ivica iko piric

17.07.2008., četvrtak

MALO CLANAKA O IVICI


SLOBODNA DALMACIJA

Međutim, ni Kranjčar se ne bi upuštao u avanturu da već tada u momčadi nije imao nadaleko poznata imena kao što su Renato Pilipović, Mario Čižmek, Vladimir i Anto Petrović, Ivica Karabogdan (nesuđeno pojačanje Hajduka), kojima se pridružio i bivšeg reprezentativca te dugogodišnji zaštitni znak Dinama Jasmin Agić.
Šlag na tortu ipak je stigao iz Trogira. Već respektabilnoj momčadi još jedan ambiciozni predsjednik Vinko Brkan prvo je priključio po mnogima jednog od najtalentiranijih trenera novog vala Antu Mišu, možda i najboljeg igrača lige na jesen Darka Čordaša (došao iz Vinogradara), a zatim je iz ukrajinskog Arsenala stigao i IVICA PIRIĆ.Točku na i stavio je na Poljudu neželjeni, jedan i jedini - Milan Rapaić.
TROGIRSKI LIST
Ostaje žal za propuštenim prilikama, ali sreća zbog dobre igre, poglavito Ivice Pirića koji je kao pravi rutiner igrao na lijevom boku, a mladi Stipe Bačelić-Grgić kontrolirao sredinu terena dodavajući lopte s gotovo stopostotnom točnošću. Joško Parać postigao je gol kakav viđamo na europskim utakmicama, a Darko Čordaš manirom iskusnog veznjaka realizirao jedanaesterac kada se lomio susret.

- 19:15 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

Opis bloga

blog se bavi zivotom jednog od mojih najboljih igraca ivice ike pirica

Linkovi

Dnevnik.hr
Video news portal Nove TV

Blog.hr
Blog servis

Forum.hr
Monitor.hr