Jazz

31.07.2005., nedjelja

FAksić


Pa ovaj bolonjski proces nam treba pomoč kao, tak da nas opterete ful....
Pogle samo ovaj raspored dana :)))) nište drugo nek se smijat... (znaći smeđe i crno su slobodni dani :))))
I nikakav 1.10. odma od 19.9. samo peri deri, a imamo praznaike za božić i novu godinu čak tjedan dana, uuhhhhhuuuuuu :)))) i osmi mjesec pa do 19.9 valjda :)))
Znači imam još mjesec i 19 dana, od čega 2 ili 3 tjedna otpada mi na onaj vojni kamp (POSTANI ČASNIK :))) šta je to meni trebalo...
A imam i u 9 mjesecu i sud za ono sletanje, tam če bit još veselije, al imam priču koja bi trebala smuljat ono sve, aj hope so :))))
Ništa, neču više duljit samo još

Jučer mi se buraz ženil :)))
neznam šta sve nisam zemšal štoka, vina, pive, onaj čokoladni liker, mmmm :))) šta mi je palo pod ruku nije tam dugo bilo :))
Al bil sam ujedno i kamerman :))) TO je genijalno, mogo bi promjenit profesiju, skupit lovu, kupit kameru i snimat venčanja i fešte :)))
AL najbolje mi je onak kružim s kamerom i uhvatim nekog u kak nešt nesvjesno radi :))) Samo zumm i u krupni plan:)))), tak da imam kumu kak kopa nos, buraza sa nekim svojim grimasama i još puno puno toga, jednio samo kaj su mi se ruke tresle, al nema veze, možda nešt od toga bi mogo poslat i na salto :)))
I neznam šta da više pišem, znam da sam se jebeno skuhal u odjelu, imal sam neko od starog, pa to je neko zimsko da ga jebeš, onak debele hlače i onda još i neka potstava :))) potstava mi se zaljepila za noge u roku odma, a ja sam ko riba na suhom hvatal zrak :))) AL preživel sam i to, jest 2 kile lakši od tolkog znojenja, sad to moram nadoknadit danas :)) i kao ima tam klima u restoranu, o da, ta klima nije ni sama sebe uspjela rashladit, tak da sam si ja pod jedan jedini ventilator sjel i snimal :)))
A čak sam i podvezicu skoro uhvatil, onak grčevito sam krenul, al onda je od kume dečko se doslovno bacil, jest da ga "ima", pa onda da nebi bilo nekih ozljeda pustil sam mu, nek si ju uzme, makra je išla drito k meni, a on se bacil s druge strane :)) A prije toga smo plesali tango u troje, ja kum i taj dečko od kume... A kum ima 2 metra i 115 kila :)) on je nas dvojicu pod ruke i idemo :))) Sve me strah kak to izgleda na kameri, joj, joj to ču požali :))) SAd samo moram pričekat snimku :))

Ništ to je to više manje, jesam se raspisal, pa onda bok i vidimo se....

- 13:15 - Komentari (8) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< srpanj, 2005 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off


Brojač

Ja sam STUDENT FER-a (Šta da vam kažem ŽIVOT NIJE FER, ali bog blagoslovio internet i menzu na
FER-u :)


Ja sam "KADET" (ne opel kadet, več vojni kadet :)

Ja sviram BAS gitaru




Ja sam u GOVNIMA DO GRLA (mili bože kud sam zašo bol me snašla u divljini :)


Neču puno duljit..

Dolazim iz Popovače, al sad imam privremeno vojno prebivalište na Črnomercu, tu samo 300 dana u godini očeš nečeš, moraš :))



Volim sve i svašta...


Imam 3 prava prijatelja, koje nebi mjenjal, makar imamo malih razmirica al rješit čemo to.. Nebi nam bilo zanimljivo da nema svađa.



to je sve od mene.. u najmanjim crticama, kad se nešt još sjetim dodat ču.. ili ak naučim kaj u FLASHU budete to vidli, al nema se vremena...


I ŽIVI BILI I NAPILI SE!!!!!!!!!!!!!

Linkovi ljudi koji me čitaju

ICQ:

285-593-729