iz mog ugla https://blog.dnevnik.hr/izmogugla

utorak, 17.03.2015.

Stonoga ili tko tu laže


On kaže :

Cipele su ono nešto što obuješ na noge da ne bi hodao bos, iako baš guštam hodat bos pa unatoč dugogodišnjoj dresuri raznih žena u mom životu nisam izgubio tu instinktivnu potrebu hodati bez obuće. Doduše ne mogu ni ja kao ranije gaziti po kamenju bez obuće, pa mi je ljeti nekad malo neugodno skakutati kao curica po plaži, što znači da je dresura ipak imala nekog učinka. Dakle cipele, odnosno obuća je nužno zlo, i zato niti pod hipnozom ne bi mogao doprijeti do tog kutka svijesti, u kojem je objašnjenje zašto bi zaboga bilo tko težio posjedovati 176 pari, isto tako nikad neću razumjeti zašto su od dva meni potpuno ista para, jedan bolesno dobar i must have, a drugi totalni shit.
O meni nerazumljivoj potrebi penjanja na potpetice, i učestaloj kupovini premalih i neudobnih cipela, koje onda rezultiraju žuljevima, kurjim očima i neizbježnim posjetima pedikeru najbolje da i ne govorimo.
Mislim dakle ni pod cijenu života mi ne bi palo na pamet da za nešto po čemu gazim dam četvrtinu, trećinu, polovinu, ili u nekim slučajevima i cijelu plaću. I ne, ne razumijem zašto bi se cipele trebale usklađivati s bilo čim, a pogotovo zašto bi se trebale uskladiti s remenom, torbom, donjim rubljem, ili bojom sjenila, šta fali neusklađenim cipelama.
Cipele mogu biti što se mene tiče crne, smeđe ili plave, zimske i ljetne i to je to, tu svaka filozofija o cipelama završava.

Dobre cipele su one koje nađeš da ti odmah pašu tako da možeš završit odmah s isprobavanjem i kupovinom pod uvjetom da ne koštaju više od 300 kuna, i čovjek je dvonožac nije stonoga.

Ona kaže:

Kao besramna praktičarka i totalna nepoznavateljica večeras mi nametnute tematike, mogu zaključiti samo jedno - ljubav se zaista mjeri količinom kupljenih cipela ženi od strane njenog muškarca... Naime, jednom mi je rekao gospodin čije ste svjedočenje upravo pročitali da je nakon nekog vremena u vezi, braku ili kako god zvali te zajednice u kojima pripadnici različitih spolova na redovitoj bazi spolno opće, ekskluzivno, količina i kvaliteta navedenog spolnog općenja proporcionalna količini kupljenih cipela. Naravno, misleći pritom kupljenih njoj. Od njega. Njegovim novcem. Bez škrtarenja. Hm...
Kako nazvati situaciju u kojoj rečeni gospodin ima najviše najkvalitetnijeg seksa, i u kojoj pri tome ja, ona koja je zaslužna za to najviše i najkvalitetnije, ne posjedujem niti jedne kupljenje od njega. Njegovim novcem. Bez škrtarenja.
Ljubav?



,

17.03.2015. u 23:22 • 15 KomentaraPrint#^

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< ožujak, 2015 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Travanj 2015 (6)
Ožujak 2015 (4)
Veljača 2015 (1)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Dvoje bivših i sadašnjih blogera svako iz svog ugla daju muško i žensko viđenje iste stvari.

Linkovi

NAMJERE

Namjera nam je zabaviti se na vaš račun, ponekad i na naš vlastiti, i nećemo imati milosti prema vašim malim osjećajima.

MOTO

Moto bloga je ko se s vatrom igra najvjerovatnije je piroman.

iznasihuglova@yahoo.com