Jamie Parizer

08.11.2004., ponedjeljak

Što tete u vrtiču nisu ni slutile...

Dragi moji!
Pokušajte se sjetiti onih davnih vremena kad ste zajedno sa tetama u vrtiću pjevali vesele pjesmice. Kad ste jurili na sve strane, malo se sprotrli tu i tam… kad je bilo prihvatljivo, pa čak i simpatično pjevati Tajči ili Nove fosile… Kad smo se kupali goli sa mamama i tatama. Kad smo radili dvorce u pijesku. Kad smo skužili da imamo pišu ili pipicu. Kad smo se igrali dućana, ili doktora…

E da, bilo je to stvarno lijepo vrijeme. Sad se vi sigurno, omamljeni sjećanjem na svoju bezbrižno djetinjstvo, pitate zakaj vam sad to Jamie spominje. E pa, dragi moji, svi smo mi u početku bili mali peverznjaci, a to je stvar koja nikako nemože promaći tabuičaru kao što je to Jamie Parizer. O tome nitko ne priča. O tim počecima otkrivanja naše spolnosti.

A ima nas svakakvih. Od onih koji su se, po skrivečki, «bacali» na svoje medeke i lutkice u sobi, onda onih koji su već u vrtiću drkali na porniće. Pa onda oni koji su si gurali svakakve predmete u novootkrivene tjelesne otvore. Bilo je tu i orgijanja sa prijateljima iz razreda, sa susjedima, ekipom na moru, pa čak i bližim rođacima…prva homoseksualna iskustva.. Da, da, dragi moji…svašta smo mi, mali perverzanjaci bili u stanju raditi.

A od kud nam te ideje? Možda baš jer smo virili kroz prste dok su nam starci rekli da zatvorimo oči na neku sosnu scenu na TV. Možda jer smo listali bratove «zabavne» časopise dok njega nije bilo. Možda jer smo već rano otkrili tatinu kolekciju pornjave u samom dnu njegova ormara. Ah, milijun razloga dragi moji, milijun.

Onda je odjemput došel sram jer smo znali da to kaj radimo nije baš O.K. To je bilo zabranjeno. Taj sram nas je potpuno zahvatil. Nema šanse da nas je neko više nateral da se kupamo goli. Nema šanse da mama ili tata idu s nama u kupaonu. Nou vej. I curice su se počele sramiti zbog istog razloga, ne samo dečki. I one su imale svoje «orgijice». I tak da su curice počele skrivati svoje pipice i cicice, a mi smo lagano postali sve više zainteresirani za njih. Jer normalno, «zabranjeno voće» je najslađe.

I nije čudo da se naveliko počelo sa erom drkanja.
Umjesto knjigice u ruke- idemo si odcepat koju rundu. Umjesto običnog pišanja-drkica na WC-u. Umjesto spavanja-drkački maraton. I samo drkanje, drkanje….dragi moji. Cijeli dan, svaki dan…Koja je to forma bila. Da Jamie Parizer ponovno dođe u takvu formu trebalo bi neko vrijeme meditirati uz par kvalitetnih porno masterpiece filmova. I normalno, prije toga apstinencija od par godina i onda fino servirana nagužena Amazonka koja urla «Jebi me Parizeru!!!Jebi me!» he he he he

Ma dobro, dragi moji, svako od nas ima svoju priču kaj se tiče tog «radoznalog» perioda u našem životu. I Jamie Parizer ima par sočnih trenutaka za zaboraviti. Ili zapamtiti. Neznam kaj je bolje. Jamie Parizer samo Vas je htio podsjetiti da svi mi imamo male tajne i da se svako od nas srami baš tih prvih avanturica.

Do sljedeći put, razmislite si malo o tome kak je bilo dok naš bitak ne poznavaše pojam srama. I kak je super da je ovo ipak tabu tema. ;)
Voli Vas Vaš (veveve)
Jamie Parizer

- 11:50 - Komentari (5) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< studeni, 2004 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Linkovi