sedmodnevni spiritualni program

14.04.2006., petak

Sedmodnevni spiritualni program

PETAK: DIJAGNOSTIKA VISKOM
(radiestezija)

Što je radiestezija?
Radiestezija je tehnika pomoću koje se otkrivaju pozitivna i negativna zračenja. Svaki predmet ili osoba vibrira određenom vibracijom koja mogu na osobe djelovati pozitivno ili negativnom ovisno o frekvenciji osobe.U skladu s svakodnevnim okruženjem čovjek upija različita energetska zračenja koja djeluju na njegovo zdravlje a samim tim i na cjelokupni život. Kako ona djeluju? Svaki čovjek nesvjesno ili u rjeđem slučaju svjesno osjeća vibracije i u skladu s njima reagira i prenosi tu reakciju na visak, rašlje ili biotenzor koji drži u ruci.Najstarija upotreba radiestezijskih instrumenata je vezana za traženje vode. Danas te instrumente koriste čak i za traženje nafte.
Primjena radiestezije. Radiesteziju možemo primijeniti u svakodnevnom životu prilikom izbora hrane, položaja kreveta ili radnog stola, odabira lokacije za izgradnju kuće ili poslovnog prostora, odrediti spol nerođenog djeteta itd.. Imate li bilo kakve sumnje što da odaberete ili kako da nešto napravite uvijek se možete poslužiti radiestezijom. Sa viskom osim otkrivanja zračenja, isto tako možemo i čistiti negativan naboj iz sebe ili druge osobe, a možemo njime čistiti i prostor ili predmete. Svatko ima potencijala za bavljenje radiesteziom, netko možda ima više dara ,ali uz vježbu svatko se može njome baviti. Viskom možemo tražiti izgubljene stvari, osobe ili izgubljene kućne ljubimce. U tehnikama proricanja viskom možemo provjeriti nejasne odgovore dobivene drugim tehnikama.
Dijagnostika viskom: Ovo je enrgetska dijagnostika koja poremećaj otkriva dok je još u auri i dok se još nije manifestirao na organskoj ravni. Prateći viskom sustav čakri također otkrivam svaku promjenu na organima i tako blagovremeno upozorim klijenta da treba potražiti liječničku pomoć.Kako je ljudsko tijelo sastavljeno od 75% vode i kako visak izuzetno reagira na vodu čak i na najvećim dubinama, možemo ga koristiti kao vrlo pouzdan dijagnostički instrument.
Visak je okomica koja spaja nebo i zemlju, a kako sve odgovore dobijamo iz božanskih sfera, možemo ga shvatiti kao antenu koja hvata i donosi nam sve tražene informacije.Ako smo nasinhronizirani sa svojim viskom i u skladu s božanskim dobijat ćemo čudesno točne odgovore na svoja pitanja.Najčešće se visak spominje kod detekcije štetnih zračenja, testiranja mjesta spavanja i slično, no njegove mogućnosti su daleko veće i primjena puno šira.Za dijagnostiku je najbolje doći osobno, sva druga ispitivanja je najispravnije učiniti na terenu koji treba testirati.Ali ako je to iz bilo kojih razloga onemogućeno, dovoljno je imati sliku osobe za koju tražite savjet, ili nacrtan tlocrt stana i sl. visak će doprijeti do pravih odgovora.
Na kraju, s viskom možemo razviti vlastiti jezik komunikacije, služeći se pri tome vlastitim indeksima vremena, prostora i svih drugih odrednica koje su nam potrebne za kvalitetan i odgovoran i svakako učinkovit rad. I svatko to može naučiti, pri tome će oni daroviti biti nešto uspješniji i točnij. Uz malo dara, puno koncentracije i sustavnog rada i nekih drugih znanja svatk ili skoro svatko s vremenom može postati barem solidan radiestezist.
Istina je da u pravim rukama visak postaje čudesan instrument, sa visokom osjetljivošću i velikim mogućnostima. Sva oruđa i alati u čovjekovoj ruci su njegov produžetak, produžetak njegove moždane aktivnosti. Visak je produžetak moje intuicije koja tako na vidljiv način ispisuje kartografiju osobe preda mnom.



Informacije i kontakti na tel.01/3635-153, mob.091/7947-904 ili mi pišite na e-mail: irida@online.hr







- 00:08 - Komentari (8) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.

  travanj, 2006 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga