Nove sex poze - Susretit će se u sredini

srijeda , 26.12.2018.

9 poza u seksu koje morate isprobati










Click here: Nove sex poze






On sjedne u kadu, savijenih nogu u koljenima. Tada je poza 69 idealna, kao savršena predigra za glavni događaj. Tradicionalna verzije ove poze podrazumijeva da je žena na sve četiri dok muškarac kleči iza nje držeći je za bokove dok penetrira u nju.



nove sex poze

U tom je položaju njezino spolovilo lako dosegnuti i nadraživati. Jedini problem je što on mora imati poprilično snažne ruke… Lijeni horizontalac Ova pozicija je najbolja za pospani ranojutarnji seks. Slavenski položaj Žena leži na leđima na rubu kreveta, dok muškarac stoji kraj kreveta držeći njene gležnjeve iznad glave.



nove sex poze

Najpopularnije seks poze koje žene obožavaju - Ženska mašta pokriva širok spektar položaja, ali postoje oni kojima žene jednostavno ne mogu odoljeti 1. Međutim, kada žene biraju, onda zaista ispadne da vole akrobacije u postelji.



nove sex poze

Australski položaj Ove poze nazivaju se i izvrnutim seksom, a ženu mogu dovesti ženu do zapanjujućeg orgazma. U australskom položaju, žena leži preko ruba kreveta, a glava joj gotovo dodiruje tlo. Muškarac leži na partnerici uzdignutog torza. U ovom položaju ženi navire krv u glavu što poboljšava seksualni doživljaj. Kod 'tački' muškarac digne ženine noge, a ona spuštene glave rukama hoda po tlu. Lakša inačica je da se žena podupire laktovima o krevet. Bočno sedlo Bočno sedlo zabavna je inačica seksa na stolcu. Žena okrenuta leđima sjedne partneru u krilo i neobuzdano se migolji da poboljša nadražaj. U tom je položaju njezino spolovilo lako dosegnuti i nadraživati. Seks u naslonjaču Žena sjedi na muškarcu licem okrenuta prema njemu. Dok joj partner pridržava leđa, ona se spušta prema podu i naslanja tako da joj ruke dodiruju tlo, s glavom okrenutom naopačke. Slavenski položaj Žena leži na leđima na rubu kreveta, dok muškarac stoji kraj kreveta držeći njene gležnjeve iznad glave. Kod obrnutog slavenskog položaja partner leži na leđima s koljenima iznad glave i nogu podignutih uvis. Partnerica tada čučne iznad njega položivši svoja ramena na njegova stopala. Prljavi ples Ova se poza može izvesti bilo gdje uz uspravnu površinu na koju se možete nasloniti. Muškarac se nasloni na zid leđima, stopalima se malo udalji od zida i savije noge u koljenima. Vi ga obuhvatite jednom nogom i njome se zakačite za njegove noge što vam služi kao potpora za održavanje ravnoteže. On ima odličan pristup vašim grudima, okrenuti ste jedno drugom pa je i veća bliskost. Ovo je odlična poza za seks na brzaka.



Billy Agic Show: Sex Poze i to ostalo sto u to spada...
Nove poze za seks odostraga Bez obzira volite li više analno ili vaginalno, seks odostraga može biti najbolji seks kojeg ćete ikada doživjeti. Efekat: Ojačaćete bočne i trbušne mišiće. Priuštite mu brzinski striptiz, a onda legnite na stol i pokažite mu raskoš svog tijela. Ova poza ne zahteva nikakvo posebno umeće, a naziv je dobila zbog načina na koji se u njoj spajaju tela partnera. Ples u krilu Većina žena voli biti iznad partnera jer imaju osjećaj kontrole igre, a moć je uvijek jak afrodizijak. No, ako vaš partner želi malo eksperimentirati, vi biste trebali barem isprobati nešto novo. Kod 'tački' muškarac digne ženine noge, a ona spuštene glave rukama hoda po tlu. Stiskanje Spooning Seks u kojem partnerica leži na trbuhu muškarcima nije drag jer su vrlo svjesni dužine svog penisa, koja bi u ovoj pozi trebala biti impozantna kako bi se postigao pravi kut penetracije. Da biste ovo izveli, potrebno je da legnete na bok, a partner da bude iza vas tako da gledate u istom pravcu.

[Kako naći prijatelje na instagramu|OGLASI ZA POSAO NOVI SAD|Osobni kontakti utrine]






Oznake: 9, Najboljih, seks, POZA, za, svako, doba

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.