Jezdimir Uskoković je Žena Glava!

nedjelja, 31.12.2006.

Bez panike, nije post, prije nešto kao, kh-khm, "nabrzinsko javljanje"...

Budući da je ovih dana jako moderno ukoričavanje (Hybrid stalno surfa po Klaiću, on će znati ima li toga ili ne), Bestseler je otvorio natječaj za kratku priču.

Ne brinite, ne nude ni pare, ni popust na kupnju u MTČ-u, a ni pečeno prase. Kako bi osigurali apsolutno plemenite književne porive potencijalnih sudionika natječaja, jedina nagrada je objavljivanje priče u zbirci, koja će ubrzo nakon zaključenja natječaja (a to je 1. ožujka 2007.) ugledati svjetlost dana. Naravno i vaša (da, baš vaša!) priča će biti obasjana tom svjetlošću samo ako joj dopuste Porto, Gawrunče i Macan, pa se odmah možete baciti na razmišljanje o tome koje bi metode korupcije možda djelovale na ove naizgled nepotkupljive pisce.

Ili jednostavno napišite dobru priču, što god vam se čini lakše.

Bitno je da ju stisnete u dvije do šest kartica teksta (1800 znakova with spaces), pošaljete na natjecaj@bestseler.net u word ili rtf formatu, s tim da najviše možete poslati tri priče. Ovo zadnje vjerojatno zato da ne bismo imali punu zbirku Tajpa i Jesusa, jer to bi se inače sigurno dogodilo.

Ostaje samo da vam poželim sreću, i neka bolji pisac pobijedi. Ja kažem, važno je sudjelovati, ali samo ako poslije pobijediš...

I, da, sve najbolje u 2007., bla-bla-bla. Ispričavam se što nema neke prpošnije čestitke, koja spominje Dondera, Cupida, Dashera, Dancera, Prancera, Cometa, Blitzena, Vixena ili Rudolpha, ali ova ovdje odano vaša je jedna od onih problematičnih blagdanomrzačkih (Klaić? ne bih rekla...) osoba o kojima ovih dana pišu svi novinski kvazi-psihijatri u kontekstu blagdanskih depresija.

Toliko o meni, ajmo sada malo o vama.

- 14:48 - Komentari (21) - Isprintaj - #