nedjelja, 24.12.2006.

Sretan Božić

Sretan Božić svima ljudima koji ga slave! A zapravo i svim ljudima dobre volje! Puno sveg naj naj!
Nekak sam tužan..fali mi Kiara valjda..pa makar me i grebala i grizla..ne boji me se više baš al zato sam se ja počeo nje, hahah. malo mi je bed kaj sam ostavio na grančici kuglicu, valjda će sve bit ok. Kak je njoj biti sama ovak..ja dojdem sam na 2-3 sata..a ona sama.:-(( ok, ipak je Božić i valja bit sretan pa prestajem jadikovat:-)
u biti ne smatram se baš nekim vjernikom al uvijek je lijepo čestitat nekom nešto pa tak i ovo..

- 23:50 - Komentari (9) - Isprintaj - #

petak, 22.12.2006.

zašto su praznici tak naporni?

Danas sam cijeli dan u pokretu. Digao se u 6:44 nakon kaj sam spavao manje od 5 i pol sati. išao 2 put do faksa, pa u sc, na groblje, po naočale mami, bacit zaostale čestitke. i na koncu otišao do mačke. i dalje me se boji:-((( al ipak sam je uspio par puta podragat..

- 23:07 - Komentari (2) - Isprintaj - #

nedjelja, 17.12.2006.

kolokvij

eto, da se pohvalim da sam nakon dugo vremena prošao neki kolokvij. nisam se pretrgao a znanje je bilo tomu proporcionalno al srećom sam upao u grupu kod lika koji je bio dobre volje..rekao nam je da se sramimo, bježimo i da naučimo za teren. To nam je kao poklon za Božić. Pa kad smo već kod Božića i blagdana, nadam se da će ih čim više ljudi provest sretno..al i da će ubuduće biti više sretni i zadovoljni a manje namrgođeni. Ostat ću prek blagdana u svom rodnom gradu kak se čini..al ok, moglo bi mi bit zanimljivo, nakon dugo vremena je nešt što mi se sviđa na Trgu za doček:-) tak da ak odem tam valjda neću pogriješit (a još naravno nisam odlučio gdje ću i šta ću..). al zato je poprilično sigurno da ću s vremena na vrijeme ić nahranit jednu macu:-) nadam se da ću to znat..i da ću joj smijeti malo pravit i društvo..još je nisam ni upoznao, to ću danas il sutra.
stay alive everyone!

- 00:50 - Komentari (8) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 11.12.2006.

U četvrtak imamo kolokvij..meni je to prvi nakon dugo vremena. nadam se da ću uspjet proć. Saznao sam da će biti novovalna Nova u Zagrebu..zvuči dobro!:-) Čak mi se sviđa kak su Zagreb okitili..što mi se već dugo vremena nije. Sviđa mi se to kaj od svjetala idu lampice..pa nekak izgledaju kao produžetak samih svjetala, tj. lampi koje su i inače tamo. Čini mi se da nije bilo tak okićeno prošle godine.
Jučer sam gledao The New World, završni film na Human Rights film festivalu. Baš je bio dobar. Kolko ljubavi imaju domoroci a onda ih se naziva divljacima..strašnooo. Ono.."jesi li dobar" pitanje uz poseban pogled..

- 19:21 - Komentari (4) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.