Linkovi
Kontra-punkt
RAI
ASI
Stocitas


--------------------------

Za elektronski fanzin Sloboda i jednakost možete se prijaviti na mejl slobodaijednakost@gmail.com , takođe se javite i ako želite da sarađujete sa nama.


--------------------------

,,Ko hoće da bude čovek mora da bude nekonformista’’

R. V . Emerson


Sloboda i jednakost

08.05.2006., ponedjeljak

Novi broj fanzina

Super, evo poseta se lagano povećava. Fanzin je uradjen i poslat. Nadam se da su ga svi zainteresovani dobili, a i oni koji nisu zainteresovani ;). Znači od ovog broja objavljivaćemo mesečno. Dobili smo neke lepe pohvale mejlom. Hvala puno. Od sledećeg broja imamo i novog saradnika, Robert G. Tili (Lonesome Bob) nam je poslao svoj do sada neobjavljeni rukopis ,,U traganju za Svetim Gralom’’ i u sledećem broju objavićemo izvode iz ovog dela. I nadamo se da će poznati bluzer nastaviti saradnju sa nama.

A dobili smo i jednu kritiku zbog korišćenja Worda, tj. komercijalnog softvera. Ja sam se oduševio tim mejlom i beskompromisnošću. Tako da ćemo se za sledeći broj potruditi da pređemo na slobodni software, uz njegovu pomoć.

Svakako svi ste pozvani da nam mejlom, i na blogu (još bolje), pošaljete svoje mišljenje. Na taj način će fanzin verovatno napredovati, možda jednog dana postane i časopis :). Fanzin će biti uploadovan na blog, pa ako neko naleti da može da skine.

Možda sad upadnemo i na listu cool blogova.

- 22:56 - Komentari (4) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< svibanj, 2006 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga
Kritički pogled na svet, politiku, društvo...