GIMNASTIČARKA

petak, 10.02.2006.

SNOVI

Strašno. Još uvijek imam noćne more zbog onog prokletog filma. Sanjala sam da je vrag ušo u nekoga od mojih bližnjih, ne znam točno u koga te da se se ukazo na zidu moje kuće.Znam da zvući smiješno ali šta se može. Naglo sam se trgla. Bila je tišina, svi su spavali a ja sam cijelo vrijeme gledala na zid. Čim bi zaklopila oči uvijek ista slika- devil. Zatim sam sjela, a oči nisam zatvarala, jednostavno se nisam usudila. Nakon nekog vremena sam malo zadrijemala no nakon 20 minuta ponovno se probudila i tako cijelu noć. Kada sam se ujtro digla rekla sam da više neću gledati horore no sumnjam da ću uspjeti održati to obećanje. KIZzZz!!!!

myspace

Stuff for your blog!

- 18:38 - Komentari (19) - Isprintaj - #

četvrtak, 09.02.2006.

OPET BOLESNA

Ležim u krevetu cijeli ovaj tjedan. Samo zurim u televizor i onda se čudim da me boli glava,ali....šta da drugo radim???? Htjela sam malo ići na blog da vidim šta ima kod drugih no bilo mi se nešto pokvarilo na kompu pa nisam mogla. Sada se već bolje osjećam ali ne i najbolje no što je najvažnije nejdem u školum. Morat ću puno prepisivati i učiti no nema veze.Sada sam sama kod kuće i čuvam mlađeg brata koji radi veliki nered. I tko će to na kraju morati spremati??? Jaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!
POOZZZ!!!!


myspace

Stuff for your blog!

- 17:13 - Komentari (1) - Isprintaj - #

nedjelja, 05.02.2006.

Ne znam šta da pišem, pa evo jučerašnji dan

Kao i svake subote ujtro sam išla na na župski vjeronauk.Kada sam došla kući doručkovala sam, učila, ručala i otišla na trening. Kada je završio išla sam kod frandice na rođoš. Toliko sam toga pojela da mi je kasnije bilo muka. Zatim smo išli u kino i gledali film o egzorcizmu- ne znam točno kako se zove-možda "Egzorcizam Emily Hoope"? No nije važno, uglavnom bio je grozan. Strašne scene, odvratna lica... dobro da me nije strefio infarkt. Preporučavam da ga ne gledate. Možda jesam kukavica ali bojala sam se sama ići kući jer prolazim pokraj dvije zapuštene kuće. No sve je dobro prošlo- dobro ne baš sve. Kada sam stigla mama me je natjerala da spremim sobu, bilo je negdje oko jedanaest sati (navečer)- UŽAS!!!
Sada slušam glazbu,pišem ovaj post i to je to.BOOOOK!!!

P.S: NE ZABORAVITE, BLIŽI SE VALENTINOVO.


myspace

Stuff for your blog!

- 14:08 - Komentari (1) - Isprintaj - #

četvrtak, 02.02.2006.

BOK!!!!

Eto dva dana se nisam javila, ali jednostavno ne stignem. Pošto idem popodne u školu ujtro se probudim ,jedem, malo gledam televizor i učim. Iz škole odmah idem na trening i kući se vraćam u pola osam. Večeram i ponovno učim. I tako svaki dan. Danas moram odgovarati engleski a baš mi i nejde dobro. Baš mene briga za Abrahama Lincolna i bijelu kuću. GLUPOSTI. Ali šta ćeš, što se mora mora se.
BY!!!!!

myspace

Stuff for your blog!

- 11:37 - Komentari (2) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< veljača, 2006  
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28          


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • Pisat ću o svojim uspjesima i razočaranjima u sportu koji jednostavno obožavam-GIMNASTIKA, zatim o prijateljima i obitelji.

    Ukratko o meni:

    Ime:Ivona
    God:13,5
    Razred:7a
    Živim u:Belom Manastiru
    Bavim se:gimnastikom
    Hobi:plesanje i pjevanje
    Živim s:roditeljima,sestrom Marijanom i bratom Patrikom
    Volim:družiti se s prijateljima,igrati sa životinjama,gledati televizor,surfati po netu
    Ne volim:jesti,učiti,čitati...
    Slušam:sve osim narodnjaka!!


    myspace

    Stuff for your blog!

Linkovi

NEKI COOL BLOGOVI