kolovoz, 2013  
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Kolovoz 2013 (2)

Opis bloga

Linkovi

Ispovijest Mefistove kćeri
29.08.2013., četvrtak
UPOZORENJE

Upravo čitate tekst iz najvažnije knjige ikada napisane u ljudskoj povijesti. Važniju od Biblije, važniju od Kurana, važniju od Veda i Bhagavat gite! Zašto je baš ova knjiga najvažnija? Zbog informacija koje se nalaze u njoj. Nikada u povijesti ljudskog roda ovakve informacije nisu bile na ovaj način razotkrivene široj javnosti.
Tema ove knjige otkriva ključnu tajnu vaših života i trebali bi obratiti potpunu pozornost jer bi mogla iz temelja promijeniti vaša gledišta na život i materijalni svijet. Sadržaj je namijenjen cijelom ljudskom rodu te otkriva šokantne istine koje su oduvijek bile sakrivene od ljudi, istinu ili bolje rečeno djeliće istine koje su do sada znali samo nekolicina odabranih.
Ta skrivana istina vjerojatno nadilazi i vaše najsmjelije maštarije.
Svi oni hrabri koji žele saznati istinu pa makar se ona kosila sa svim njihovim dosadašnjim osobnim uvjerenjima neka nastave čitati, neka nastave čitati i oni koji vole dobro SF štivo, jer ako im svijest ne bude željela prihvatiti informacije kao istinite, biti će im u najmanju ruku zabavne i maštovite. I oni najmaštovitiji će ostati zapanjeni koliko je istina u stvari nevjerojatna!
Možda će se sadržaj knjige nekim čitateljima činiti neumjesnim ili će im biti uvredljive prirode ali to ovisi o njihovom stanju svijesti, ja samo iznosim golu istinu onakvu kakva je, ne želim je “upakirati“ ili kazivati metaforički!
Knjiga će biti napisana jednostavnim jezikom na način da će svi čitatelji moći razumjeti njezin sadržaj, jer sadržaj ove knjige sadrži informacije koje su zasigurno nešto najvažnije što ćete ikada pročitati u svom životu.
Jeste li se ikada zapitali zašto je nešto upravo takvo kakvo je!? Zašto nije drugačije!? Možda je i drugačije samo vi to ne znate!
Probajte samo zamisliti kako biste se osjećali kada bi saznali da je sve bitno u životu što ste do sada naučili bilo pogrešno! Da su vas učili krivo od dobi kada ste krenuli u vrtić pa sve do fakulteta, da vam serviraju svakodnevno bezlične laži putem novina, televizije i radija. A ako vas kojim slučajem ne lažu, onda vam pune glavu nebitnim činjenicama propagandnog karaktera i subliminarnim porukama većinom religijskog i seksualnog sadržaja.
Dali ste možda pogledali film Matrix snimljen 1999.- te, gdje glavnu ulogu nose Keanu Reeves kao Neo, i Laurence Fishburne koji glumi ulogu Morpheus-a? Ako niste pogledali taj film trebali bi. One koji su gledali film podsjećam na scenu kada Morpheus nudi Neo-u opciju da sazna istinu, i opciju da zaboravi da su se njih dvoje ikada sreli te da Neo nastavi živjeti život kakav je živio i do tada. Morpheus je tada upozorio Nea da mu nudi jedino istinu i ništa više, da istina možda neće biti lijepa ili ono što bi Neo očekivao, biti će samo istina.
Eto i ja ovdje imam ulogu sličnu Morpheusovoj, nudim vam istinu ako ste je spremni pročitati. Istina će vjerojatno većini biti fantastičnija od SF- filma, ali ja istinu ne mogu prilagođavati ljudskim željama ili očekivanjima. Mnogima će istina biti strašna, mnogima neprihvatljiva, mnogi će se osjećati uvrijeđeno, mnogi će u nekom poglavlju odbaciti knjigu i reći će da je ovo što čitaju glupost te neće htjeti nastaviti čitati od straha! Ako ne želite više živjeti u svijetu bajki nastaviti ćete sa čitanjem, ako nemate hrabrosti odbacite ovo štivo i nastavite živjeti život kao i do sada u svijetu bajki i iluzija. Ako kojim slučajem pročitate cijelu knjigu do kraja garantiram vam da nećete više nastaviti živjeti kao do sada. Biti ćete promijenjeni, jer ćete znati istinu.
Znati ćete istinu o ovom virtualnom svijetu laži u kojem živite. Saznati ćete kako je nastao život i ima li Boga, tko vlada svijetom i na koji način. Saznati ćete koje ste sve laži do sada usvojili kao istinu!
Istina je vrlo jednostavna i ako bi se mogla staviti u jednu jedinu rečenicu glasila bi ovako:
“CIJELA LJUDSKA CIVILIZACIJA JE UTEMELJENA NA LAŽIMA“
Knjigu možete naručiti na broj telefona:(+ 385) 097 6666 782
na facebook stranici knjige: https://www.facebook.com/pages/Ispovijest-Mefistove-kceri/662479140446725
ili na mojoj e-mail adresi:ingridrijeka@gmail.com


Na području Hrvatske šaljem pouzećem (poštanska pošiljka sa otkupninom) ili po uplati na tekući račun, a plaćanja narudžbi iz inozemstva isključivo uplatom na devizni račun, pouzeće ne funkcionira za inozemstvo
Za uplate iz Hrvatske
Broj tekućeg kunskog računa(IBAN): HR6623600003241091125
Identifikacijska šifra banke ; BIC: ZABAHR2X
Za uplate iz inozemstva
Broj tekućeg deviznog računa (IBAN): HR4423600003241091133
Identifikacijska šifra banke ; BIC: ZABAHR2X
Prije svake uplate obavezno kontaktirati autoricu
na broj telefona:(+385) 097 6666 782

- 13:12 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.