Kako naci novog prijatelja - Susret s djevojkom

nedjelja , 13.01.2019.

Kako se registrirati na Facebook?










Click here: Kako naci novog prijatelja






Zatražite mišljenje Dok ste u butiku muške garderobe, zamolite nekog zanimljivog dečka da vam pomogne u odabiru poklona za rođendan starijeg brata. Ukoliko želite da nas kontaktirate kliknite.



Kako naci novog prijatelja

Nekad je moguće osećati se kao pravi baksuz. Vjerujte u sebe je iznimno bitno, ne samo u odnosu s partnerom, već i u svakodnevnom životu. Srećom, postoje brojni načini kako se po tom pitanju dovesti u red. Kako naći posao u Nemačkoj Bez obzira na to da li ste u Srbiji ili vec u Nemackoj posao je najbolje tražiti teko Interneta.



Kako naci novog prijatelja

Kako naći dečka za 25 dana? - Jeste li malo zapustili svoj fizički izgled?



Kako naci novog prijatelja

Foto: - Sve manje muškarci prilaze ženama, ali ukoliko je žena samouverena, ima harizmu i ako je svesna svojih kvaliteta, uvek će se pronaći barem jedna osoba u prostoriji koja će to primetiti i poželeti baš takvu devojku pored sebe. Kako bi se započeo prvi kontakt poželjno je da bude neka mirnija i ležernija varijanta, kućna žurka, sedeljka kod vaših prijatelja ili neko letnje okupljanje u parku uz gitaru - kaže Natalija. Muškarci malo drugačije gledaju na to kada su muško-ženski odnosi u pitanju. Foto: Luka 31 iz Niša smatra da ljudi koji su potpuni stranci ne mogu da imaju ozbiljnu i uspešnu vezu. To vam je slično kao Kinder jaje, znate da je od čokolade, ali ne znate koja je igračka unutra. Vi, načelno vidite osobu ispred sebe, ali ne možete znati kakva je ona stvarno ukoliko nemate zajedničke prijatelje. Ja smatram da jedino posrednim upoznavanjem možete imati uspeh na tom polju, recimo, preko prijatelja - rekao je Luka. Nemanja 33 iz Novog Sada je malo širih shvatanja. Foto: - Primetio sam da su devojke dosta slobodnije u poslednje vreme, što se muškarcima zapravo ne dopada. Bitno je da se osoba što više kreće, ukoliko sedi kući i čeka da joj partner pokuca na vrata, neće dočekati - priča Nemanja. Marina 34 iz Beograda imala je malo drugačiji odgovor. Foto: - Ne znam gde možete da pronađete muškarca,jer ga ni ja nisam još pronašla, ali znam gde ga sigurno nećete naći. Po mom mišljenju danas se mnogo teže pronalazi partner nego što je to bilo ranije, ne znam šta se promenilo, ali očito nešto jeste. Često ručam u restoranima i mogu vam reći da ga tamo nikako ne možete naći. Zapravo, neko će vam možda zapasti za oko, ali odmah odustanite, jer muškarci u restoranima ne prilaze devojkama - rekla je razočarano Marina. Kristina 28 iz Beograda poučena svojim iskustvom nam je dala super ideju. Foto: - Ja vam mogu dati savet iz ličnog iskustva. Definitivno mislim da su velike šanse da baš tamo pronađete partnera, bez obzira da li ste na planinu došli u velikom društom ili samo sa jednom drugaricom, mogućnost da vam neko priđe je ogromna. Na skijanju su svi opušteni, imate priliku da priđete nekom muškarcu i upitate ga za put do neke staze, a da pritom ne izgledate nametljivo. Na žičari takođete možete da upoznate nekoga, kao i na pauzi za čaj - sa zadovoljstvoj je izjavila. Kako biste našli ono što tražite, potrebno je da znate šta tražite...



TRAŽIM NOVE PRIJATELJE!
Živim sa suprugom i sinom od 11. Ako je tako, nekom od njih predložite da se nađete na kavi i ispričate. Budite im zahvalni što vam obogaćuju život i tu im zahvalnost pokazujte. Taj koji to moze da uradi,nema trunke postovanja prema devojci,tako nekom zabiti noz u ledja,to je meni neobjasnjivo. Selidbom preko oceana iza sebe sam ostavila puno nepotrebnih stvari, ali nažalost i obitelj i prijatelje. Definirajte sve osobine koje određuju vašeg idealnog partnera, ali ih pritom rangirajte prema stupnju kompromisa na koji ste spremni pristati kada je riječ o svakoj od njih. Jer sam na nju uvijek ulazila preko profila. Što misliš o ovoj košulji? Bar je siguran da će uvek biti kod kuće, a ne u zatvoru. Diplomirala sam na odseku za vazdusni saobracaj, tako da me zanimaju svi poslovi koji se ticu, planiranje letova, dispecari, zatim oblast logistika.

[Svi portali|O cemu se dopisivati|Znak za ljubav na japanskom]






Oznake: kako, naši, deka, za, 30, dana

Veze i seks - Stranica za upoznavanje

Net.hr










Click here: Veze i seks






Imate li problem kojega baš nikako ne možete riješiti? Sve to potražite na.



Veze i seks

Danas mozda jos i vise jer ga slabo ima. Danas mozda jos i vise jer ga slabo ima.



Veze i seks

Vođenje ljubavi kao trening: Tri poze koje kalorije - Slučajno sam uhvatila kako izmjenjuje poruke s nekom Bugarkom i to dosta romantične. Stručnjaci za psihologiju sretnih ljubavnih veza tvrde da romantične komedije stvaraju nerealnu sliku, a samim time i nerealna očekivanja od vlastitog ljubavnog života.



Veze i seks

Na pitanje odgovara pitanjem Vi ga pitate jedno, on prelazi na drugu temu, u napad. Tako kupuje vreme da smisli laž, a usput vam nabija i osećaj krivice. Previše gestikulira Na svako vaše pitanje on dodiruje nos, usta, kosu. Ili iznenada počinje da kašlje. To je siguran znak da nešto pokušava da sakrije. Gleda u pod Ako partner nešto krije od vas, sve češće će gledati u pod tokom razgovora kako bi izbegao vaš pogled. Menja priče Svako se seća onoga što se stvarno dogodilo, dok se laži stalno menjaju i svakome je teško da ih zapamti od početka do kraja, pa će menjati priču, prepričavajući je uvek sa nekom novinom. Kune se u sve i svakoga Nevina osoba se nikada neće zakleti u ono što joj je važno, dok će lažljivac olako spominjati porodicu kako bi vas uverio da govori istinu. Pravila komentarisanja: Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer. Sugestije ili primedbe možete da šaljete na.



mmm seks streptis
Plaćanje Ranije se smatralo da muškarac treba da plati piće. Ili jednostavno tražite nekoga kome biste se mogli izjadati? Lako ih upoznaju, ne glume nedostupnost, ali su i jasne po pitanju neuplitanja sa njima.. Nedavno pismo naše čitateljice podsjetilo nas je koliko često nas pitate: kako da promijenim svojeg partnera ili partnericu? Sugestije ili primedbe možete da šaljete na. Mnogo je različitih teorija zašto se muškarci upuštaju u avanture - kao i kod žena, nemoguće je sve pripadnike muškog roda svesti na neki univerzalni prosjek.

[Najpoznatije stranice za upoznavanje|Rodbinske veze i brak|Slike ljubavne citati]






Oznake: Vođenje, ljubavi, kao, trening, tri, poze, koje, kalorije

Trazim povremene susrete -- Mali Oglasi # Goglasi.com - Stranica za upoznavanje

trazim povremene susrete










Click here: Trazim povremene susrete -- Mali Oglasi # Goglasi.com






Trazim devojku kojoj bi odgovarala opustena varijanta tajne kombinacije. Trazim pre svega elokventnu devojku, prirodnog i zenstvenog izgleda, s kojom mi se prvo upoznao, i jedino uz obostrane simpatije, poceo da se vidjam. Prvo upoznavanje na kafi i generalno opusten odnos.



trazim povremene susrete -- Mali Oglasi # Goglasi.com

Podrazumeva se moja finansijska podrska. Ali ne trazim onu koja cesto menja partnere! Podrazumeva se moja finansijska podrska na mesecnom nivou ili kako se dogovorimo.



trazim povremene susrete -- Mali Oglasi # Goglasi.com

trazim povremene susrete - Za sve detalje, mozete me konkaktirati na emaila: Moderan, zdrav, simpatican, zauzet mladic, ovim putem bih pokusao upoznati mladju studentkinju iz Beograda, do 22-23 godine za lepe susrete u diskreciji. Trazim devojku koja je culna, senzualna i koja zeli da uziva sa lepim momkom of 35 godina.



trazim povremene susrete -- Mali Oglasi # Goglasi.com

Zauzet muskarac, 34god, prijatnog izgleda, trazim prirodnu, elokventnu devojku iz Beograda za povremene intimne susrete i za zajednicko opusteno uzivanje u seksualnosti, senzualnosti, dodirima... Zelim mladju osobu do 25 god. Pre svega prijateljski i korektan odnos! Prvo upoznavanje na kafi i generalno opusten odnos. Profesionalke me ne zanimaju. Kontakt: Mladic, poslovan, kosmopolita, moderan, zdrav, simpatican, ovim putem bih pokusao upoznati mladju studentkinju iz Beograda za intimne susrete u diskreciji. Trazim devojku kojoj bi odgovarala opustena varijatna tajne kombinacije. Podrazumeva se moja finansijska podrska. Ne trazim prostitutku ili sponozorusu. Trazim pre svega elokventnu devojku, prirodnog i zenstvenog izgleda, s kojom mi se prvo upoznao, i jedino uz obostrane simpatije, poceo da se vidjam. Trazim devojku koja je culna, senzualna i koja zeli da uziva sa lepim momkom of 35 godina. Moze viber kao i whatsapp studentkinju iz Beograda, do 22-23 godine za lepe susrete u diskreciji. Trazim devojku kojoj bi odgovarala opustena varijanta tajne kombinacije. Podrazumeva se moja finansijska podrska na mesecnom nivou ili kako se dogovorimo. Ne trazim prostitutke ili one koje bi radile ovo samo zbog novca! Trazim devojku s kojom bih bio u prijateljskom i opustenom odnosu. Trazim pre svega vedru, nasmejanu i prirodnu devojku, lepog lica i vitke gradje, s kojom mi se prvo upoznao, i uz obostrane privlacnost nastavio da se vidjam. Devojka moze biti u vezi kao ja, ili slobodna. Ali ne trazim onu koja cesto menja partnere! Trazim devojku koja je senzualna, koja uziva u sexu i zeli da ima ozbiljnog muskarca za tajne strastvene susrete! Za sve detalje, mozete me konkaktirati na emaila: Moderan, zdrav, simpatican, zauzet mladic, ovim putem bih pokusao upoznati mladju studentkinju iz Beograda, do 22-23 godine za lepe susrete u diskreciji. Trazim devojku kojoj bi odgovarala opustena varijanta tajne kombinacije. Podrazumeva se moja finansijska podrska na mesecnom nivou ili kako se dogovorimo. Ne trazim prostitutke ili one koje bi radile ovo samo zbog novca! Trazim devojku s kojom bih bio u prijateljskom i opustenom odnosu. Trazim pre svega vedru, nasmejanu i prirodnu devojku, lepog lica i vitke gradje, s kojom mi se prvo upoznao, i uz obostrane privlacnost nastavio da se vidjam. Devojka moze biti u vezi kao ja, ili slobodna. Ali ne trazim onu koja cesto menja partnere! Trazim devojku koja je senzualna, koja uziva u sexu i zeli da ima ozbiljnog muskarca za tajne strastvene susrete! Za sve detalje, mozete me konkaktirati na emaila:.



The Great Gildersleeve: Aunt Hattie Stays On / Hattie and Hooker / Chairman of Women's Committee
Trazim devojku s kojom bih bio u prijateljskom i opustenom odnosu. Ne trazim prostitutke ili one koje bi radile ovo samo zbog novca! Trazim devojku kojoj bi odgovarala opustena varijanta tajne kombinacije. Ne trazim prostitutke ili one koje bi radile ovo samo zbog novca! Ne trazim prostitutku ili sponozorusu. Trazim devojku koja je senzualna, koja uziva u sexu i zeli da ima ozbiljnog muskarca za tajne strastvene susrete!

[Spoja pvc stolarija|Sexy zene|Upoznavanje i priprema vozila za a kategoriju]






Oznake: trazim, povremene, susrete

Igre dopisivanja chat - Susretit će se u sredini

SRBIJA, BALKAN, PRIČAONICE










Click here: Igre dopisivanja chat






Tu su animirani stikeri, pozivanje i video pozivanje. Stranice sadrže slikovno-grafičke prezentacije i opise s erotskim sadržajem kojim ne smije biti ispostavljen nitko protiv svoje volje kao ni maloljetne osobe.



igre dopisivanja chat

Webcam - online dopisivanje, druzenje, online met!. COM - DOPISIVANJE SAMO ZA VAS. WhatsApp praktično menja SMS aplikaciju, ali uz to pruža mogućnost da se dopisujete u grupama, da kreirate svoje grupe za dopisivanje, da razmenjujete fotografije i video zapise, kao i da šaljete koordinante svoje lokacije. WhatsApp Mnogi ljudi na WhatsApp gledaju kao ozloglašenu akviziciju Facebook-a za 16 milljardi dolara.



igre dopisivanja chat

Najboljih 5 aplikacija za dopisivanje - Balkan Chatroom posećuju apsolutno svi! Larin chat je najbolji zbog Vas!



igre dopisivanja chat

Ako volite da šaljete seksi poruke, niste jedini. Kompanija za proizvodnju seks igračaka Adam and Eve sproveli su istraživanje na više od 1. Bilo da želite da eksperimentišete sa takvim porukama ili hoćete da unapredite igricu, seks eksperti su dali svoje savete i trikove koji vam mogu pomoći da to ostvarite. Recite šta želite da vam uradi. Pozitivna reakcija može samo da ohrabri vašeg partnera i samim tim pojača njegove želje. Seksi fotografije koje ne otkrivaju mnogo Dovoljno je da on ima naznaku šta se tu nalazi. To uzbuđenje može biti jednako onome kada to vidi uživo u punom sjaju. Nikada ne potcenjujte sugestivne fotke koje vrede više nego hiljadu reči. Slika donjeg veša koji planirate da obučete samo za njega ili vi umotani u peškir je sasvim dovoljno. Ne šaljite slike koje uključuju vaše lice Zapamtite, možete da šaljete zaista seksi fotografije koje ne uključuju bilo kakvu identifikaciju da ste to vi. Koliko god vam se sada činilo da te slike neće niko nikada videti, osigurajte se na vreme. Možete da flertujete i da na taj način začinite stvari, ali ne preterujte.



,,Skype,, CreepyPasta
Na Chatu nije dozvoljena upotreba vulgarnih izraza. Kako bi ste preuzeli i instalirali KakaoTalk kliknite na priloženi link. Svi koji se ne pridrzavaju pravila lijepog ponasanja Larin chat ce banovati a moguce su i legalne akcije. To je naravno privuklo ogromnu pažnju. Iz cele regije od Vardara pa do Triglava dolaze u sobu. Danas postoji hiljade aplikacija koje su tu da vam olakšaju dopisivanje i pozivanje. WhatsApp praktično menja SMS aplikaciju, ali uz to pruža mogućnost da se dopisujete u grupama, da kreirate svoje grupe za dopisivanje, da razmenjujete fotografije i video zapise, kao i da šaljete koordinante svoje lokacije. Chat možete koristiti na bilo kojem računalu, važno da je računalo spojeno na Internet.

[Seks na maldivima|Cro ar date|Novi  dečiji kutak]






Oznake: chat

Spol ljubav i brak - Pronađi pratnju

STOGODIŠNJACI SAVETUJU: Evo šta je ključno za ljubav i brak!










Click here: Spol ljubav i brak






Obično se dijele po broju partnera, pripadnosti partnera određenoj društvenoj grupi odnosno instituciji pred kojom se sklapaju. Riječ je o knjizi 'Spol, ljubav i brak', autor je Dr. Moje Status: Pratite Ljubavnaveza.



spol ljubav i brak

Novi supružnici, ovisno o vlastitim financijskim okolnostima, mogu slavlje nastaviti i privatno, za što primjer predstavlja odlazak na turistička putovanja i uživanje u koji obično neće uživati u svom redovnom bračnom životu; taj se period obično naziva. KI PROFILI On tra?



spol ljubav i brak

STOGODIŠNJACI SAVETUJU: Evo šta je ključno za ljubav i brak! - Brak u većini država regulira.



spol ljubav i brak

Za Čitaj knjigu pripremila: Tatjana Barat Zaruke i pripreme za svadbu, kupnja prvog zajedničkog doma i planiranje obitelji uzbudljive su aktivnosti za svaki par. No ono o čemu se možda često ne razmišlja je to da možda neće uvijek sve biti tako idealno i da će svakodnevica napraviti svoje. Loš dan na poslu, podjela kućanskih poslova, financije, odluke o proširenju obitelji, možda nemogućnost začeća, osjećaj neispunjenja u vezi ili pak bolest jednog od partnera itekako mogu narušiti taj sklad. Mnogi su autori svoje poimanje braka prenijeli u svoja najznačajnija književna i publicistička djela te nam tako donijeli lepezu najrazličitijih tipova braka. Nije naodmet dobro se pripremiti za brak i sve one lijepe no i teške stvari na tom putu, a ako k tome još volite čitati, nema boljeg spoja. Upravo smo zato za vas pripremili pregled tri djela koja će vam pokazati sve strane braka, počevši od definiranja braka i ženinog izbora za tu odluku, izazova koji se nalaze na tome putu, bolesti partnera, preljuba, majčine borbe za djecu, ali i svjetla na kraju tunela u jednom skladnom braku temeljenom na kompromisima i uzajamnom poštovanju. Dakako, ovo je tek djelić takvih knjiga, ali sasvim dovoljno za početak čitanja i poticanje na razmišljanje o svim stranama braka. Simone de Beauvoir: Drugi spol Drugi spol smatra se temeljnom literaturom feminizma i svakako je nužno štivo za svaku ženu i muškarca, smatrali se vi feministom ili ne. Tih gotovo osamsto stranica knjige pomoći će vam život i međuljudske odnose sagledati iz druge perspektive. Prvi put knjiga je objavljena davne 1949. Iscrpnim raspravama o položaju žena u društvu kroz povijest, o izazovima braka i majčinstva te o mogućnosti da žena sama bira hoće li ili neće postati majka i supruga, o seksualnosti, djevičanstvu, o ženskom radu, o književnim ženskim likovima i mnogim drugim temama autorica nastoji prodrijeti u žensku bit, a sve to ovija u filozofski pravac egzistencijalizma. Ova knjiga postavlja niz pitanja koja traže odgovore. Primjerice, Beauvoir kreće od samih početaka čovječanstva i pita se zašto je od pamtivijeka žena u podređenom položaju i kako bi svijet izgledao da je drugačije te da su muške i ženske uloge zamijenjene, kako bi bilo da je muškarac bio taj koji je bio prisiljavan na brak i lišen izbora o tome želi li obitelj ili ne iako ima i toga. Također, dotiče se vrlo važnog pitanja majčinstva. Kada se žena uda, društvo od nje očekuje da prije ili kasnije ima djecu. Prije nego opet postavite to pitanje nekome, znajte da svaka žena ima svoje itekako snažne razloge za svoju odluku, često i vrlo teške i bolne, a upravo to nastoji pojasniti i Simone. Njezinim riječima, svaka žena ima pravo na svoje odluke o braku i majčinstvu i nikome se ne mora opravdavati za to. Uz ova i mnoga druga vrlo važna pitanja i odgovore, Simone je došla do zaključka da se ženom ne rađa, nego se ženom postaje. Na kraju svoje knjige daje jasne smjernice kako se osloboditi okova patrijarhata i biti samosvjesna i slobodna žena koja će u životu raditi isključivo što sama odabere, bio to brak ili ne. Lav Nikolajevič Tolstoj: Ana Karenjina Možda najpoznatiji roman svih vremena koji obrađuje tematiku braka krije se u mnogima omiljenom ruskom klasiku. Štoviše, Tolstoj je svoje najpoznatije djelo prvotno nazvao Dva braka. Samim time jasno je da su u središtu ovog realističkog romana brakovi i ljubavne veze. Temeljni je onaj Ane Karenjine i njezinog starijeg supruga, a kao opreka služi mu brak Levina i Kitty. Tu je i brak Dolly i Aninog brata Stjepana, kao i ljubavna veza koju Ana ima s grofom Vronskim. Dok je Ana očito nesretna u braku sa starijim muškarcem pa ljubav i pažnju traži izvan te zajednice, Levin i Kitty predstavljaju Tolstojevo viđenje idealnog braka. Štoviše, Levin je i prije nego što je upoznao Kitty znao što želi od braka, a ženidba je za njega bila najvažniji životni događaj o kojem je ovisila njegova daljnja sreća. Iako prvotno zaljubljena u Vronskog, Kitty naposljetku pristaje na brak s Levinom i život na selu, a kroz povremeno trnje na svome putu, ovaj par naučio je kako zajedno živjeti kao jedno. S druge strane, brak Dolly i Stjepana tipičan je primjer braka u kojem ljudi ostaju zajedno zbog djece, unatoč brojnim prevarama dakako, treba imati i na umu vrijeme i mjesto radnje romana , dok Ana traži ono čemu svi težimo, pravoj i uzbudljivoj ljubavi, ali je zbog loših odluka ne uspijeva naći. S vremenom se sva njezina ljubav prema Vronskom pretvara u mržnju, a njemu prije svega zamjera što je zbog njega napustila vlastito dijete. Jedini izlaz vidi u smrti. Iako je diskutabilno to što je Levin kao muškarac uspio naći ono što je tražio, a Ana ne, a to je smisao života i ljubav, poznavanje Tolstojevih motiva sve razjašnjava. Kako je i sam Tolstoj prevario suprugu, u ovom se romanu likom Ane na neki način htio kazniti i ispričati. Lisa Genova: Zauvijek Alice Da se brak ne sastoji samo od povremenih svađa i traženja kompromisa, nego su moguće i ozbiljne bolesti koje nepovratno zauvijek mijenjaju život supružnika, dobro zna neuroznanstvenica Lisa Genova. U svom romanesknom prvijencu iz 2007. U ovom iznimnom romanu prema kojem je 2014. Savršen život s prestižnom harvardskom karijerom, odraslom djecom koja pronalaze svoj put i jednako uspješnim suprugom naprasno prekidaju nesvakidašnji simptomi poput dezorijentiranosti, zaboravljanja rečenica na predavanjima, nemogućnosti pronalaska mobitela i slično. Iako Alice sumnja na tumor ili menopauzu, dijagnosticiran joj je rani stadij Alzheimerove bolesti. Zbog toga se život njezine obitelji drastično mijenja, a osim nje, dakako, najviše utječe i na supruga koji se sada mora brinuti o njoj, nositi se s time da ga ne prepoznaje, brinuti o njezinoj higijeni i slično. Nakon ove potresne, no vrlo vješto pisane drame više nikada nećete na Alzheimerovu bolest, niti na bilo koju bolest partnera, gledati istim očima.



Obraćanje glasnogovornika Glasa razuma na Maršu protiv referenduma o braku
Prvi put knjiga je objavljena davne 1949. Šta vi mislite o tome, jeste li sami takvi, jeste li imali iskustva sa posesivnim osobama i kako sa takvima izaći na kraj? Berdaši su izazivali zbog svoje prirode podsmjeh svojih ostalih suplemenika, ali su istovremeno uživali i jak ugled kao močni šamani. Lažemo jedni druge, glumimo osobama koje bi nam trebale biti... Zašto je to tako - određuju li naše ponašanje i razmišljanje geni ili odgoj? Takvi se brakovi zovu. Hinduistička praksa u , temeljena na sustavu, temelji se na endogamnom i dogovorenom braku, pri čemu se koriste karte i bračni posrednici. Takvu su praksu kasnije zadržale i crkve.

[Sex uzivo domaci|Sex u vc|Dopisivanje na kiku]






Oznake: forum, Klix.ba

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.