< svibanj, 2007 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Kolovoz 2007 (3)
Srpanj 2007 (2)
Lipanj 2007 (1)
Svibanj 2007 (23)
Travanj 2007 (7)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


da/ne

Dizajn by: RizL@ i sTrUdL@

Opis bloga

Free Hit Counter

Free Counter
za sve metalce,darkere,rockere...
nešto o meni:
IME: nije bitno
PREZIME:još manje
STANOVANJE:k.Lukšić
ŠKOLA:opća gimnazija u gomilici (propalitetski smjer)
IZLASCI: kafe bar TWISTER (svakog petka metal večer)




GUNS N' ROSES lyrics





GUNS N' ROSES lyrics





Horoscope for Aquarius
12 Aug 2007

Kwiz.Biz Daily Horoscopes for your Blog



neke grupe koje slušam

na 1 mjestu su naravno GUNSI
2.velvet revolver
3.iron maiden
4.children of bodom
5.metallica
6.slayer
7.pantera
itd.

malo linlova najblogova:

kaka
sanela
moj razred

evo i ..................









Molim vas, pomozite Zeki!!!
(__/)
(O.o)
(> < )
Ovo je Gothik - Sado Mazo - Zeko. Kopirajte ga na svoj blog
i tako mu pomognite na njegovom putu do World Domination!!!

web stats

MySpace images

MySpace




Celebrities Male Images

Celebrities Male Images



Celebrities Male Images

Celebrities Male Images



The Clash - London...





Fairytale Gone Bad lyrics

Metallica - The Un...



POQbum .com Graphics
POQbum .com Graphics

koji život party


POQbum .com Graphics
POQbum .com Graphics

nije teretana za svakoga


POQbum .com Graphics
POQbum .com Graphics

mrzim politiku ali...


POQbum .com Graphics
POQbum .com Graphics

bez komentara


POQbum .com Graphics
POQbum .com Graphics

koji autić

utorak, 08.05.2007.

ludosti

ovo sam našla na internetu, nevjerovatno:




Kažu da ovisnicima nikada nije lako – čak i kad se skinu s jedne stvari, to uvijek učine navlačenjem na nešto novo, bilo da je riječ o religiji ili tabletama. U slučaju heavy metal legende Alicea Coopera, skidanje s alkohola značilo je navlačenje na – golf!

Barem tako tvrdi sam Cooper, koji je nedavno objavio knjigu dugog naslova, 'Alice Cooper, Golf Monster: A Rock 'n' Roller's 12 Steps to Becoming A Golf Addict', vlastite memoare, u kojima piše: 'mijenjao sam jednu lošu naviku za drugu, samo što je ova druga bila puno zdravija'. Cooper je prelazak iz sedamdesetih u osamdesete proveo zatvoren u klinikama za odvikavanje, ali je od 1983. godine ne samo konstantno trijezan, već i jedan od glavnih savjetnika mnogih slavnih osoba koje teret slave i 'rock života' podnose prazneći flaše.

Alice Cooper rođen je kao Vincent Furnier, a 1974. godine promjenio je ime u skladu sa svojom novorođenom glazbenom personom, koju je prvo poistovjetio s bendom istog imena, a zatim njegovao u bujnoj i legendarnoj solo karijeri.

Još je 1972. godine imao veliki hit 'School's Out', vječnu himnu tinejdžerskog bunta, a solo karijeru otpočeo je 1975. godine s konceptualnim albumom 'Welcome To My Nightmare', u kojem kombinira jezik horor filmova s teatralnim glam rockom. Osamdesetih će se to razviti do granica u kojima su mu koncerti prave horor predstave s dekapitacijima, čudovištima i potocima krvi.


Cooper uživo

Pionir u mnogim segmentima, Cooper slovi za jednu od inteligentnijih i duhovitijih osoba u povijesti hard rocka, a uz glazbenu karijeru zaredao je i poslove na filmu, zaradu u restoranskom biznisu te postao pravi golferski celebrity, a zadnje tri godine radi i kao radijski DJ.

Cooper danas za sebe kaže kako i dalje ima dvije ovisnosti koje se jako dobro podnose – golf i glazbu, a u autobiografiji piše, ne samo o problemima s alkoholom i navici udaranja loptice po zelenim travnjacima, već i sve detalje o glazbenoj karijeri, uključujući i čuveni skandal s bacanjem kokoši na pozornicu 1970. godine, za koje konačno otkriva da je maslo njegovog tadašnjeg menadžera Shepa Gordona.

'Nikada ne gledam prošlost kao nešto o čemu ne mogu govoriti. Ja sam vječni optimist', kaže Cooper, koji 28. svibnja otpočinje svoju novu svjetsku turneju nastupima u Južnoj Americi. Za iduću godinu priprema i veliki povratak, najvjerojatnije dvostrukim CD-om 'Along Came A Spider', konceptualnim LP-om o serijskim ubojicama.

Malo o đubrivu:

O tome koliko su neke pjesme stare, govori činjenica da se u stihovima nalaze i odavno zaboravljene ikone poput Kelly Family – govorimo, ofkors, o himni benda 'Đubrad' koja već na samom početku, preuzevši mjuzu od 'Kremenka' i s tekstom koji priliči pubertetliji s mozgom sprženim zadaćnicama, fanzinima i jeftinim bambusom, daje naslutiti što vas čeka: zajebantski, ali tek mjestimično duhoviti, zarazni, ali tek napola dopadljivi pop-punk-metal s mirisom/smradom splitske rive.

'100 % prirodno' izlazi, dakle, sa službenim barkodom nakon 13 godina pacanja u demo špajzi, ali ne sumnjamo da i dalje ima svoju publiku. Tekstovi možda previše nastoje biti provokativno-šaljivi (npr. Iz usta ti smrdi ka' iz šahta/ Smrdi ti iz svakog zuba/ Blizu mene nemoj dahtat/ Na licu će mi izać guba), isto kao i poneki naslovi ('Zašto si podrignula?', 'Ja sam okorjelo đubre'), ali zato sirovi, pojednostavljeni, melodični metal-pankeraj i te kako ima svog šarma onda kad je ogoljen do kostura, a ne utopljen u kilometarske jeftine solaže.

'Porno star', 'Vaša kćerka' (je kurva...), 'Zašto se ne pereš?' ili 'Ubij se' pjesme su koje vas na neki čudan način prisiljavaju da ih volite, shvaćali vi iskreno njihovo nastojanje da vam se svide ili ne.

i o travi...

Često pušenje hašiša ili marihuane udvostručuje opasnost od obolijevanja od shizofrenije, upozorava profesor Peter Falkai iz Njemačkoga društva za psihijatriju, psihoterapiju i neurologiju

Psihitični učinak kanabisa uzrokuje tetrahidrokanabiol (THC), glavni psihoaktivni sastojak konoplje.

Otkriveno je da tinejdžerima i adolescentima koji konzumiraju kanabis prijeti opasnost od doživotnih duševnih poremećaja.


Konzumacija kanabisa ubrzava početak shizofrenije u osoba s urođenom predispozicijom za razvoj psihoza za prosječno osam godina - odnosno mogu se početi javljati oko 18. godine.

Mnogi pacijenti ne mogu jasno razmišljati, čuju glasove i imaju halucinacije, objasnio je Falkai, direktor Odjela za psihijatriju i psihoterapiju Sveučilišne bolnice Saarland u Hamburgu.

Na početak shizofrenije mogu upućivati i manje uočljive promjene u ponašanju poput povučenosti ili apatije.



| - 11:26 - why... (2) | you don't.... | love me... |

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.