Najbolje aplikacije za upoznavanje u hrvatskoj - Zagreb

ponedjeljak , 04.02.2019.

Upoznavanje sobe za sastanke web-aplikacije Lync Web App










Dating Site: Najbolje aplikacije za upoznavanje u hrvatskoj






Da biste prozor za razmjenu izravnih poruka prikvačili za lijevu stranu sobe za sastanke, odaberite strelicu u na vrhu prozora. Da biste zatvorili prozor za razmjenu izravnih poruka, ponovno odaberite gumb poruke ili odaberite gumb X pri vrhu prozora. Po sobi za sastanke možete se kretati pomoću miša ili, ako koristite uređaj s dodirnim zaslonom, pomoću dodirnih gesti, primjerice dodira i dvostrukog dodira. Razmjena izravnih poruka Tijekom sastanka sudionicima možete slati izravne poruke.



najbolje aplikacije za upoznavanje u hrvatskoj

Izlazak iz sastanka Da biste posve napustili sastanak, odaberite gumb Izlazak iz sastanka. I dalje ćete moći vidjeti i zajednički koristiti sadržaj i vidjeti statične slike ostalih sudionika, ali nećete moći primati ni slati videoprikaz. Da biste prozor prikvačili za lijevu stranu sobe za sastanke, odaberite strelicu pri vrhu prozora.



najbolje aplikacije za upoznavanje u hrvatskoj

Upoznavanje sobe za sastanke web-aplikacije Lync Web App - Dodatne informacije potražite u sljedećim člancima: Mogućnosti izgleda Dio zaslona u kojem se prikazuju videoprikazi ili statične slike sudionika sastanka zove se galerija. Ikone za pristup većini značajki za sastanke nalaze se pri dnu sobe za sastanke, a nekoliko ih se nalazi u gornjem desnom dijelu sobe za sastanke.



najbolje aplikacije za upoznavanje u hrvatskoj



Kako upoznati devojku/dečka za vezu? Tinder
Lync Web App Soba za sastanke u web-aplikaciji Lync Web App za Lync 2013 omogućuje brz pristup svim značajkama sastanaka, a nudi i puno prostora za videoprikaze sudionika i zajedničke sadržaje sastanka. Ako su vam potrebne informacije o nekoj značajci u web-aplikaciji Lync Web App, odaberite gumb Pomoć da biste pristupili cijeloj zbirci mrežne dokumentacije. Odaberite gumb kamere da biste pretpregledali videoprikaz. U dijaloškom okviru koji će se prikazati kliknite U redu da biste potvrdili da želite napustiti sastanak. Da biste zatvorili prozor, ponovno odaberite gumb Osobe ili odaberite gumb X pri vrhu prozora. Dodatne informacije potražite u sljedećim člancima: Mogućnosti izgleda Dio zaslona u kojem se prikazuju videoprikazi ili statične slike sudionika sastanka zove se galerija. Unesite poruku i pritisnite Enter da biste je poslali. I dalje ćete moći vidjeti i zajednički koristiti sadržaj i vidjeti statične slike ostalih sudionika, ali nećete moći primati ni slati videoprikaz.

[Pirate dating site|Muskarac trazi zenu dijaspora|Pof.com free online dating service for singles]






Oznake: upoznavanje, sobe, za, sastanke, web-aplikacije, Lync, web, app

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.