Evanđelje po Luciferu

petak, 03.03.2006.

Put u pakao popločan je azbestnim pločama

Pametna i mila mi hrvatska Vlada donijela je hvalevrijednu odluku, da s prezirom odbaci belosvetske ucjene kje idu protiv najdubljih interesda hrvatskog proletarijata da ga kapital u njegovom vlastitom interesu truje i ubija, bez ikakve naknade dakako (puj-puj-puj, naknade za uzrokovano teško oboljenje običnih kmetova, koja nastrana ideja! pa to bi onda moglo ugroziti sredstva za lukrativne naknade za duševnu bol članovima oligarhije 200 bogath obitelji i njihovim pobičnicima!), i donijela odluku da se ponovo dozvoli rad jednom već zatvorenoj tvornici "Salonit" u Vranjicu, koja koristi azbest, u mrskim nam impetrijalističkim državama odavno zabranjen, jer radi se o materijalu koji doduše ma krasna svojstva uključivo recimo štiti od visokih temperatura o čemu ja, vladar Pakla, naravno, sve znam, ali istovremeno, hebiga, izaziva nekoliko sitnih oboljenja kod radnika i stanovništva u okolini tvornica, od kojih slavna azbestoza nije najgora!

He-he, to je naravno osveta nas purgera bahatim Dalmošima (kaj morti neko sumnja da je Sotona purger!?), koji misle da su Boga za veseljka uhvatili jer imaju more plavo, koje je naravno naše hrvatsko a ne njihovo! Kako uživamo čitajući o tome! A kako tek uživamo gledajući tablicu prve nogomente lige! Zajebavali ste nas: Hajduk prvi, Ivan Pavao drugi, a sada imamo: "Benedikst šesnajsti, Hajduk sedamnajsti!" :)))

A evo i Glasilo moje prijateljice Katoličke crkve u Hrvata piše, kako je azbestoza fuj-fuj, gle evo opet drve isto, a vama je, prijatelji moji i sljedbenici, naravno to dosta, da viknete:

Hura! Živjela domoljubna vladina gesta,
kom se ne sviđa na istok ga odnijela cesta,
nek' visoko digne se hrvatska pest:
branimo izvorno hrvatski azbest!


pogotovo, kada vidite, da se buni i onaj udbaš Puki! (Ma ne Puhovski, onaj drugi!)

A obnovu prozvodnje, prosim lepo, tražili su radnici koji tamo rade, dakako bez zaštite i dalje! To vam je pravi narodni kapitalizam!
- 14:56 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje.