam da sam izvadil kosilicu, nalijal ulje i benzin i upalil burninmad, no nije košnja u pitanju nego samo provjera jel radi i radi. cool

Nije mi ujutro dan baš super počel bang, al eto popodne je bil solidan. Malo sam još pobiral ovo granje od voćaka eek, vozil se na skuteru i evo baš pogledal Bitange i prvu epizodu Joeya. Već sam napisal da mi se serija baš i ne dopada nut, al ovaj termin je baš O.K pa ju budem pratil. Ništ me ne košta, a vrijeme mi projde!thumbup

Ajd laku noć. wave

- 21:47 - Komentari (2) - Isprintaj - #

23.03.2006., četvrtak

Dobar dan

Nije pozdrav, nego mi je danas baš bil dobar dan! Programiranje je prošlo iznenađujuće dobro, engleski je prošel, a odna sam vrijeme do polaska vlaka dobro iskorisitil!

Popodne sam prevozil neke do vinograda, a onda se malo i vozil u autu kaj mi je super pa je dan bil još bolji!

Malo sam si legel (5 min) al bilo je dosta da se preporodim jer ova dizanja u pola šest su zbilja iscrpljujuća!

Malo sam zadaću neku radil i evo sad idem gledat TV Bumerang pa Kućanice.


bang thumbup
- 19:56 - Komentari (1) - Isprintaj - #

22.03.2006., srijeda

Sretan rođendan tata

Danas moj tata ima 46 godina pa da mu i tu čestitam party smokin. Mogel bi napisati stari, ćale, otac, al uvijek mu velim tata pa nek i tu bude tak.

Na faksu sam provel danas 12 sati i sad sam skroz krepan. Al meni je na faksu baš super. Profesori su O.K, ekipa još bolja tak da se nemrem žaliti.

Prof. poštivaju dogovore, mi studenti ih izvršavamo (bar većina) i svima nam je super.

Idem sad malo još neke na TV pogledat jer Mihael nije došel na net kaj bi odigrali bar jednu partiju biljara prek ICQ-a!

Noć svima! wave


I sretan vam prvi dan proljeća, uz jedan dan zakašnjenja!

- 21:26 - Komentari (0) - Isprintaj - #

21.03.2006., utorak

Blog

Popodne nisam mogel uploadati postove, al sad mi je razlog O.K

Blog se poboljšava, makar je tu i tam nedostupan!

Sad imamo i smajliće!

kiss bang burninmad mad mouthwash party smokin wave

- 19:14 - Komentari (2) - Isprintaj - #

Posao

Napokon sam nakon dosta dana odspaal malo duže. Ujutro sam cijelo provel kaj sam poobavil par stvari jer utorak je dan kad sam cijeli dan doma pa ga mogu na taj način i iskoristiti.

Poslije ručka je došel jedan sused pa je obrezival voćke kak treba, a ja sam naravno skupljal šibe koje su pale na pod. Evo baš sam i iz vinograda došel jer su i gore išli obrezivat.

Sad moram najti mami na netu sliku ptice kos kaj klincima u školi pokaže!

- 19:06 - Komentari (0) - Isprintaj - #

20.03.2006., ponedjeljak

It's been a long day

E da, ponedeljak je dug dan. Ujutro sam imal vježbe iz programiranja i ima me jedan asistent na tom kolegiju. Dečko je baš super. Sad tek kužim kolko to programiranje uopće nije, bar za sad, teško. Prvi zadatak i kužim ga dobro, čak sam dobil svih 6 od 6 bodova.

I na kraju sam doma došel u 20! Pogledal Balkan Inc., čist O.K serija, bolja od NMK pa kraj Blade 2 koji mi je najlošiji u triologiji i onda The Librarian: Quest for the spera s Noah Wyleom. Film je avantura i O.K traže neki arteakt, al moglo su malo više pažnje posvetiti spec. efektima jer u današnje vrijeme film ne bi smel imati tak slabe efekte, al sve u svemu je O.K. U biti otišel sam u 01:10 spavat!


headbang
- 19:09 - Komentari (0) - Isprintaj - #

19.03.2006., nedjelja

VN Malezije

bang
Svaki put kad je formula ja post posvetim tom sportu! E pa ljubitelja sam, ekipa!
Dvostruka pobjeda Renaulta, nije mi previše drago, al eto kaj je tu je. Prvenstveno navijam za Ferrari koji je završil na 5. i 6. mjestu, al kak su startali 14. i posljednji sasvim zadovoljavajuće.

Najviše mi je žal mladog Nice Rosberga jer dečko ima potencijala, al očito Costworthov motor nemre izdržati više od jedne trke. ak bude izdržljiviji mali bi mogel postati faca.

Čujemo se za dva tjedan iz Melbourna, Australija

Sretan Rođendan Ivana!

- 19:10 - Komentari (1) - Isprintaj - #

18.03.2006., subota

Napokon vikend

Istina počel je jučer, al vikend je onaj pravi. Ujutro sam s ocem bil u deželi. Išel je kupovat neke za vinograd, nečeg čega kod nas nema i kupil. Janica je osvojila veleslalom, srušila još jedan rekord i polako al sigurno gazi ko Michael Schumacher.

Popodne sam s mamom bil u dućanu i vrijeme je prošlo, a navečer sam bil vani.

- 19:11 - Komentari (0) - Isprintaj - #

17.03.2006., petak

Bitange i prineze

Ujutro sam predal esej, a sad bog pomozi. Ak se dopadne bude dobro, a ako ne jadan ja!

Navečer je bila spomenuta serija i meni jedna od lošijih epizoda. Prvo jer su spominjali sponzore, koje svi vrlo dobro znamo, a onda jer je rješenje problema bilo opet sponzorski, a i potpuno glupo.

Nadam se poboljšanju!

- 19:12 - Komentari (0) - Isprintaj - #

16.03.2006., četvrtak

Četvrtak

Prvo smo od 5 pitanja 2 krivo odgovorili kaj mi se uopće ne sviđa, al sezona je počela pa se sve da spasiti (Programiranje).

Popodne se ne sjećam kaj je bilo, al sam navečer pogledal prvu epizodu nove sezone Kućanica koja je imala vrlo zanimljiv kraj. Nekoga čuvaju u podrumu. Koga? Paula, Zacha, nekog trećeg? Nemam pojma!

- 19:12 - Komentari (0) - Isprintaj - #

15.03.2006., srijeda

Ode Miška doma

E ja sad evo tu sam samujem. Vlak mi ide za sat vremena, a frend zbrisal doma s busom. Veli on da nemre više, jer je bolestan!

Danas sam se dobro nasmijal, a budem se i još.

I Kazo blog zbilja postoji! Istina da nije napisal više od jednog posta, al eto frajer ga ima. Ko zna možda zaživi i to.

- 18:03 - Komentari (5) - Isprintaj - #

14.03.2006., utorak

Blade : Trinity

E ne znam za vas koji ovo čitate, no meni je Blade jedan dobar film. Jučer sam napokon odgledal i treći dio. Doduše nije dobar ko prvi, al mi je O.K.

Sad sam pogledal cijelu triologiju i nadam se da bude četvorke, jer kolko se meni čini ima vampira još.

Htel bih pogledati i Underworld, al nisam još uzel film, al prvom prilikom!

- 18:05 - Komentari (0) - Isprintaj - #

13.03.2006., ponedjeljak

Problemi zbog vođenja blog-a

Evo gledam dnevnik i emisija o blogu!
Ajd nije fer da neki pišu o profesorima na webu, a kad ih pitaju kaj ih smeta učenici šute!
ja sam na faksu i možda sam neke napisal, al ništ posebno.
Ne znam jel i ovo problem, al faks mi je super, profesori su O.K. Nisu ni oni savršeni, a mi još manje!
Al kaj me zasmetalo je izjava nekakvog klinca, nekakvog predstavnika da su osobe koje vode blog bez društvenog života!

Pa daj molim te, IQ mu je 100% ispod 100. Takvu glupost izvaliti je koma. Mali se prestršil kaj bu rekel pred kamerama jer ak bi rekel npr. da je blog O.K, možda bi koja jedinica pala! Kad bu izašel iz srednje onda nek veli kaj si ustvari misli!

Ja npr. imam sasvim ok društveni život, a blog pišem jer hoću, a ne jer se nemam s kim družiti. On daje izjavu za koju nije okvalificiran. Mogli su pitati i dijete u vrtiću!

Ne bi se smjelo pisati imena profesora na netu, al eto ak se i dogodi netreba ukor, nego samo neki razgovor. Bilo bi dobro i s učiteljima popričati ak neke loše o njima piše.

al mi je ovaj klinac tlak digel! Uh!

- 19:59 - Komentari (2) - Isprintaj - #

12.03.2006., nedjelja

Formula 1

Krenula je nova sezona!

Za sve vas ljubitelje, napokon! Malo je nakon par godina došlo do promjene pa Australija nije više početno mjesto, nego je to Bahrein. To je prvenstveno napravljeno zbog toga jer je u drugo doba godine u Bahreinu prevruće.

No da se vratim na samu utrku!
Ako je lanjska sezona vratila nadu u formulu onda je ova krenula super. Non stop je bilo nekakvih pretjecanja, ulaska u boks, čak i jedno zapaljenje motora, poneko odustajanje, a i kraće izljetanje.

Na kraju je kroz bokseve pobijedil Alonoso, al Ferrari pokazujer znakove povratka. Mora se reći ni da McLaren i Honda nisu za baciti, al bolje je ne davati nikakve prognoze jer svi su relativno bili blizu pa ko zna.
Jedino je sigurno da je Toyota razočarala i to jako!

Forza Ferrari!

- 19:53 - Komentari (0) - Isprintaj - #

11.03.2006., subota

K19

Kad sam bil klinac filmovi o podmornicama su mi bili super pa makar glavni glumac bil Michael Dudikoff!

Jučer sam na Novoj gledal K19 i sad si mislim kolko na podmornici film može biti različit od drugih istih takvih i u biti ne može puno!
Rusi su loši, Ameri dobri, Njemci loši! nuklearka sim, nuklearka tam i to je to. Ups, reacotr core breach i na kraju je sve O.K!

Film je O.K, nike posebno. Ak je na TV-u je O.K, al ga se ne splati uzeti u videoteki!

I opral sma auto danas, bilo uzaludno ili ne, to bumo još vidli!

- 19:54 - Komentari (0) - Isprintaj - #

10.03.2006., petak

Da neke normalno napišem. :-D

Danas je kao što svi znamo padala kiša, a ja bil na faksu, al bez kišobrana! I kad sam krenul na vlak nabacl kapuljaču i pokisel. To i nije bil neki problem, al kad sam izašel iz vlaka pa pješačil do kuće e onda je jeakna polako popustila i namočila mi ramena! Malo sam bil mokri, al eto bar naučil da odsad sa sobom nosim kišobran!

Sad se kiša pomalo pretvara u snijeg pa bude navečer zahladilo, al koga briga bitno da su Bitange i princeze na programu!

Janica je prva nakon prve vožnje, kaj se već dugo nije dogodilo, a nadam se da bude i ostala.

- 19:12 - Komentari (7) - Isprintaj - #

09.03.2006., četvrtak

Samo da proradi sve!

Malo je čudan blog ovih dana!

I kad sam ovo gore objavil, onda su mi nestali postevi od 20.02 do 03.03!
Merd!

- 19:48 - Komentari (2) - Isprintaj - #

Dva filma

The Longest yard i The Recruit

Prvi je komedija s Adamom Sandlerom i to solidna. Dobro sam se nasimijal pa ga preporučam ak imate višak vremena.

Drugi film je s Colinom Farellom. Unovače ga u CIA-u i instruktor mu da zadatak da prati „curu“ kaj on i radi. Film ima pomalo neočekivan završteak pa ak ne volite komedije, onda je ovo za vas.

- 19:13 - Komentari (0) - Isprintaj - #

08.03.2006., srijeda

Vešmašina, perilica rublja, ............, bla

Trebal sam imati faks do 16 kak i jesam pa čekati vlak do 19, no kupovali starci vešmašinu pa su mene i Mihael vratili onda oni čim nam je predavanje završilo. Kupili su novu jer je stara dolijala. Od samog početka je skakal po kupaoni, a s vremenom si ju moral tresnuti da se pokrene i to onak kak ljudi udaraju po TV-ima kad im slika sniježi!
I nakon nebrojenih servisa i trpljenja došlo je doba da se makne. Nju je naslijedila nadam se bolja. Baš smo ju montiral sad samo neg mama pročita uputstva i puštamo ju u rad!
Ak nike drugo bar je nova pa čovjeka veseli!

- 19:15 - Komentari (0) - Isprintaj - #

07.03.2006., utorak

Utorak

Utorkom sam doma. Raspored mi je takav da taj dan nemam ništ pa eto skoristil dan za odmor! Ujutro poobavil stvari koje sam moral, a popodne provel uz TV. I eto prođe dan!
- 19:15 - Komentari (0) - Isprintaj - #

06.03.2006., ponedjeljak

Ispočetka

E da počel je novi tjedan pa s tim i faks. Ujutro sam se digel da dođem na vježbe iz programiranja koje su ipak odgođene do 20.03! Glupo mi je kaj u petak nije bilo obavjesti pa sam bezveze došel, nego je ona osvanul nakon mog dolaska. No ostatak dana je bil O.K. Predavanja su bila zanimljiva, ručak O.K, a vrijeme do vlaka sam iskoristil na to kaj sam napisal zadaću pa je dan relativno brzo prošel.
- 19:14 - Komentari (0) - Isprintaj - #

05.03.2006., nedjelja

Studio F1

Danas je i HRT počel s formulom 1. Doduše nisu prenosili utrku kad sezona počinje danas tjedan s utrkom u Bahreinu, negov su imali emisiju o tome kako su momčadi provele pripreme za novu sezone. Ove godine imam 0.5+0.5+1 novu močad. Dvije stare momčadi imaju nova imena (Jordan i Minardi), a ova nova je Toro Roso koji jedini imaju pravo korištenja V10 motora.

Glavni kandidati su Renault, Ferrari i McLaren, al nemojmo otpisati ni Toyotu. Opet teško je reći da je ijedna prognoza točna sve do onog trenutka dok ne vidimo bolide na stazi. Trening i utrka nisu isto pa su možda prognoze pucanj u prazno.
Ne preostaje nam ništa drugo nego odbrojavati vrijeme do prve utrke nove sezone za tjedan dana u Bahreinu!

- 19:14 - Komentari (0) - Isprintaj - #

04.03.2006., subota

Što je muškarac bez brkova

Bil sam danas u kinu i pogledal taj film. Eh nemrem ga posebno nahvaliti, al nemrem ni reći da je loš, nego osrednji. Film ima par fora, par dosadnih dijelova i pogledajte ga samo zato jer je naš film.

Ima par fora na politiku i još neke i to je to.

AL evo pošto nisu dali u filmu odgovor: Što je muškarac bez brkova?, evo ga sad
DREK NA KIŠI!

- 19:13 - Komentari (0) - Isprintaj - #

03.03.2006., petak

Umor

E ovo treće buđenje u pola šest zaredom bilo je O.K, al nakon 20 min na faksu primil me takav umor da sam jedva nekak oči držal otvorenim. Čak sam uspjel sve to normalno pratiti, al oči su se zatvarale i zatvarale.

I onda smo imali uvodno predavanje iz Računovodstva, a to je kak čujem jako teški predmet, al prof. ga je svjetski odradil. Uspel je sve reći, al na takav nalin da ga je slušala cijela dvorana i čak na kraju niko nije imal nikakvo pitanje kaj se prvi puta dogodilo!

I napokon sam odnesel mob na dekodiranje pa sutra se evo nadam da će sve biti O.K

A sad idem spavat da si vratim ove noći kratkog spavanja!

- 18:23 - Komentari (4) - Isprintaj - #

02.03.2006., četvrtak

Četvrtak

Drugi dan da se dižem u pola šest ujutro i moram reći da polako se već osjećam umornim. Ujutro je još O.K, al kad se doma malo odmorim onda mi se počne spavati, al nekak sam preživel do 22 kaj sam malo Tv pogledal i opet moral rano spavat jer je i sutra rano dizanje!
- 18:22 - Komentari (0) - Isprintaj - #

01.03.2006., srijeda

Hrvatska : Argentina

1:0
1:1
1:2
2:2
3:2

Mislim da je malo tko očekival takva raspet. Prvenstveno mislim na pobjedu Hrvatske koja je malo iznenađujučas s obzirom na reputaciju Argentine, al moramo biti svjesni da odkad ju Cico vodi imamo samo dva poraza.

Al početak u tri minute tri gola! i to u ranoj fazi utakmice!

Dok smo počeli bilo je nevjerojatno, napokon je repka igrala kak treba, al od trenutka kad su argentinici izjednačili, preuzeli su kontrolu nad terenom u cijelom prvom poluvremenu. U drugom smo počeli igrati i dobrom igrom preokrenuli rezultat i izjednačili, a u samom kraju i poveli.

Onaj ko se kladil na ovakvav razvoj zaradil je masne pare!

- 18:21 - Komentari (0) - Isprintaj - #

< ožujak, 2006 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

Ja sam Ivan, studoš i na pol vremena radim na Radio Ivancu. U slobodno vrijeme visim na netu, čitam i ljubim.

Only when all is lost is there something to live for!