10.06.2006., subota

...evo da i ja napokon napisen novi post...

...ma nije mi se dalo pisati...ali ipak sad evo...na izlet vjerovatno neidemo...a zasto??...e pa zbog vidakovicke i njene filozofije...ukratko...tribali smo ici ovaj ponediljak u omis na kupanje...cili dan...ali nasa razrednica ima sat pa nemore ici...a nas nezeli preuzeti nijedan drugi profesor...zato jer smo takvi kakvi smo...ali dobro...i vidakovicka je tila da idu samo bekavci i cekavci....i to u ponediljak...ali posto smo se mi bunili...odustala je od te glupe ideje....sto je i donekle normalno...jer ako smo ce dogovorili da idemo i akavci i bekavci i cekavci svi skupa...e pa onda se triba drzati dogovora...ali neee....i sad ja ta vidakovicka rekla da ce nam u ponediljek sve reci-kada idemo a i ocemo li uopce i ici...onda je nesto bila govorila o sljedecoj nedilji...ali ta je ideja brzo otpala...a zasto???....zato jer bekavci njeni nemogu ici...mislin stvarno...bez nas akavaca bi lako mogli ici na izlet...ali bez bekavaca...e to nema sanse...ma jeli bogati...oni su uvik posebni...i uz to cilo sranje o izletu smo doznali da nece biti adio osnovne...a jadosti stvarno...ali ipak bi bilo bolje da pređen na neku drugu temu...ali neznan na koju...mozda bi bilo bolje da zavrsin...ajte ciao ljudovi...puknucu

Image Hosted by ImageShack.us

EVO PONESTO O BILLIJU IZ GREEN DAYA...

puno ime: Billie Joe Armstrong
godine i datum rođenja: 34; rođen 17.02.1972.
mjesto i drzava rođenja: Rodeo, California, USA
boja ociju: zelena
prirodna boja kose: smeđe-crvenkasta
bracno stanje: ozenjen sa Adrienne Nesser (od srpnja 1994)
djeca: Joseph Marciano; rođen u ozujku 1995, i Jakob Danger; rođen u rujnu 1998.
instrumenti koje zna svirati: gitara, harmonika, mandolina, bubnjevi, piano, i saksofon.


Billie je donesen na ovaj svijet 17.02.1972. godine. najmlađi od sestero djece u svojoj obitelji.Billie je poceo pjevati kad je imao samo 5 godina.
Isao je po bolnicama i pjevao bolesnim pacjentima, kojima je, kao i njemu uvijek od toga bilo lakse.
Tada je snimio svoju prvu pjesmu "look to love".prvu elektricnu gitaru dobio je sa 11 godina.Nekad i dandanas svira na njoj.
Otac mu je umro kada je Billie imao 10 godina.Te je godine (1982.) upoznao Mikea u skoli.U pocetku su zajedno pjevali heavy metal pjesme,a
kasnije pa vidite i sami u sto su se pretvorili...Sa svojih 14 godina Billie je napisao prvu pjesmu pod nazivom "why do you want him?" upucenu
svojoj majci.U Billievoj 15-oj godini on, Mike, i svirac bubnjeva John formirali su punk bend pod nazivom "Sweet children", sto znaci slatka djeca.
Nesto prije svoga 18-og rođendana Billie napusta skolu.Znao je sto zeli postici u zivotu.Jedino sto je htio je bilo potpuno se posvetiti bendu.
Ubrzo je dobio nadimak "two dollar bill".
Kasnije, 1990. godine John napusta bend zbog zavrsavanja fakulteta.Tada su Billie i Mike bili pisiljeni pronaci novog bubnjara za bend.
Tada im se nakako pridruzio Tre' Cool a ime benda promjenjeno je u "Green Day"...
1990. godine u Minneapolisu Billie se zaljubljuje u djevojku Adrienne Nesser (svoju buducu zenu) koja mu ubrzo postaje cura.
Vjencali su se 2.srpnja.1994. u pet-minutnoj ceremoniji.Dan nakon vjencanja Adrienne saznaje da je trudna.Njihov prvi sin Joseph
Marcicano Armstrong rođen je u ozujku 1995.Tri godine kasnije- 12-og.rujna.1998. Adrienne je rodila drugog sina Jakoba Dangera Armstronga.
Danas Billy, Adrienne, Jakob, i Joseph sretno zive u Berkeleyu u Californiji...

<< Arhiva >>

design made by v4MP1r3