veljača, 2006 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28          


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


JeS Or No/

design by aNjIcA =)

Opis bloga

Svi smo mi Ivano Balić! :) Blog o Ivanu Baliću i njegovim suigračima u HRR!

Free Website Counter

hit Counter

Nesto o meni:
Jedna obicna cura koja prati hrv. rukomet vec 5 godina i koja je odlucila napraviti blog o njima za one koji takodjer vole rukomet! :)
Mozete me kontaktirati na mail: balic.fan@gmail.com

Linkovi

Hrvatski Rukometni Savez
SportNet.hr
Rukomet


Ivano:



Ivano Balić (Split, 1. travnja 1979.), hrvatski rukometaš, olimpijski pobjednik i svjetski prvak.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Prije rukometa dugo godina trenirao je košarku u tadašnjem klubu Jugoplastika i POP 84, današnjem KK Split,što je očito utjecalo na njegova neobična rješenja i imaginaciju u igri.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Rukomet je počeo igrati u RK "Split". Prvak svijeta 2003. godine u Portugalu.



Osvajač zlatne medalje na Olimpijskim igrama 2004. godine u Ateni.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Drugi sa svjetskog prvenstva u Tunisu 2005., te dvostruki četvrti na Europskom prvenstvu (2004-Slovenija, 2006-Švicarska-).

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Proglašen je najboljim igračem svijeta 2003. godine te najboljim rukometašem Hrvatske (2004,2006). godine.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Nakon RK Metković, Ivano Balić član je RK Portland San Antonio.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Na EU u Švicarskoj 2006. godine izabran je u najbolju sedmorku prvenstva i proglašen MVP - najboljim igračem prvenstva,što je četvrto veliko natjecanje zaredom na kojem je proglašen kao MVP (2004-Europsko prvenstvo - Slovenija; 2004-Olimpijske igre Atena; 2005-Svjetsko prvenstvo - Tunis; 2006-Europsko prvenstvo Švicarska)

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Po općoj ocjeni Balić je trenutno (2007. godina) najbolji rukometaš na svijetu, ali i jedan od najboljih hrvatskih sportaša uopće svih vremena, što potvrđuje i proglašenje za najboljeg igrača Svjetskog prvenstva 2007. godine u Njemačkoj(na kojem je zabio 53 gola uz 44 asistencije), unatoč činjenici da je Hrvatska osvojila tek 5. mjesto.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Reprezentacija:


1 Venio Losert(FC Barcelona) - 25.7.1976


Mirko Alilović(Ademar Leon) - 15.9.1985.


9 Igor Vori(Zagreb CO) - 20.9.1980.


14 Dalibor Anušić(Göppingen) - 07.4.1976.


17 Goran Šprem(HSG Nordhorn) - 6.7.1979.


Vedran Zrnić(Gummersbach) - 26.9.1979.


4 Ivano Balić(Zagreb CO) - 1.4.1979.


21 Denis Buntić(Ademar Leon) - 13.10.1982.


6 Blaženko Lacković(HSV) - 25.12.1980.


19 Petar Metličić(Ciudad Real) - 25.12.1976.


18 Denis Špoljarić(Zagreb CO) - 20.8.1979.


Tonči Valčić(Zagreb CO) - 9.6.1978.


5 Domagoj Duvnjak(Zagreb CO) - 1.6.1988.


Mateo Hrvatin (Zamet) - 15.08.1980.

Hurej hej hej!

Ima jedna zemlja mala
Sada za nju svatko zna.
Gdje god dođe bude prva
To je naša Hrvatska.

Rekli su nam da smo slabi
Mi se nismo bunili.
Donijeli su prazne mreže
A mi smo ih punili.

Neka pati koga smeta
Hrvatska je prvak svijeta
Neka samo suze rone
Mi imamo šampione.


Ima jedno plavo more
Ime mu je Jadransko
A njegovi šume vali
Sveto ime Hrvatsko

Rekli su nam da smo mali
Da je težak rukomet
A Hrvatska opet slavi
Iza nas je cijeli svijet.


Neka pati koga smeta
Hrvatska je prvak svijeta
Neka samo suze rone
Mi imamo šampione.

nedjelja, 19.02.2006.

Ivano Balic!!!!!!!!!



Ivano Balić rođen je 1.travnja 1979. godine. Prije rukometa dugo godina trenirao je košarku u tadašnjem klubu Jugoplastika i POP 84, današnjem KK Split.



Rukomet je počeo igrati u RK "Split". Prvak svijeta 2003. godine u Portugalu. Osvajač zlatne medalje na Olimpijskim igrama 2004. godine u Ateni. Drugi sa svjetskog prvenstva u Tunisu 2005. Proglašen je najboljim igračem svijeta 2004. godine. Najbolji rukometaš Hrvatske 2003. Nakon RK Metković, Ivano Balić član je RK Portland San Antonio.



Na EU u Švicarskoj 2006.god. izabran je u najbolju sedmorku prvenstva i proglašen MVP-najboljim igračem prvenstva. Kratko i jasno! Sto jos reci osim IVANO BALIC IS THE BEST, FUCK ALL THE REST! :)))) Sada malo slikica...



P.S. Svi znamo da je Ivano ozenjen za Ivanu i ima sestogodisnjeg sina Dina :)



| kOmEnTaRi (46) | PrInTaNjE | Aj cA |

srijeda, 15.02.2006.

Venio Losert



Iako zasad u anketi vodi Balic, novi post biti ce o Losertu kojeg sam zaboravila stavit u anketu(kako mi se to moglo desit?!?!?!?!). Dakle krecemo :)

Venio je rodjen 25. srpnja 1976. godine u Zavidovicima. Trenutno igra za klub Cangas Morazzo u Spanjolskoj. Da budem iskrena, nisam uspjela bas puno pronaci o njemu, i to mi je bas cudno jer uvijek uspijem iskopati nesto :( Probati cu jos naci pa ako nadjem sto...
Evo vam njegov autogram pa si isprintajte, haha, salim se :)



Drugi post: Ivano Balic! Iako je on trebao bit zadnji, secer na kraju al nema veze :)



| kOmEnTaRi (26) | PrInTaNjE | Aj cA |

nedjelja, 12.02.2006.

Sola prelazi u RK Zagreb!



Da da, istina je! Vlado Sola je potpisao dvogodisnji ugovor za RK Zagreb :) Pocinje igrati 1.srpnja ove godine, kada mu istjece ugovor sa Veszpremom! Sto Vlado kaze o potpisivanju ugovora?



"Želja za povratkom kući presudila je za potpis ovog ugovora. Osim toga, ja imam 38 godina i karijeru želim okončati u velikom klubu, a to RK Zagreb doista je. Također, želim Zagrebu pomoći da ostvari što bolji rezultat u europskim natjecanjima".
RK Zagreb zeli sto vise reprezentativaca "dovuci" u klub. Tako se prica i o Balicevom potpisivanju ugovora za taj klub no Balic na to kaze samo: "O tome se još ništa ne smije govoriti!". E pa sad cemo vidjeti :)

Stavila sam sa strane jednu malu anketicu pa cu nakon 2 dana pogledati odgovore i staviti novi post o rukometasu koji je dobio najvise glasova! :) Pozdrav!



| kOmEnTaRi (24) | PrInTaNjE | Aj cA |

subota, 11.02.2006.

Denis Buntic



Vi trazite, ja nalazim! :) Bara evo samo za tebe...ali i za ostale koji vole Denisa Buntica. Meni je on dobar igrac, ima dobar sut, samo nekada zna pucati u prazno iliti uopce ne pazi kamo puca. Pukne i kamo odleti :)

Denis Buntic rodjen je u Ljubuskom 13.10.1982. sto znaci da je u horoskopu Vaga. Prosao je cjelovit put od kadetske, preko juniorske do seniorske reprezentacije. Snazan, ubojite ljevice i gromovita suta, nametnuo se kao alternativa Peri. Znalo se da Metlicic nece zauvijek moci sam u oba pravca 60 minuta, stoga su mu morali naci zamjenu i tada nastupa nas Buntic :) Trenutno igra za klub Agram Medvescak. Nasla sam i jedan podatak koji nece bas oduseviti njegove obozavateljice. On vam, drage moje, ima curu :) Mislim opet bolje nego da ima zenu ko Balic, ali nema veze :( Eto to je sve o Denisu sto sam uspjela naci. Nema bas puno podataka o njemu pa kad nadjem nesto novo javim! Pozdrav :)



| kOmEnTaRi (18) | PrInTaNjE | Aj cA |

srijeda, 08.02.2006.

Jupiiii!



Nasi rukometasi vratili su se u Hrvatsku jos u ponedjeljak al ja malo kasnim, hehe :) Malo sam prckala po netu pa sam nasla prilog sa TV-a. Mozete ga skinuti na OVOJ stranici. Za gledanje vam je potreban Real Player pa ako ga nemate, mozete ga skinuti OVDJE.

Iduce prvenstvo na kojem cete moci gledati nase decke, biti ce (nazalost) tek druge godine, u Njemackoj, i to od 19.01. do 05.02.2007. Do tada(ako ne bude nekih manjih natjecanja koje cemo takodjer moci gledati na telki), cu vam javljati neke novosti koje saznam o pojedinim igracima!
Pozdrav :)



| kOmEnTaRi (11) | PrInTaNjE | Aj cA |

ponedjeljak, 06.02.2006.

Malo novosti...



KAPETAN hrvatske rukometne reprezentacije Petar Metličić nakon poraza od Danske nije bio pretjerano razočaran jer smatra da je zajedno sa suigračima dao svoj maksimum.

Igrao je sa slomljenim prstom, pokušavao povezati konce nakon ozljede Ivana Balića, no Peri, ništa, ali baš ništa nije išlo onako kako je zamislio.

"Imali smo veliku želju, nakon jučerašnjeg poraza bilo je jako teško. Cijela momčad bila je na izmaku snaga, a jako nas je pogodila i Balićeva ozljeda. Trebalo je vremena da se priviknemo na igru bez njega, a kad smo se pribrali, već smo gubili sa sedam razlike. Bilo je kasno." - kazao je naš kapetan.

Iako, počelo je vrlo dobro po naše momke. Rano vodstvo, raspoloženi Džomba i ne pretjerano kvalitetni Danci. Pero je kasnije zakazao, slično kao Lacković i Šola, pa je odogovOrnost tijekom drugog dijela pala na Špoljarića i Buntića, dečke koji niti na treningu često ne dobiju svoju priliku. No, predstava koju su priuštili danas bila je njihova ulaznica za daljnja velika natjecanja, koja bez obzira na ovaj poraz, neće proteći bez naše reprezentacije.

"Ima nas premalo, a tako puno se utakmica igralo. Poznato je da kraj svakog prvenstva dočekamo polumrtvi, fali nam igrača. Istina da četvrto mjesto uvijek boli, ali ništa zato. Glavu gore i idemo dalje. Pokušat ćemo sljedeći put ostvariti bolji rezultat." - zaključio je Metličić.




Eto...to kaze nas kapetan :) Kao sto vec znate, Ivano Balic je proglasen najboljim igracem na europskom prvenstvu u Svicarskoj! Iako nije igrao zadnju utakmicu, zasluzio je titulu najboljeg igraca. Cak cu se usuditi reci da je on jedini zasluzan za ovo cetvrto mjesto koje smo osvojili. Jest da su svi sudjelovali u tome...ali Balic ipak najvise. Pa vidilo se u zadnjoj tekmi s Danskom kako je falio, zar ne?
To je sve od mene za sad...nadam se da cu uskoro nac jos nekih informacija o nasima pa cu vam se javiti :)

P.S. Kao sto ste vec culi vjerojatno...Balic je zadobio laksi potres mozga nakon onog snaznog udarca glavom u parket! A jadan :( Ivano, mi te volimoooooo! :)



| kOmEnTaRi (13) | PrInTaNjE | Aj cA |

nedjelja, 05.02.2006.

Ah...cestitke!



Na kraju smo 4. Jebiga, sto da kazem. Malo sam tuzna ali sto je tu je! Tekma je pocela dobro, cak smo bili i na 5 razlike no kada je Balic u 13-oj minuti, nakon jakog udarca glavom o pod izasao iz terena, koncentracija je pala. Obrana je popustila i poceli su nam puniti mreze. Na poluvrijeme smo otisli sa 7 razlike(16:9). Pravo iznenadjenje u drugom poluvremenu bio je Spoljaric(5 golova). Odvazio se decko i poceo pucat :) Iako nas ni on vise nije mogao spasiti...Hvidt je super branio, ali i nasem Soli je dobro islo! Sve u svemu, mozemo biti zadovoljni i cetvrtim mjestom. Znam da nasima nije lako, svi su vec umorni, ozlijedjeni a i malo igraca imamo...sada skupljamo snagu i cekamo drugu godinu i Njemacku! :)



Nadam se da je s Balicem sve u redu. Kad su ga nosili s terena bio je u polusvijesti...bas mi ga je bilo zao :/ Ali kad je tekma zavrsila je doso na teren cestitat Dancima i izgledao je vise-manje dobro pa se nadam da je sve ok!

Svi smo mi Ivano Balic!



| kOmEnTaRi (16) | PrInTaNjE | Aj cA |

subota, 04.02.2006.

Hej hej Pakleni u glas, nasa srca kucaju za vas! :)



I sutra krecemo u nove pohode na medalje...doduse idemo po broncu ali i to je nesto! Igramo sa Dancima koje smo na ovom natjecanju vec jednom dobili. Tri minute prije kraja, lopta je dosla na krilo, do Sprema i zabio je gol, zavrsilo je sa 31:30. Borba do zadnje minute, kao i uvijek :) Iako su tu utakmicu protiv Danske odigrali odlicno, nadam se da ce sutrasnju odigrati jos bolje! Drzimo im fige, zar ne? :)



| kOmEnTaRi (10) | PrInTaNjE | Aj cA |

A jebiga!



Eto spusili smo protiv Francuza, ali nema veze. Sutra idemo po broncu! Nasi danas nisu bas nesto pretjerano dobro igrali...a i zajebo ih je Omeyer koji je bio fakin dobre volje na golu :/ Na pocetku tekme je jos donekle dobro islo...Balic, Sulic, Dzomba...al eto ipak je doslo do nekog preokreta i hop 29:23 :( Al necemo sad tugovat...super je sto smo dosli i do polufinala!

Svi smo mi Ivano Balic! :)



| kOmEnTaRi (6) | PrInTaNjE | Aj cA |

Sljedeći mjesec >>