ŠTA POSLE RASKIDA: Izbegnite muvanje s bivšim - Stranica za upoznavanje

utorak , 22.01.2019.

ŠTA POSLE RASKIDA: Izbegnite muvanje s bivšim










Click here: ŠTA POSLE RASKIDA: Izbegnite muvanje s bivšim






Bitno je da u vezi uvek kažete ono što vam smeta, a takođe, i prihvatite kritike ako mislite da su izrečene sa razlogom. Vraćanje u prošlost u tmurnim noćima može vas nagnati da poželite ponovo da se smuvate, ali ako ste čvrsto doneli odluku da prekinete, možda je najbolje da tako i ostane. Iako je to ponekad lakše reći nego učiniti, od partnera nije nimalo lako.



ŠTA POSLE RASKIDA: Izbegnite muvanje s bivšim

Laki su za pamćenje, i tu su da vas trgnu kad god vas uhvati melanholija za bivšim partnerom. Vraćanje u prošlost u tmurnim noćima može vas nagnati da poželite ponovo da se smuvate, ali ako ste čvrsto doneli odluku da prekinete, možda je najbolje da tako i ostane. Izbegavajte pozive, tekstualne poruke i ni po koju cenu ne odgovarajte na njih.



ŠTA POSLE RASKIDA: Izbegnite muvanje s bivšim

ŠTA POSLE RASKIDA: Izbegnite muvanje s bivšim - Zaista, ne postoji osoba koja u ljubavi nije pogriješila, upravo kao u stihovima talijanske kancone — non c'e nessuno che non ha sbagliato in amore. Takav potpuno pogrešan potez u startu je osuđen na propast i svakako bi ga valjalo izbeći.



ŠTA POSLE RASKIDA: Izbegnite muvanje s bivšim

Iako je to ponekad lakše reći nego učiniti, od partnera nije nimalo lako. Vraćanje u prošlost u tmurnim noćima može vas nagnati da poželite ponovo da se smuvate, ali ako ste čvrsto doneli odluku da prekinete, možda je najbolje da tako i ostane. Takav potpuno pogrešan potez u startu je osuđen na propast i svakako bi ga valjalo izbeći. Zato vam donosimo deset efikasnih načina da se oduprete želji za. Laki su za pamćenje, i tu su da vas trgnu kad god vas uhvati melanholija za bivšim partnerom. Izbrišite bivšeg kao opciju, iz telefonskog imenika ili na Fejsbuku. Izbegavajte pozive, tekstualne poruke i ni po koju cenu ne odgovarajte na njih. Budite hram, a ne koliba. Pretvarajte se da imate herpes, sifilis ili grip. Samo recite - ne! Družite se sa prijateljima i dobro se zabavite. Nacesce je to slucaj bas preko medija. U ljubavi kao i zivotu nema nikakvih pravila. Nema preodredjenosti kao definicije pocetka i kraja. Zaista, ne postoji osoba koja u ljubavi nije pogriješila, upravo kao u stihovima talijanske kancone — non c'e nessuno che non ha sbagliato in amore. Postoje mnogi parovi koji su iz obnavljanja ponovne veze ostvarili jos bolji i emotivni kontakt nego prvi put. Kako znate da je sve unapred osudjeno na propast..? Pitanje i odgovor dobijate bas u prekinutim i nastvljenim brakovima,bas kad supruznici shvate da na ovaj ili onaj nacin nemogu da funcijonisu jedan bez drugog. Postoje negativni primeri ,svakako. Nemati iskustva o onome sto se nije desilo ili bi moglo da se desi osvaricete samo ako ponovo pokusate u obnovljenoj vezi jedno drugo da slusate. Beznje od stvarnosti da ste snekim delili nesto i da nezelite vise treba da bude odluka svakog pojednica. Svi smo induvidue i nismo narvno isti. Svako dozivljava emotivne uspone i padove na razlicite nacine. Bezti od svrnost da jos uvek volite osobu sa kojmom niste nepravite nikakv kopromis osim ako nepostoji zelja oba parnera za kontaktom. Bilo bi više nego dobro da konačno postanete svesni, tj. Na taj način ćete da nadgradite sebe, a svog partnera da poštedite mogućnosti da postane ravnodušan. Bitno je da u vezi uvek kažete ono što vam smeta, a takođe, i prihvatite kritike ako mislite da su izrečene sa razlogom. Budite iskreni prema sebi i prestanite sa laganjem smog sebe. Iskreni emocije bez kalkulacija sa veliko verovatnocom nadju put do vaseg partnera. Pkazite da ste drugaciji bolji pristupaniji i otvoreni. Ljubav se ne osudje,ljubav se slavi i uzdize. Iz toga mozete dobiti jos vecu ljubav i povratiti parnera ili cete svatiti da Vas ta osoba u svari i ne zasluzuje. Zato u ljubavi nista nije zabranjeno i ljubav nema ogranicenja ni granice. Zato dajte snsu uvek jer smo tako pronacite osobu za ceo zivot.



DNEVNJAK - Raskid
Izbegavajte pozive, tekstualne poruke i ni po koju cenu ne odgovarajte na njih. Na taj način ćete da nadgradite sebe, a svog partnera da poštedite mogućnosti da postane ravnodušan. Postoje negativni primeri ,svakako. Takav potpuno pogrešan potez u startu je osuđen na propast i svakako bi ga valjalo izbeći. Nemati iskustva o onome sto se nije desilo ili bi moglo da se desi osvaricete samo ako ponovo pokusate u obnovljenoj vezi jedno drugo da slusate. Kako znate da je sve unapred osudjeno na propast..? Iako je to ponekad lakše reći nego učiniti, od partnera nije nimalo lako. Vraćanje u prošlost u tmurnim noćima može vas nagnati da poželite ponovo da se smuvate, ali ako ste čvrsto doneli odluku da prekinete, možda je najbolje da tako i ostane. Nacesce je to slucaj bas preko medija. Bitno je da u vezi uvek kažete ono što vam smeta, a takođe, i prihvatite kritike ako mislite da su izrečene sa razlogom.

[Stranice za upoznavanje novih ljudi|Kako naći ljude širom svijeta|Cesarica 2018]






Oznake: šta, posle, raskida, Izbegnite, Muvanje, s, bivšim

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.