I wish i was someone else,but that`s not possible!

subota, 06.01.2007.

Moja priča!!!!

Zaboravljeni svijet ljubavi....

Telefon je naglo zazvonio,Joe je podigao slušalicu ne sluteći što se dogodilo.S druge strane telefonske linije začuo se uznemireni ženski glas,bila je to sestra Joe-ove najbolje prijateljice Ann Landcraft.
U plaču je jedva uspjela izgovoriti:-Joe;Ann je mrtva!!
Joe-u se smračilo pred očima i osjetio je kao da ga netko guši.
Na brzinu je odgovorio:-Dolazim!
-------------------------------
Trčao je što je više mogao.Ann-ina kuća bila je udaljena samo dvije ulice ali Joe-u se to činilo kao bezbroj.Čim je stigao ugledao je Ann-inu mlađu sestru kako sjedi uplakana pokraj nepomičnog tijela svoje sestre.
U plaču je izgovarala:-Ubijena je!Ubijena je!
-Što?Kako?
-Jesi li išta vidjela?-Joe je u strahu upitao.
-Ne,kad sam došla kući ugledala sam ju kako leži sa nožem u trbuhu.-odgovorila je.
Joe je uzeo telefon te nazvao hitnu pomoć i policiju.Čim je došla policija odveli su Joe-a i Mary;Ann-inu mlađu sestru na ispitivanje.Hitna je odvezla Ann-ino bespomoćno tijelo u mrtvačnicu iza nje je ostala samo velika krvava mrlja na sagu koja se nije mogla nikako isprati.
---------------------------------
Kada su se vratili sa ispitivanja;Mary je zamolila Joe-a da barem jednu noć prespava u Ann-inoj kući,Joe je pristao.
Otišli su na spavanje,bilo je već 2,00 sata u noći Mary je ožednjela i laganim koracima je krenula prema kuhinji.Silazeći niz stepenice začula je zvukove kao da je netko doziva.Sišla je u hodnik i tada je jasnije čula,bio je to glas njezine sestre koji ju je dozivao samo glas je zvučao sablasnije i dalje ju je dozivao:-Mary,Mary!
Mary su prošli trnci cijelim tijelom.Ulazeći u kuhinju vrisnula je;ugledala je krvavu mrlju na podu gdje je Ann ubijena i veliki natpis.Joe je dotrčao u kuhinju i nije mogao vjerovati ugledao je mrlju i natpis na zidu:-Joe,oprosti mi, znaj uvijek ću te voljeti...
Zaplakao je i žalio što ranije nije izjavio svoju ljubav prema Ann.Mogao je samo sanjariti i razmišljati gdje je ona,voli li ga još.A ona sad još uvijek šeta u svojoj bijeloj odori po zaboravljenom svijetu ljubavi.Kosa joj miluje lice a suze još teku zbog nikad preboljene ljubavi...

Image Hosted by ImageShack.us

- 19:28 - Komentari (4) - Isprintaj - #