hejiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

eto me....nakon tko zna kolko
nemam pojma
ugl.što htjedoh reći? nemam pojma
e da, dragi ljudeki koji komentirate, e pa opet ponavljam, čitam ja vas (al zbilja, pogotovo o Anjici ,redovito) al eto...komentirat ne mogu
a budem zvala nekog da mi to sredi....
e to se dogodi kad si misliš da znaš (bar nešto), sam svoj majstor...haha, ja? moš mislit i eto mi sad
ne mogu downloadat ništa....pa poludit ću
a valjda neću
a eto...
e da....htjedoh se zahvaliti maxu za dizajn
eeeeeeeeeeeeeeeeee max honey lolim te puuno! i thnx na dizajnu! dizajn mi je savršen, -iako mali tek počeo radit dizajnove hihi...ej max šta će tek kasnije onda biti?
eeee....krasan je dizajn zar ne?
e da, razmišljam dal da stavim na blog priču koju sam napisala, btw.ljubavna, oko 2 str.u wordu
al što ak netko ukrade priču? ha?ha?ha?
ne znam....
e da....malo oooooooooooooooooooo kome?????????
mogla bih o gerrardu


Puno ime: Steven George Gerrard
Datum rođenja: 30. svibanj 1980.
Mjesto rođenja: Huyton, Liverpool, Engleska
Visina: 188 cm
Klub: Liverpool
Prethodni klubovi: -

Steven Gerrard je rođen u gradiću Huyton u blizini Liverpoola. Pohađao je katoličku školu u West Derbyu u Liverpoolu, gdje je bio poznat po tome da je često odlazio na utakmice protivničkih školskih momčadi, -kako bi ih skautirao. 1994. godine, bio je u devetom razredu škole, član omladinske škole Liverpoola, ali nije uspio postati članom engleske školske reprezentacije, -jedini nedostatak u njegovoj, sada izuzetno uspješnoj, karijeri.

Stevena Gerrarda smatra se jednim od najboljih, ako ne i najboljimyes, nogometašem Liverpoola u proteklih desetak godina, a do ovog trenutka Liverpool je jedini klub za koji je ikada igraowink. U Liverpool je stigao kao dječak, 1989. godine, prošavši sve kategorije omladinske škole, slično kao njegovi prethodnici Steve McManaman ili nedavni povratnik Robbie Fowler.

Za prvu momčad Liverpoola debitirao je sa samo 18 godina,1998. godine, kada je u utakmici protiv Blackburna ušao kao zamjena za Vegarda Heggema u drugom poluvremenu. Debi u početnih jedanaest imao je u utakmici Kupa UEFA protiv Celte, a unatoč porazu Liverpoola, njegov nastup označen je -odličnim-.
Njegova pozicija na terenu najčešće je u srcu veznog reda, iako nekad zna igrati i kao desni vezni, a na početku karijere znao je zaigrati i kao desni branič. Trenutno je kapetan Liverpoolove momčadi, a u nekoliko je navrata nosio i kapetansku vrpcu engleske reprezentacije, čiji je neizostavni član već nekoliko sezona.

U javnosti se smatralo da mu je u sezoni 2003./04. kapetanska traka u Liverpoolu dodijeljena kako bi ga to natjeralo da povede više računa o svom ponašanju na terenu, gdje je ranije bespotrebno znao dobivati kartone, a čini se kako je to i djelovalo, budući da je te sezone zaradio samo dva žuta kartona. Bilo kako bilo, Steven Gerrard je kompletan igrač sa sjajnim idejama i velikom energijom, koju prenosi i na suigrače. Često ga se ističe zbog njegovih sjajnih udaraca iz daljine, a vrijedi napomenuti kako jednako kvalitetno obavlja i ofanzivne i defanzivne zadatke.

Iako je u ljeto 2004. godine imao financijski izuzetno bogatu ponudu iz Chelsea, odbio je prelazak u taj klub i odlučio ostati u LIVERPOOLU. O ostanku u Liverpoolu presudili su vezanost uz obitelj i prijatelje, jednako kao i uz sami klub i navijače. Važnu je ulogu u toj odluci imao i dolazak novog menadžera Rafaela Beniteza.

Od rujna do studenog te godine bio je izvan terena zbog ozljede stopala zarađene u utakmici protiv Manchester Uniteda, a u utakmici protiv Olympiakosa 8. prosinca u okviru Lige prvaka postigao je ključni pogodak za prolazak dalje i to dalekometnim udarcem sa 25 metara. -Liverpoolu je u toj utakmici trebala pobjeda sa dva gola razlike- kako bi se plasirao među 16 najboljih europskih momčadi. Na poluvremenu je bilo 1:0, Liverpool je kasnije poveo i sa 2:0, a Gerrard je svojim golom zacementirao prolazak dalje. Nakon toga je ustvrdio kako je to njegov najbolji, a i najvažniji, gol za Liverpool u dotadašnjoj karijeri.

Još jedan izuzetno značajan gol, a i primjer njegove upornosti i sposobnosti inspiriranja suigrača, stigao je u poznatom finalu lige prvaka protiv Milana u Istambulu 25. svibnja 2005. godine. Ostavljen bez čuvara, iskoristio je priliku i glavom zakucao loptu u mrežu za smanjenje visokog zaostatka od 3:0, koji je na kraju i anuliran. Nekoliko minuta kasnije, njegov suigrač Vladimir Smicer zabio je za 2:3, a Gerrard je imao i ključni doprinos u izjednačenju, budući da je upravo nad njim napravljen prekršaj za kazneni udarac, nakon kojega je Xabi Alonso pogodio za 3:3. Već nakon te utakmice dao je naslutiti svoje razmišljanje o budućim potezima rekavši: "Kako bih mogao otići iz Liverpoola nakon ovakve večeri?"

Ipak, u srpnju 2005. pregovori između Gerrarda i Liverpoola o produženju ugovora su se činili propalima, a u prikrajku su ponovno čekali predstavnici Chelsea nadajući se kako će ovaj put imati više sreće. Njihov adut bio je rekordni iznos ponude od čak 48 milijuna eura, koja je na kraju ipak odbijena. Cijelo vrijeme čelnici Liverpoola tvrdili su da žele zadržati svog kapetana, dok je on 5. srpnja izjavio kako bi želio promijeniti sredinu. Međutim, samo dan kasnije,potpisao je novi ugovor sa LIVERPOOLOM. Odmah po potpisivanju ugovora ispričao se navijačima, tvrdeći da u novom ugovoru nema nikakve klauzule koja bi mu omogućavala odlazak u slučaju astronomske ponude. Ponudio je na raspolaganje i svoju kapetansku traku, ali Rafael Benitez rekao mu je da to nije potrebno. 8.srpnja Gerrard potpisuje novi četverogodišnji ugovor!

U kolovozu 2005. godine UEFA ga je proglasila najkorisnijim igračem Lige prvaka u sezoni 2004./05., a također je bio u najužoj konkurenciji za naslov najboljeg nogometaša svijeta u izboru francuskog magazina L'Equipe, u kojemu je na kraju zauzeo treću poziciju iza Ronaldinha i suigrača iz reprezentacije Franka Lamparda. Navijači u Engleskoj proglasili su ga drugim najboljim igračem engleske Premier lige, a i u tom izboru ispred njega bio je Frank Lampard, dok je treći bio Wayne Rooney.

2006. godine našao se ipak u jednom izboru i ispred Lamparda - nogometaši Premier lige u svom su ga izboru proglasili najboljim u upravo završenoj sezoni, ispred spomenutog Lamparda i Thierrya Henrya, koji su smatrani favoritima za ovu nagradu. U finalu FA Kupa protiv West Hama njegov je gol donio Liverpoolu izjednačenje, a na kraju je imao priliku i podići trofej namijenjen pobjedniku tog natjecanja.

Bio je ključni nogometaš u kvalifikacijama engleske reprezentacije za Svjetsko prvenstvo u Njemačkoj, jednako kao i na završnom turniru, na kojem je postigao jedan pogodak u utakmici grupne faze protiv Trinidada i Tobaga, no loše predstave ostatka momčadi, kao i nesreće sa lošom formom i ozljedama ključnih nogometaša, nisu mu dale priliku boriti se do kraja za još jedan trofej.

Zanimljivo je kako je Gerrard u jednom interviewu za britanski dnevnik Daily Star otkrio kako ga je u počecima bavljenja nogometom često bilo strah da neće uspjeti kao profesionalni nogometaš. Igrač koji je danas okosnica Liverpoola i engleske reprezentacije rekao je kako je često pomišljao kako će ga nizak rast spriječiti da obuče najdraži crveni dres i zaigra na Anfieldu.

"Uvijek sam bio najniži u svojoj grupi i uvijek me je bilo strah da neću dovoljno narasti i imati snage za vrhunski nogomet. U vrijeme dok sam bio u mlađim uzrastima često sam se borio sa ozljedama i imao sam puno problema sa koljenima i leđima. Bilo je dana kad bih se probudio ili došao kući sa razmišljanjem da ovaj sport nije za mene, jer sam mislio da ne mogu doći do vrha." izjavio je tada.

Dodao je kako su mu otac i brat pomogli da uspije i da se kloni nevolja koje su mu neizbježno stajale na putu s obzirom da je živio u problematičnom dijelu grada. "Moj stariji brat je sve to prošao prije mene i znao je što me čeka, a znao je da imam i dobru priliku u nogometu. Otac je bratu uvijek govorio da će, ako ja upadnem u bilo kakve probleme, on kriviti njega."

Trofeji sa klubom:
2001., 2003. - Liga kup
2001. - FA kup
2001. - Kup UEFA
2002., 2005. - Europski Superkup
2005. - Liga prvaka

Nagrade:
2001. - najbolji mladi igrač Engleske u izboru igrača
2005. - najkorisniji igrač Lige prvaka u izboru UEFA-e
2006. - najbolji igrač Premier lige u izboru igrača


Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us



eto gac...to bi bilo to....
preuzeto sa:
euronogomet

hihi....

a sad....dosta sam se napisala....
i eto....ode
pozz svima pogotovo hmmmmmmmmmmm
maxuuuuuuuuu! !
pusaaaa


PLUR!
peace
loveunity
respect

12.07.2007. u 20:04 | 18 Komentara | Print | # | ^

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kako?
zašto?
zbog čega?
ne kužim?
što baš ja?

iliti-
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kako sam ja smotano dijeteeeeeeeeeeeeeeeee
za ne povjerovati
ahahahahahahahahahaha
(smijem se sama sebi)....da da, PUKLAAAAAAAAAAAA
e da,o čem je riječ
nešto mi prije 2-3 dana zablokiralo sa MSN-om
i ne moš uć na MSN, pa da mu čokoladu daš ne bi ti dao da uđeš!!!!!!!
stoka
i tak....sad ja ludim šta ću, o majko moja, moram na MSN
i kako mi je i nekidan bilo neš slično, (i riješila ''pametna''-sama), ja sad da pokušam opet
da da...i ja sve moguće i ne moguće (moguće samo kod mene, naravno)i tak....sve sve sve probala i niš ne pomaže
ne može na MSN, pa da ga potplatiš
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
i sad ja nakon jedno 3 sata probam na MSN
tek ajme čuda
uđe
može
ne zeza više,
-a ni čokoladu nije tražilo
aaaaaiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmeeeeeeeeeeeeee
i tak...al kad sam ušla pojavi se neka glupost tko će ga znat šta je to....i tak
nakon nekog vremena skužim ja da sam tim što sam ''popravila'' to u vezi msn-a, zapravo sje_ _ la gotovo sve ostalo vezano uz internet.....
ne može budala (ja) više niš...ni skidat pjesme, ne moš otvorit nijednu stranicu bez da ti se ne pojavi gore onaj žuti kak se zoveeeeee....a nešto ono žuto kad otvoriš stranicu, ugl.
i tak
ne mogu ni komentirat nikome, sad ne znam jel povezano ili nije, al skužih da ne mogu komentirat
nikome
o majko moja
i tak.....
krasno ivana krasno!
uf...ja sam baš za popravljanje nečega što je vezano za komp.uf....
eto ak budete trebali popravak na komp.zovite mene, al da znate da će vam sve ostalo funkcionirat ono...malo sutra
i tak....
BOŽE ZAŠTO SAM JA TAKO SMOTANA?AJ DA JE U NEKOM NORMALNOM OVOM...KAK SE KAŽE.....
AAAAAAAAAAA....
NEMAM POJMA, UGL.DA JE SVE TO NORMALNO, AL NIJE....SMOTANO KO NITKO!
a eto...neću više o tome
e da, msn kontakt ajiiiiiiiiiiiiiii....ne volim tak davat preko neta, al eto, stavim u box, i obrisat ću! briga me, za koji dan.....
hehe...........
et tako.....
e da, ak nisam rekla, prođe mala sa 4, yea! i povijest, popravak? ma kakvi! sredio to netko! a opet, učila sam ja to! naravno! kako i ne bi kad se radi o popravku!
zamisli.....ja idem odgovarat, zadnji dan škole smo nas nekoliko (i to sve cure naravno aaaaaaa) odgovarale. i prozove prof.jednu, pa drugu, i tak, svaku rešeta po bar 5-10 min., dođe do mene, iiii....zamisli, ja pogledam on piše 2-3 dvojke u imenik i sa strane za zaključnu ocjenu upiše 2, a nije me niš ni pitao tad, i onda me pita nešto i tak znala....yea! bravo ja! heheheheheh lol
i tak...nakon koju minuticu samo okrene stranicu dalje, a niš mi nije ni reko (zato što sam se dan prije toga posvađala s njim) i ja skužih imam 2.....hehe, a to je i zbog tog što je i razrednik bio u raz. (hvala Bogu), al opet jednu curu je poslao na popravak! i tak...da, dan prije toga ja odgovoram i nije da nisam znala, tek on meni ajde ti ivanice na mjesto, vidimo se mi u 7.mj.(i mislio prof.da ću ja samo mirno na mjesto, kao ova prije mene koju je poslao na popravak), tek ja: neću, a on se okrene: šta nećeš, ja reko:pa neću ja na popravak i jučer sam vam odgovarala i rekli ste odma tad da sam nešto znala i tak, i sad sam vam odgovarala i opet nije da niš nisam znala, tek on meni...... ma nije važno, i tak, ugl.predomislio se i nije me na popravak nego reče: ti ćeš mi odgovarat sutra, ja reko: jako rado i eto! i tak...valja se s njim svađat ak si u pravu, a ovog puta jesam bila u pravu hehehehehe
i eto! kak se ponosim sobom (ne soba nego ja heheheeeee) i eto....
FRIENDS: weeeeeeeee.......ma super, sve ih je više, što jako volim....obožavam imat puno prijatelja,i tak...super su mi svi.....ma krasni su!!!!!!!!!
LOOOOVE: nećemo o tome.....uvijek kad se svima hvalim o tome, onda ne bude niš! i eto...nećemo o tome
ŽIVOT (uopće):aaaa...ide, kako ne bi išao....hehe...a noćni? e to već....a-a....hehe....kome se da izlazit u grad gdje te pol grada ne podnosi (bez razloga?)al eto....i sami kreteni na svakom koraku, onda kad još u koji god kafić uđeš vidiš klince koji su ili će tek 6.,7.,8.raz. aaaaaaaaaaa.....za poludit! al eto.....whatever! heh....
e da, meni se čini da se u posljednje vrijeme bome neš mjenja samnom....kao da....postajem hippie,eeeeeeeee yea! al eto...al opet ne onaj pravi hippie....ko zna o čem pričam ok, ko ne zna opet ok hehe....ma ugl.
e da i još neš...inaće mrzim narodnjake, al nedavno sam čula pjesmu kralj izgubljenih stvari i reko....lijepe riječi i tak to....kad ono čujem ja da je to ni manje ni više nego narodnjak, reko aaaajde doooobro....i eto! jedini narodnjak koji ja ''slušam'' i to zato što ni nije od onih groznih narodnjaka, a ni ne zvuči tak, al eto..........neću više! ne treba mi! imam ja svoje lipe pjesmice i bez narodnjaka! oduvijek sam bila i uvijek ću biti protiv njih! i tak...
issssseeeee....kolki post! majko moja!
a još i slikice
idući post oooooooooo:
liverpoolu,
gerrardu,
sestri,
dupinima
ili o čokoladi
hehehehehe
pomagajte o čemu? ? ? ? ?
možete slobodno reći o čemu
i tak...slikeeeeeeeeeee:

Image Hosted by ImageShack.us
-tko na ovoj slici vidi 7 konja? ja vidim 6, a 7 nikako! ! ! ! ! al eto, tu su kao skrivena njih 7
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
zašto ne znam break dance? aaaaaaaaaaa...ja bi to!!!!


byeeeeeeeee

love,peace,respcet & unity!
(a trebalo bi biti PLUR, al pošto sam ja posebna uvijek tako je kako je hehe :) )

02.07.2007. u 14:59 | 19 Komentara | Print | # | ^

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< srpanj, 2007 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Veljača 2008 (1)
Siječanj 2008 (2)
Prosinac 2007 (1)
Studeni 2007 (1)
Listopad 2007 (2)
Rujan 2007 (3)
Kolovoz 2007 (1)
Srpanj 2007 (2)
Lipanj 2007 (2)
Svibanj 2007 (4)
Travanj 2007 (5)
Ožujak 2007 (5)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv



da/ne

Opis bloga...sve i svašta.....

Dizajn by: RizL@ i sTrUdL@

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
seka i ja kiss
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
zrinkica moja
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
anita (bonita) moja majena
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
ja ehehehehehe lol
Free Image Hosting at www.ImageShack.us zrinkich i ja
Free Image Hosting at www.ImageShack.us a ja....opet :))))
Free Image Hosting at www.ImageShack.us još prije par mjeseci zri i ja
Free Image Hosting at www.ImageShack.us bonita i ja
Image Hosted by ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us



Guests


Pomozimo maloj Anji
Netko je jednom rekao:
Radi kao da ti novac nije potreban.
Voli kao da ti nitko nikad nije nanio bol.
Pleši kao da te nitko ne gleda.
Pjevaj kao da te nitko ne čuje.
Živi kao da je raj na Zemlji.
Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima.
Nikad ne donosite važnu odluku ako niste razmotrili barem dvije mogućnosti izbora.
Živite dan po dan i obavljajte posao po posao. A zatim produžite prema onome što dolazi poslije. To ima smisla. Ne pokušavajte živjeti u prošlosti, sadašnjosti i budućnosti sve u isti čas. Uspješan je čovjek koji se naučio živjeti samo u sadašnjosti, ali se uvijek kreće prema onome što dolazi poslije.
Ne žalosti čovjeka siromaštvo, već želja
Mudar čovjek s podjednakom mirnoćom prima pohvale i podnosi uvrede.

Blog.hr
Forum.hr
Monitor.hr
mala anja
max
nyana
¤mArTiNa¤
moj prvi blog -moj prvi, kojem sam btw.mjenjala lozinku i kor.ime pa ih zaboravila ludzujo
jedna web stranica.... -neki ljudek priča o doživljaju sa koncerta the doorsa....da doorsa....al ne onih pravih, zato jer nema jima morrisona!no uglavnom.....


Nisam lud.
Zanima me
sloboda.
Sretno!
Jim Morrison, proljeće 1971.
Image Hosted by ImageShack.us


Sudbina nije stvar slučajnosti, već je stvar izbora; to nije nešto što treba čekati, već nešto što treba postići.

Želite li znati što Bog misli o novcu, pogledajte ljude kojima ga je dao.

slike

Image Hosted by ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
-ian rush (tko je čuo -tko nije)
Image Hosted by ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

bedzevi.com,button,badges,priponke,Blame my parents



pjesme

SMS - Da li znas

Pisem ti rijeci koje
nikad necu reci pred tobom
i priznati da sve sto vrijedi
odnijela si sa sobom
ovo je tvoja pjesma znaj
sjedi i uzivaj

Znam, ima drugih
ali ne ide mi moram priznati
teska se paucina na dnu
ovog srca uhvati
i strasan bezdan vrijeba
tamo gdje si nekad bila ti

Znas li da te oci traze
da jos uvijek sebe lazem
da ce biti kao nekada
da li znas

Znas li da mi srce stane
kad mislim na one dane
kad smo bili jedno ti i ja
da li znas

Necu da trazim nekoga
da mi bude kao ti
jer ljubav nije pahulja
da se na dlanu istopi
ti samo novu sacekas
a ja necu bas

Svi sto me tjese zvuce
ko da me u laz utjeruju
al ja ih pustim da i sami
vide da pretjeruju
da vrijeme lijeci rane
samo jos budale vjeruju


SMS - Do bola

Da budes sretna, da budes voljena
oduvijek samo to sam htio
da nekog volis i taj neko
da budem ja ali to nikad nisam bio

Od mene ostace znam
samo sjena
kad jednom kazes mu da
za sva vremena

Kako cu zivjeti s tim
ako ti srecu pozelim
s njim, a volim te do bola
kojim cu putem do dna
to samo moja dusa zna
ranjena, napukla na pola

Kako cu zivjeti s tim
ako ti srecu pozelim
s njim, a ja te volim vise
al' vidim da nemam kud
da na mom' srcu uzalud
tvoje ime pise

Budi mi sretna i ja cu usnama
osmijeh nakratko da vratim
vremena ima, zivot je preda mnom
cijeli da za tobom patim

Od mene ostat ce
znam samo sjena
kad jednom kazes mu da
za sva vremena


SMS - Jedina na svijetu

Stani, stani, samo da ti kazem
po cemu si jedina na svijetu
sve su druge gadjale kraj srca
samo ti pogodila u metu

Stani, stani, daj da vidim bolje
sta je tako posebno na tebi
jer ja nisam jos ni jednu sreo
radi koje ucinio sve bi

Po boji ociju tvojih
sad i ja konacno znam
koje je to ljubav boje
plava je siguran sam

Za tebe srce je srce
za druge obican bros
cini se lud sam za tobom
il' mrva fali mi jos



SMS - Kada ti potonu sve ladje
Kada ti potonu sve ladje
i tvoj let postane pad
i kad te tuga jednom nadje
kao sto mene je sad

Nemoj da trazis prave rijeci
da te podignu sa dna
bol je uvijek od njih veci
ko to zna bolje nego ja

I mogu ti obecati
sve sto zelis sad za kraj
i mogu ti oprostiti
i ono sto se ne prasta

Al vjeruj neces naci mir
gdje god da si krenula
sve dok ti ne oprosti
ovo srce sto si slomila

I kad na kraju ipak shvatis
da si izgubila sve
i tad pozelis da se vratis
nemoj jer nemas gdje

Ti neces naci prave rijeci
da te podignu sa dna
bol je uvijek od njih veci
ko to zna bolje nego ja



SMS - Kako mi nedostajes

Ko zna gdje si sad i da li sjecas se
da si nekad davno moja bila
da sve sto imali smo lijepo bilo je
med i mlijeko, kadifa i svila

Al' ti si bila ta sto tocku stavi
kad si rekla da nisam onaj pravi

Samo zbog tebe jos uvijek zivim sam
oprastam ti sve, al' jedno bi da znam
da l' si tamo sretna il' se kajes
da znas samo kako mi nedostajes

Ti i ja smo sad ko dvije obale
jedno drugom nemamo sta reci
srusen je nas most rukom sudbine
preko njega niko nece prijeci

Jer, ti si bila ta sto tocku stavi
kad si rekla da nisam onaj pravi



SMS - Otkad nismo zajedno
Ne znam otkud meni to
da cu te preboljeti
i za ljubav da je lijek
nekog drugog voljeti
al' znam da nije pravedno
to sto nismo zajedno

Ne znam sto to meni bi
kad si rekla da je kraj
da se pomirim sa tim
i rukom odmahnem, al' znaj
da sam dotakao dno
otkad nismo zajedno

Lazem da mi ne smeta
kad za tebe pita neko
za tebe ni kraj svijeta
nije dovoljno daleko

Kako da ti oprostim
kad ne mogu protiv sebe
i da te zaboravim
sve me podsjeca na tebe

Ne znam otkud meni to
da cu te preboljeti
i za ljubav da je lijek
nekog drugog voljeti
al' znam da nije pravedno
to sto nismo zajedno



5 krvavih ruža
Živjela je ondje u dolini Save
Imala je oči poput neba plave
Zaljubljena, sretna, vesela i mila
U životu svome divne snove snila
Sad vesela žuri, želi ovaj dan
Jer je njenom dragom rođendan
Zaljubljena, sretna na trenutak stala
Na uskom pločniku kraj njegova stana
Izađe lijep mladić kao prvog dana
Tad pojuri u zagrljaj njemu,
Ali istog časa kočnica se prenu
Kasno mladić viknu očajnički: ''Pazi!''
Jer njegovu dragu sad auto zgazi
A mladić se pita što mu život pruža
Bezbroj pustih snova i 5 krvavih ruža
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Dvije krvave ruže
Ja se često pitam zašto smo se sreli:
čemu bol i patnje, čemu suze, druže ?
za bol srca mog nitko neće znati,
samo ove male dvije krvave ruže.

Miomiris cvijeća sa usana tvojih
pomuti mi razum, kud mi misli kruže.
za bol srca moga nitko neće znati:
samo ove male dvije krvave ruže.

I u poznu jesen, kad sve bude kasno,
ti ćeš mene zvati: dođi, jadni druže.
ali sve je kasno, jar ljubav već vene,
pa i ove male dvije krvave ruže.

Jesenje lišće
Jesenje lišće već opalo je,
ni travke nema, pustoš je svud.
u srcu mome i u duši mojoj
još uvijek vlada vječita stud.

Duboko u noć, sasvim osamljen,
šet'o sam draga, kraj stana tvog.
misleći tako, možda ću malo
ublažit' boli srdašca mog.

A ti si spala mirno, bez slutnje,
nisi ni znala da te ljubim ja.
Ne znam ni reći da li si kriva
što me nisi žarko ljubila.

Život je borba, kratka je sreća:
u toj ću borbi ustrajat ja.
i neću klonut', samo ću mislit'
da ti ćeš jednom bit' moja sva.

Uzalud bjehu sve nade moje
zalud se nadah da ćeš ostati.
al' sada vidim da zbilja ideš
i da se moram s tobom rastati.

Pa, idi, idi, u svijet daleki:
mira ti želim na putu tvom.
a kad ti bude blistala sreća,
sjeti se katkad i na naš dom.
Jesenje lišće na zemlji leži,
pa me podsjeća na rodni kraj.
za njim ja čeznem, za njim ja težim,
al' sve je prošlo: svemu je kraj.

the doors- soul kitchen
Well, the clock says it's time to close now
I guess I'd better go now
I'd really like to stay here all night
The cars crawl past all stuffed with eyes
Street lights share their hollow glow
Your brain seems bruised with numb surprise
Still one place to go
Still one place to go

Let me sleep all night in your soul kitchen
Warm my mind near your gentle stove
Turn me out and I'll wander baby
Stumblin' in the neon groves

Well, your fingers weave quick minarets
Speak in secret alphabets
I light another cigarette
Learn to forget, learn to forget
Learn to forget, learn to forget

Let me sleep all night in your soul kitchen
Warm my mind near your gentle stove
Turn me out and I'll wander baby
Stumblin' in the neon groves

Well the clock says it's time to close now
I know I have to go now
I really want to stay here
All night, all night, all night

Najljepši je pozdrav
kad se dvoja usta spoje,
ali za takav pozdrav
potrebno je dvoje!

Možda previše tražim,
a premalo dajem
i možda
previše pričam,
a premalo kažem,
možda previše maštam,
a premalo shvaćam,
možda se premalo borim,
ali te jako volim!

Smrt je točka
na kraju rečenice.
Nije važno je li bila duga,
nego je li imala smisla!

Već mi se polako drijema,
koga volim ovdje nema,
mjesec sja cijelu noć
pusa tebi i laku noć!

Ako nas život rastavi,
ako i ti me ostaviš,
kako ću dalje reci mi,
bez tvoje ljubavi

Nemoj plakati,
nemoj suze liti
ako ga voliš,
nemoj to kriti!
Ne muči srce,
ne muči sebe,
jer možda i on
voli TEBE!

Srce svoje ne daj nikomu,
ni po koju cijenu,
samo onome tko ti daje
svoje u zamjenu.
Idi stazom ljubavi
i negdje se smjesti,
ja ću istim putem
pa ćemo se sresti



jako dobar blog