IRFest / official Ivanich alternative music festival / let´s make a difference together in 2008.

petak, 24.08.2007.

>>new info´s<<

evo i predposljednjih informacija uoči IRFesta.

mjesto i vrijeme održavanja: SPORTSKA DVORANA SREDNJE ŠKOLE IVAN
ŠVEAR, ŠKOLSKA 12, IVANIĆ GRAD
7. & 8.9.2007. >> 7.9.DAN 1 - 8.9.DAN 2
puštanje u dvoranu od 19h

raspored bendova po redosljedu nastupanja:

DAN 1. 7.9.2007.
PROD (garešnica)
ŠTA IMA? (zagreb)
BLEK STENA (križ)
PROJECT GENOVA (bjelovar)
SKAUT (zagreb)

DAN 2. 8.9.2007.
CAPRICORN (ivanic)
SHANGRI LA ( zagreb)
BLACKOUT (ivanic)
RINGISPIL (novi sad)

kupnja ulaznica: ulaznice je moguće kupiti SAMO na blagajni Sportske dvorane na glavnom ulazu!! Ulaznice za DAN 1 na vrijede za DAN 2 i obrnuto,s obzirom da ulaznicu za DAN 2 možete kupiti na blagajni za vrijeme DANA 1.

DAN 1. 7.9.2007.
20KN
DAN 2. 8.9.2007.
30KN

OSTALE INFO!>>
u dvoranu NE ĆETE moći unositi: sokove,vode,pive,drugi alkohol radi sigurnosti bendova i drugih ljudi oko vas. Na ulazu ćete također morati ostaviti ˝killere˝ i ostale oštre/tupe predmete kojima možete nekoga ozlijediti. Molimo da se strogo pridržavate tih pravila jer vam ˝killeri˝ ustvari i ne trebaju a cugu ćete moći kupiti unutar dvorane!


MOLIMO DA SE PRIDRŽAVATE NORMALNIH I VEĆ ODAVNO UVEDENH PRAVILA ZA VRIJEME ODRŽAVANJA KONCERTA!! NEMOJTE SE ˝UBIT˝ I MOLIMO VAS DA SE NE TUČETE I OBRAČUNAVATE NA BILO KAKVE NAČINE JER JE KONCERT POD NADZOROM POLICIJE I NE ŽELIMO DA SE DOGAĐAJ PREKINE PRIJE NEGO ŠTO USTVARI I ZAPOČNE!! POZDRAV!

- 11:37 - Komentari (12) - Isprintaj - #

četvrtak, 02.08.2007.

vijesti

pozdrav svima!!
kao prvo, želimo se zahvaliti svim bendovima koji su do sada odlučili podržati ovaj humanitarni događaj i svirati besplatno na IRFestu! Također, zahvaljujemo se i svim trenutnim sponzorima koji su pokazali zanimanje za ovaj događaj.

i eto, opet je došlo do nekih promjena. Ovaj put mijenjat će se mijesto događanja IRFesta. Zbog iznenadnog preuređenja male sale doma kulture nismo uspjeli bookirati termine,ali zato smo dobili puno bolju ponudu za mijesto održavanja. SPORTSKA DVORANA IVANIĆ (vl. SŠ Ivan Švear) ili nova SPORTSKA DVORANA ŽERAVINEC (vl. grad Ivanić-Grad). Najvjerovatnija solucija je dvorana Žeravinec koja je sa gradnjom završena prije oko godinu dana i jako je lijepo i moderno uređena. Za sve one koji neznaju gdje se dvorana nalazi, sponzori će osigurati izradu IRFest putokaza (strelica) koje će se protezati od kolodvora HŽ-a pa do mjesta događanja. Također, kapacitet nove dvorane Žeravinec jest 2000stajaćih mjesta,a s obzirom da će tribine biti sklopljene, pristup na njih strogo je zabranjen. Sve ostale informacije saznat ćete na vrijeme s obzirom da je IRFest udaljen još mjesec dana od početka...

i naravno zna se i kome odlazi prikupljen novac. Dakle,sav prihod sa IRFesta odlazi u ruke novoosnovane Udruge roditelja djece i osoba s invaliditetom "Mali princ".

Još jednom,puno pozdrava svima!


[nove informacije očekujemo sredinom idućeg tjedna]
IRFest [vol. 1]

- 18:45 - Komentari (6) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>