<body> Lorraine Jasmyn <body><div id="fb-root"></div><script type="text/javascript" src="//connect.facebook.net/hr_HR/all.js"></script><script type="text/javascript">FB.init({appId:'210555892318436',status:true,cookie:true,xfbml:true,oauth:true});</script>
  • Da/Ne

    < svibanj, 2008 >
    P U S Č P S N
          1 2 3 4
    5 6 7 8 9 10 11
    12 13 14 15 16 17 18
    19 20 21 22 23 24 25
    26 27 28 29 30 31  


    Dnevnik.hr
    Gol.hr
    Zadovoljna.hr
    Novaplus.hr
    NovaTV.hr
    DomaTV.hr
    Mojamini.tv



  • Pahuljice snijega

    Image Hosted by ImageShack.us

    Image Hosted by ImageShack.us
    Lorraine Jasmyn Livesey

    Image Hosted by ImageShack.us
    Idelle Blair
    Prijateljica

    Image Hosted by ImageShack.us
    Tiffany Schwartz
    poslovna suradnica

    Image Hosted by ImageShack.us
    Joanna Clayton
    uvijek u problemima

    Image Hosted by ImageShack.us
    Annette Chandler
    naporna

    Image Hosted by ImageShack.us
    Philip Chadwick
    frajer

    Image Hosted by ImageShack.us
    Justin Prescott
    na ratnoj nozi

    Image Hosted by ImageShack.us
    Nicholas Salter
    šarmer

    52
    Amber Anderson
    sportašica

    rachel.
    Beverly Prince
    problematična

    Kirsten
    Fanny Owen
    vesela

    Mischa Barton
    Nicole Camero
    balerina


    Lucy Kendall
    lažljivica

    Image Hosted by ImageShack.us
    Pauline Venner
    omiljena među dečkima



    Autorsko pravo

    Vidim da mnogi imaju zabrane što se tiče kopiranja pa sam i ja htjela napisati svoju. A glasi:

    Slobodno kopirajte! Do iznemoglosti!

    Kopiraju samo oni koji nemaju svoje ideje, inspiracije i mašte i takvih ljudi mi je žao. Uostalom, ako me netko kopira, to je zapravo kompliment jer ta osoba time pokazuje da je moja priča dovoljno dobra za kopiranje. :D


    CREDITS

    Design: Lucija [d]
    Photo: deviantart


    četvrtak, 08.05.2008.
    Povijest

    Utorak, 26. siječnja, 14:10

    boomp3.com

    Ovo već postaje opsesija, mislim, počela sam pisati dnevnik i pod povijesti! Ali Joanna opet ima referat (to je nevjerojatno koliko netko referata tjedno može imati) tako da se nadam da me ipak neće uhvatiti.

    Još samo 50 minuta do audicije. Bolje da ne razmišljam o tome. Hajde Lorraine, prebaci okupaciju svojih moždanih stanica na nešto drugo, možeš ti to!

    U ovih par sati što nisam pisala imali smo pauzu za ručak, a budući da je danas sunčano jeli smo vani, na klupama sličnim onima za piknik koje su postavljene među drvećem pored narančaste staze za trčanje. Kao i obično Idelle i ja smo sjedile s Joannom, Amber, Lucy, Pauline i Annette.

    Za stolom pored su bile nešto popularnije Beverly, Tiffany, Nicole, Fanny i muški popularni dio Nicholas, Philip i Justin.

    Onaj najnepopularniji dio razreda sjedio je malo dalje u hladu pored hrasta. Tamo su bili prištavi Victor i čudni Nick, štreberica Dorothy Fairfax, dosadna Mary Bennet i debeli Philip Dickson (da, imamo dva Philipa u razredu).

    I tako je to oduvijek. Popularni, srednji i nepopularni. Ova zadnja grupa je stalna, ali zato u prve dvije stalno dolazi do promjena jer je granica između popularnih i srednjih zapravo jako mala.

    Lucy se na početku godine družila s Nicole, Beverly i Fanny. Ne znam što se onda dogodilo, valjda su otkrili da Lucy stalno nešto laže i preuveličava i posvađale su se. Sada se Lucy druži s Pauline.

    I Pauline je neko kratko vrijeme bila u grupi 'popularnih'. Ona je tamnoputa i dosta visoka i... kako bih rekla... razvijena. Ona je jedina prvašica koja je hodala s nekim iz trećeg i četvrtog razreda. Zapravo s više njih.

    Joanna stalno pleše između te dvije grupe. Obično se počne družiti s Amber kad se posvađa s Tiffany (a njih dvije se često svađaju zato što su obje iskrene, ali i vole ogovarati), a time odmah prelazi u drugu grupu.

    Idelle i ja nikad nismo bile u prvoj grupi iz jednog jednostavnog razloga. Ne postoji samo Idelle ili samo Lorraine. Uvijek smo Idelle-i-Lorraine. Jednostavno smo nekako zasebne, odvojene. Imamo svoje interne fore koje drugi ne razumju, ponekad se čak slučajno isto obučemo ili kupimo istu odjeću. Nekad i kažemo nešto u isto vrijeme, a takve stvari odbijaju druge od nas, kao da shvaćaju da su višak. Mislim, družimo se mi i s ostalima, idemo na razredne tulume, šećemo se sa svima po Trgu svetog Johna Evansa nakon škole... ali ipak smo mi odvojene od drugih.

    Kad smo već kod Evansovog trga, to je glavni trg u Evanstonu. Tamo se nalaze banke, pošta, knjižnica, trgovački centar, kazalište... Iz Trga se grana pet glavnih ulica, a u jednoj od njih je i naša škola. Druga srednja škola je privatna i ona se nalazi izvan središta grada, kod brda Evans Hill. Kuće na Evans Hillu su su najelitnije u gradu. Tamo žive Tiffany, Joanna i Nicholas, svi u istoj ulici i Philip koji živi u ulici malo dalje. I Fanny živi blizu u podnožju brda.

    Ja živim u sljepoj ulici u središtu grada. Moja ulica gleda na školu, odnosno školsko igralište. Volim živjeti blizu škole. Tiffany i Joanna se sigurno ne mogu dići ujutro i shvatiti da je petnaest do osam, a da su one još u piđami s kosom koja im strši u zrak. E pa ja mogu i još uvijek stignem u školu na vrijeme i to bez stršeće kose i stare piđame s rupama. HA!

    Volim Evanston. Iako je malen, ima sve što imaju i veliki gradovi (čitaj: ima trgovački centar u koji je opremljen sa svim potrebnim dućanima robom).

    O ne, još samo dvadeset minuta do audicije!

    Ja NE MOGU napraviti PREMET! NE MOGU! Idelle naravno može. Uostalom zašto ja moram ići na tu audiciju? Ionako traže samo jednu zamjenu, dakle ne možemo proći obadvije. ALI NE! Njoj treba MORALNA PODRŠKA! Ona čak ni ne želi biti navijačica, želi samo upoznati zgodne košarkaše i učiniti Nicholasa ljubomornim iako sumnjam da će uspjeti jer čak i ako počne izlaziti s Thomasom ili nekim drugim košarkašem Nicholas neće biti ljubomoran jer ju je već odavno prebolio i sad je s Fanny.

    I tko onda jedini gubi u ovoj cijeloj priči? JA NARAVNO! Jer tko će se osramotiti na audiciji više od mene? Hmm... mogla bih nagovoriti Annette da se prijavi, ona je stvarno nespretna i nesportski tip. Pa ne može ni zvijezdu napraviti (ja to mogu, hvala bogu)!

    Kako je Philip zgodan! Mislim da ću umrijeti! Upravo se potegnuo i mišići su mu se napeli! A što je najbolje, on uopće ne shvaća kako izgleda. Tako nevino sjedi na svom mjestu dok ga Amber skida pogledom.

    Uhh kako mi ta Amber ide na živce. Stalno dolazi Philipu i onda ga grli! I Justinu isto. I Nicholasu, ali njemu rjeđe. I onda se njoj kao niti jedan od njih ne sviđa. Pa pusti ih na miru onda! Philipu već ide na živce njena konstantna potreba za fizičkim dodirima. Prošli odmor kad se bacila na njega (ja sam upravo prolazila s Idelle, išle smo do zahoda) je napravio živčanu facu i pogledao me. Ja sam se samo nasmiješila potpuno-te-razumijem osmjehom. On je jednostavno predobar u duši da bi joj rekao da ga pusti na miru, to je moj zaključak.

    Još deset minuta.

    Ajme, sad sam se sjetila da mama ne zna da idem na audiciju. Ona je u srednjoj školi bila luzerica i štreberica bez smisla za kombiniranje boja i još uvijek ne shvaća kako je rodila nekoga tko se voli oblačiti i tko uspije potrošiti hotelske količine šampona za kosu i laka za nokte. Vjerojatno će pasti u nesvijest od sreće kad čuje da sam bila na audiciji.

    Ja ne shvaćam od koga sam naslijedila plavu kosu. Od mame nisam sigurno jer ona cijeli život ima tamno smeđu gustu kosu (koju sad šiša na onu dužinu koju imaju sve žene starije od 40) dakle vjerojatno od tate iako to sad ne mogu sa sigurnošću reći jer je on sijed otkad znam za sebe. Nije star, nema puno bora i još uvijek može napraviti pedeset sklekova odjednom i dosta je mršav i žilav samo ima tu crno sivu kosu.

    Ja sam opsjednuta sa svojom kosom. I noktima. Ali više kosom. Sad je već jako dugačka, ali ja imam plan pustiti je da mi bude do guzice. I plava je. Zapravo pepeljasta, ali mi posvijetli od sunca i klora po ljeti.

    E SAD SAM SLUŽBENO JEDINA OSOBA KOJA ĆE UMRIJETI OD SRAMA! UPRAVO JE ZVONILO!

    Image Hosted by ImageShack.us

    ***

    Napokon novi post. Nadam se da vam se sviđa.

    E sad samo mala napomena. Ako slučajno nekad naiđete na moj blog u nekom čudnom stanju npr. da mu slika ispada iz okvira predviđenog za sliku ili se tekst neće prikazati, to samo ja eksperimentiram s dizajnovima koje sama radim.

    I za kraj, želim vam svima sreću s školom koja nam svima oduzima toliko energije i vremena. Želim da se Britta vrati i da Amelie i Donna nađu više vremena za pisanje postova.

    I da, zaboravih reći, svaka sličnost sa stvarnim događajima i osobama je slučajna.

    Zagrljaj ostavljam... :)



    Komentari |24| Print


    << Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

    Creative Commons License
    Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.