sedmodnevni spiritualni program

11.04.2006., utorak

sedmodnevni spiritualni program

Iridin kutak:

UTORAK: TAROT

TAROT;slika našeg života u sveopćoj kozmičkoj slici svijeta.Karmičke "crne"točke.Karmički dugovi.Što se ne može mijenjati ,a najvažnije je saznati na šta možete utjecati i šta možete mijenjati da bi živjeli bolje i sretnije.
Tarot je tajanstveni špil karata nepoznatog porijekla po mišljenju znalaca star najmanje šest stoljeća.Ako su se održale tako dugo, tarot karte same pričaju o svojoj vrijednosti i životnoj mudrosti i znanju koji su utkani u njihovu simboliku. No, tarot nije enciklopedija naše sudbine, on je prije svega put u naše unutrašnje dubine, dakle putovanje u naše ili kolektivno nesvjesno gdje su pohranjeni sva naša pitanja i svi naši odgovori.Mjesto susreta našeg nesvjesnog i kolektivnog nesvjesnog je arhetipska razina, pa je svako tarot-savjetovanje arhetipsko putovanje, a škola tarota je specijalistički studij koji nas osposobljava za snalaženje na arhetipskoj razini, te za poznavanje, prepoznavanje i korištenje simbola u prevođenju simboličkih poruka na praktični, suvisli jezik svakidašnjice pitača koji je došao na tarot savjetovanje.Pošto je Luda u nekim špilovima zadnja (XXII) karta a u nekima prva; tj. nulta karta, počinjem s njom.
Luda: ovo je jedina karta velike arkane koja se pojavljuije u danasnjim kartama za igranje, a svima je poznata pod imenom Dzoker.Predstavlja naše cijelo biće ili jedinstvo s Bogom. To je ona jednost koja je prije svakog početka.
Arhetipovi - Lutalica, dvorska luda, božanski luđak, lakrdijaš, varalica, vječna mladost.
Psihologija - Suštinsko ja, bez ega i vječan.
Uz malo mudrosti, sreće i odvažnosti ponekad nam treba i doza ludosti da se u životu pomaknemo iz mjesta u kojem smo zapeli, a luđak i genije su ponekad braća blizanci..
Ove tri karte sam izvukla za ovu novu rubriku s pitanjem hoće li vam se ova rubrika svidjeti? Odgovor je da će mi stizati više pitanja nego ću dospjeti odgovoriti.
Dragi posjetitelji mog bloga, odgovorit ću vam na neka jednostavna pitanja.Za ozbiljnije probleme i iscrpniju analizu trebate doći osobno. Ako krećete u nešto novo u svom životu, ako pokušavate popraviti odnos koji je zapeo,ako tražite posao, izgubljenu ljubav ili izgubljeno zdravlje, posavjetujte se s Tarotom . Vaša Irida


Informacije i kontakti na tel.01/3635-153, mob.091/7947-904 ili mi pišite na e-mail: irida@online.hr


- 01:17 - Komentari (7) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.

  travanj, 2006 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga