nedjelja, 11.05.2008. ♥

♥ş ...izlet u Šumu Striborowu...

Hmm.. Pa što reći? Bilo je to vrlo zanimljivo jer su se dogodile stvarno zanimljive stvari. O, da. Fatu i Fatimu su nakon upornog prigovaranja i zvocanja te ponekih prijetnji ipak uspjeli natjerati da idu spremati rezidenciju...
I pokazalo se to kao još jedna u nizu njihovih pogrešnih odluka. Jer nije lako visiti iznad kade i ribati okoloo... Ako niste pokušali, i nemojte. Nije u redu ni ležati na podu dok drugi pokušavaju brisati pločice, bar lezite na cestu. Uvijek postoji mogućnost da nekome nije žao svog automobila pa će vas zgaziti. A ja ću napraviti party. I svi sretni.
Ma nee... Ali nema veze. Nakon nekoliko sati rezidencija je blistala a fantastični tandem Fata-Fatima htio je jesti... Ali je prekrašni passat švicarskih registarskih oznaka(ne onaj na koji mislite... nee...) uplovio u tu savršenu čistoću. I sve nas iznenadio.. A gdje ću ja spavati??? Ma neću ni spavati! Ali bar smo mogli naručiti pizzu.
I, samo da znate, kosa se NE pegla u pol 9, pogotovo ako je ravna da ravnija ne može biti...
Nakon velike strke i kasnije čekanja, već navedeni tandem zajedno s Melihom, Adelisom i privatnim bodyguardom upustio se u pustolovine. A takvih je bilo, posebno ako netko NE ZNA hodati u onome što je obuo!! BELJ...
Ma taj dio pustolovine je nebitan. Da se prebacim na ono kad su Fata i Bodyguard plesali na praznom podiju a muslimani okolo ostajali zatečeni? Ma hiperboliziram...=)
I onda se konačno pojavio Mujo. Da. U pratnji Hase i Sulje. A ja mrzim Hasu i Sulju! I nakon određenog vremena Mujo je došao plesati s Fatom.. I onda su stvari krenule u pravom smjeru. Onom smjeru, tamo negdje, ma znate gdje...=)
I onda... Onda je Fata shvatila da je baš, baš sretna... I da se mora dogoditi nešto što će to pokvariti. I mada se sva sila svijeta(Haso i Suljo) urotila protiv nje i užitka koje nije uključivalo erogene zone, ipak je sve bilo savršeno. Da, savršeno.... Ali vrijeme je takvo govno...=(( I morala je ići kući autocestom s ostatkom bande...:D A to nije uključivalo Muju=((...
I ona opet nije mogla pričati jer joj je grlo bilo tko zna gdje(hmm...na brdašcu?), a Said i dalje nije znao reći 'r' pa su se međusobno sprdali kao i uvijek. Ali se ona ne sjeća da je Said i prije bacao znakove s autoceste... A i nije baš siguna da je ograničenje na autocesti 60, a kroz selo puno više...hm... ti Casperi su svuda oko nas!=) I onda smo svi zajedno čekali da sunce izađe, ali smo na kraju zaključili da ga ne vidimo zbog šljive koja je ispred nas te smo, vidno razočarani, kao strvinari pojeli(eufemizam!!) osetatak pizze i zahrkali.
I nije se lijepo probuditi uz šokačke pjesme, ali je još gore, nakon što zaspiš, probuditi se uz zvuk zviždaljke i borbenih pjesama.. Hvala tebi, ubit ću te zato!!
((i, zaboravila sam... hm...besplatna pića...ne, nisam se napila. NE...lol...))

**svaka sličnost sa stvarnim likovima idogadjajima je slučajna...
(pozdraw Muji...)

<< Arhiva >>