{}

subota, 30.09.2006.

nu post

danas mi je rođendan, e da, 17. godina, niš posebno i guess. Uglavnom u zadnje vrijeme dosta slušam the apex theory, jako dobar band nastao 1999. Oni su drugi armenijski band poslje S.O.A.D i isto ko i oni sviraju mješavinu različitih stilova među kojima je i armenijska narodna glazba. Prvo su izdali jedan EP zvan Extendemo a poslje toga i prvi album The Apex Theory i zatim Topsy-Turvy koji je producirao Don Gilmore(producirao je i neke albume od Pearl Jama). U 2002. band napušta originalni njihov vokalist Ontronik Khachaturian(koji je prije The Apex Theorya svirao bubnjeve za S.O.A.D.) Poslje su izdali još jedan Ep zvan inthatskyissomethingwatching. Sad bi uskoro trebali izdat i novonajavljeni album Faces. Na početku svoje karijere znali su svirati kao openin-band za S.O.A.D. i Perfect Circle. Sadašnja postavka banda je Art Karamian (Vokal, Gitara),David Hakopyan (Bass-gitara), Sammy J. Watson (bubnjevi)

30.09.2006. u 00:54 • 0 KomentaraPrint#

srijeda, 27.09.2006.

THE KONCERT

da, znam da će se o ovom pisat na svakom jebenom blogu al moram i ja tak da ko vas jebe ak vam smeta.
Uglavnom koncert je bio prejeben trajao je malo kraće neg kaj sam mislio al dobro, svejedno je bio prejeben. Još moram zahvalit Pearl Jamu što zbog njih nisam bio na zadnja 3 sata u školi smijeh. Al svejedno sam došao prekasno da bi bio u prvom redu tako da je my-tormenter-which-I-love-very-very-much bila malo ljuta al kaj češ, nitko nije savršen(al sam ja jako blizu rolleyes). Tak da smo na početku bili udaljeni i niš nismo vidjeli i neke budale su se gurale tam prije koncerta pa su svi popizdili i ja sam došao u verbalni okršaj s nekom ženskom i onda me njezin dečko počeo gurat pa sam ja počeo micat njegovu ruku sa sebe i tak, uglavnom nisu bili baš pri sebi. Poslje smo i mi popizdili i otišli gore tam kod sjedala i tam smo se sbuksali do koncerta koji je počeo za nekih 10 min. Svirali su dost dobrih pjesama (Corduroy, Black, Given To Fly, Jeremy, Evenflow, Rockin In The Free World....) al nisu odsvirali niti jednu za koju sam se ja tak jako nadao( Wishlist il' Daughter) al dobro, preživjet ću(valjda). Vedder je bio prejeben dok je pokušavao savladat naš jezik(jadan se trgao dok je čitao sa papira) al je fakat dobro čitao, svaka čast. Hvala bogu to lomljenje oko čitanja nije utjecalo na njegovo pjevanje. Još nemam nikakve slike al brijem da ću ih imat do kraja tjedna pa ću objavit, tak da se ne treba brinut oko toga. Još su rekli na kraju koncerta da se vidimo iduće godine, ja se toplo nadam. I tako je završio jedan jako nice day i ajd bok ja idem čorit jer sam jako jako umoran jako.

27.09.2006. u 01:08 • 5 KomentaraPrint#

subota, 23.09.2006.

ujz

i da, nekaj mi ne štima s blogom, blah

23.09.2006. u 20:16 • 0 KomentaraPrint#

početak novog doba

Ovaj da, napokon imam blog, too, jee. Uglavnom na ovom blogu neće bit bogzna čega, onak ću pisat postove kad se desi nekaj zanimljivo, npr. kad šečem ulicom i ak vidim neku osobu da se popikne i sa sobom pokupi još 5 osoba i svi zajedno padnu u jarak, javit ću vam, don't worry.
Jedino kaj još imam za reč je iako to ima na svakom drugom blogu u zadnje vrijeme, u utorak je PEARL JAM koncert i ja idem na njega, haha. Jedina bruka će bit ak ga odkažu al brijem da neće, nisu oni tak evil ko npr. metallica koja je ko kak se svi sječamo otkazala koncert jer ne bi zaradila dovoljno para da su ga održali. Fuck them and their lust for money(iako imaju dobre pjesme i slušam ih tu i tamo). Uglavnom vidimo se na koncertu, pozdrav.

23.09.2006. u 18:02 • 6 KomentaraPrint#

Sljedeći mjesec >>

  rujan, 2006 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

ma zajebi opis bloga

------------------------
------------------------

dobrotvorna akcija PADONFJOTJŽ- pogledati ovaj post za saznat više
love predano u ruke=2 kn
lova rečena da ću dobit
smijeh=150 € i 15 kn

ne mora vas bit strah dat lovu, sve ide u dobrotvorne svrhe, garantirano, niš ne ide glupim političarima da si oni kupe nove jahte i ta sranja.
UPUTE: sam u zadnji napisani post napišite kolko kuna, eura, funta, tolara ste voljni dat(dolare ne primamo)




-------------------------
-------------------------


maj eMeSeN adresa: zharuljica@hotmail.com

postah opet aktivan na last.fm pa evo i to:klikni tu


pearl jam lyrics


song lyrics

Linkovi

moja najdraža ninja-ne trudite se ju probat pobijedit, ne pomaže čak ni najače oružje--->poukanje
- - - - - -
andrea-jako hrabra žena jer se usudila priznat u koju školu ide i čak pisat o njoj smijeh
- - - - - -
mala alica-jako dobar frend, al ne piše više na blogu :(
- - - - - -
rotten soul-joj znaš kaj, ne znam kaj da o tebi napišem, razmišljam i ne znam, a valjd si zgodan i sve to :D
- - - - - -
lana-a frendica od onog tam gore (fičeka), nisam ju upoznao uživo al se čini ok, kaj ne lana :)
- - - - - -
bruna-cura koju poznajem ne samo preko njeta :), dost ok, i dalje joj moram kupit čokoladno mlijeko, valjd jednog dana :D
- - - - - -
greath north wind-skroz dobar lik iako ga poznajem samo kroz par komentara, al nema veze, tih nekolko komentara je dovoljno








pikČrs, with capitalize Č





Image Hosted by ImageShack.us









Image Hosted by ImageShack.us

































ne znam zakaj sam stavio ovu sliku, fakat ne znam, svidjela mi se thumbup