IRON MAN

srijeda, 09.01.2008.

Vrag šalu bere

nakon pretposljednjeg posta i svađe sa starim sam se napio ko stoka tri (3) puta. stari me nije izbacio iz kuće. jebiga, čovjek ne drži svoju riječ.

napio sam se odmah sljedečeg dana nakon svađe (bilo je posve slučajno. frendu iz srednje sam pomogao izvuči auto is šturca po snijegu, pa me je ponudio s "malo" mentola i vodke.), a posljedica, naravno, nije bilo. stari me je sljedečeg jutra, umjesto da se izdere na mene, samo zajebavao i bacao uzrečice tipa "ko večera vino doručkuje vodu".

Nalokao sam se još za novu godinu i na partiju povodom pet godina rada pikove dame (to je birtija u kojoj sam bio redovita mušterija u srednjoj).

Ali svejedno prestajem piti zato jer sam sklon kriminalnim djelima kad pijem previše. neču ih opisivati jer možda murja čita. i još jedan razlog da prestanem je činjenica da sam pišao kroz prozor vlastite sobe kad je stari bil u njoj (naravno bil sam trdi ko majka)

usput, sad sam malo pripit (ne svojom krivnjom. jebene okolnosti su me prisilile na to). popio sam aspirin prije 2 pive i šupilo me ko 5-6 piva.

sad pijem samo fina piva tipa samichlaus. i to sam o par njih. granica su 3-4 pive i tu granicu više ne prelazim.



Party on! Excellent.

- 14:11 - naloči se, znaš da želiš (28) - izbljuvaj - #

utorak, 08.01.2008.

Prelude

samo tolko da vas obavijestim da novi post objavljujem sutra

- 12:24 - naloči se, znaš da želiš (5) - izbljuvaj - #