sedmodnevni spiritualni program

19.02.2007., ponedjeljak

UTORAK: TAROT

20.02.2007.g.
DVOJKE

2. sefirot:Hokhmah (Mudrost)

Dvojke, bilo koje garniture imaju utjecaj Hokhmaha. Pošto druga sfera uspostavlja Stup kozmičkih sila i izlijeva aktivnu, mušku, kreativnu silu, u njoj se očituje prvi vid božanske energije odnosno Jod Tetragramatona. Stoga su svi Kraljevi pripisani ovoj sferi i odražavaju njezin utjecaj.

Dvojka pehara

Pravilno okrenuta karta predtavlja sve varijacije partnerskih odnosa, ljubavnih, poslovnih, prijateljskih. Zajednički emocionalni, intelektualni, poslovni interesi. Harmonija, sklad i romantika koja ipak poziva na uključivanje razuma.

Obrnuto, donosi poremećaje u svim ovim sferama.

Dvojke –suradnja i odnosi s partnerom; početak i kraj.....



PALICA koju su mi predale: aquaria, Santea i Milica Šamšalović (točno tim redom)

Nick IRIDA:
Već sam u prvoj štafeti napisala ovo o mom nicku. Da sam ostala u samostanu bila bih sestra Marija Magdalena, da sam rođena na Tibetu i odlučila se za duhovni rad dobila bih drugo, duhovno ime. Isto bi bilo i u bilo kojoj drugoj duhovnoj tradiciji. Pošto živim i radim u zapadnoj civilizaciji izabrala sam ime iz zapadne tradicije. Irida je u grčkoj mitologiji bila doslovno posrednica između neba i zemlje. Izronila je iz drevnog mita i doslovno se nametnula mom radu (što nije neko iznenađenje jer se primarno bavim arhetipovima, dakle mitskim slikama i praslikama) i tako već godinama radim kao Irida.

Naziv bloga: SEDMODNEVNI SPIRITUALNI PROGRAM – Bavim se spiritualnim radom u najširem smislu te riječi. Kako je to jako široko područje, htjela sam progovarati o mnogim aspektima duhovnosti i na neki način multidisciplinarno pokriti ljudski spiritualni hod i rast kroz vrijeme, zatim, kulturološke i religiozme aspekte te iste duhovnosti i osvijetliti sve razlike, ali i sve poveznice među epohama i svjetonazorima. Ovo je blog korespondencija među različitim oblicima duhovnosti temeljen na poštovanju i uvažavanju svačijih vjerovanja, bez tendencije da se ikome išta nametne. Zato sam odlučila svaki dan posvetiti drugom području duhovnih spoznaja i praksi. Kad zaokružim („iscrpim“) jedno područje, selim se na drugo i tako redom. Upravo zbog toga se zove sedmodnevni spiritualni program… Ovo je svojevrsna povjest duhovnosti neomeđena okvirima ni jedne religije posebno.

palicu predajem petoro prvih dobrovoljaca, jer sam skužila da neki ljudi nerado prihvaćaju, ovakve akcije....

- 23:28 - Komentari (42) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.

< veljača, 2007 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28        


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga