CURE TRAŽE DEČKE - Brzog datiranja

petak , 21.12.2018.

Net.hr










Click here: CURE TRAŽE DEČKE






Nakon toga ima drugog posla na farmi, od kidanja štala, pa do košnje sena, pravljenja bala, treba orati, tanjirati, saditi i tako dalje kao i na svakom imanju. Čekam vas, javite se! To mora hraniti tri do četiri puta dnevno, ne sme im manjkati niti hrane niti vode.



CURE TRAŽE DEČKE

To mora hraniti tri do četiri puta dnevno, ne smije im manjkati niti hrane niti vode. Osmijeh je, naravno, povezan s dobrim raspoloženjem i samopouzdanjem, osobinama koje su dečkima itekako privlačne.



CURE TRAŽE DEČKE

Net.hr - Sajt Objavi Online citira zanimljivu oglasnu poruku, za koju nismo sigurni da je autentična, ali je vrlo zanimljiva da se pročita. Cure traže dečke Cure traže dečke Anketa koju je proveo OnePoll stvorila je novu sliku poželjnog muškarca.



CURE TRAŽE DEČKE

Baš kao što i na pitanje kakve dečke traže djevojke nema konkretnog odgovora jer, naravno, nisu svi dečki i cure isti, tako nije o tome kakve djevojke privlače dečke nije moguće donijeti jednoznačno mišljenje. Svi dečki vole da im je djevojka privlačna, no taj pojam je vrlo rastezljiv. Premda si uvjerena da se dečki pale samo na prezgodne komade, moramo te razuvjeriti jer to nije sasvim točno. Neki dečki se čak pribojavaju da bi im takva cura mogla dati košaricu ako joj se približe zato što se plaše da nisu dovoljno kul za nju. Naravno, slažemo se da se puno lakše zaljubiti u nekoga na temelju fizičkog izgleda jer nismo u prilici detaljno upoznati sve osobe koje susrećemo, no ipak je moguće da dečko otkrije da ga na tebi privlači baš to što imate mnogo toga zajedničkog i slično gledate na svijet. Iako zvuči izlizano, ljepota dolazi iznutra, pa nekom dečku može biti seksi i tvoj duh, odnosno način razmišljanja. Osmijeh je, naravno, povezan s dobrim raspoloženjem i samopouzdanjem, osobinama koje su dečkima itekako privlačne. Ne treba posebno objašnjavati da nikome nisu zanimljiva namrgođena lica. Vedre cure s osmijehom na licu dečkima su neodoljive i zato što takvo njihovo ponašanje podsvjesno povezuju s odobravanjem, pa će se lakše odlučiti da im i ulete. Ugodan glas može raznježiti i najnervozniju osobu. Vjerojatno se i sama možeš sjetiti bar nekoliko osoba, bez obzira na spol, u čijem glasu jednostavno uživaš. Tako i dečkima neke cure imaju neodoljiv glas, a toga nisu ni svjesne. Ton i boja glasa neizostavni su dio dojma o nekoj osobi, a često su i važniji od fizičkog izgleda. Dečki vole ugodne tonove koji odišu smirenošću i pozitivnošću, a nimalo ih ne privlače cure kojima se u govoru osjeća ogorčenost i nervoza. Slična stvar kao i kad tražimo prijatelje. Pokreti također mogu biti privlačni pripadnicima muškoga roda. Dečkima je neodoljiv način na koji cura hoda, kako uzima nešto u ruke ili pomiče kosu s lica. Ženski pokreti su zapravo puno nježniji od muških, pa na neki način fasciniraju dečke.



Kaja Ketrin trazi decka
Cure traže dečke Cure traže dečke Anketa koju je proveo OnePoll stvorila je novu sliku poželjnog muškarca. Sajt Objavi Online citira zanimljivu oglasnu poruku, za koju nismo sigurni da je autentična, ali je vrlo zanimljiva da se pročita. Ovako glasi: - Ostala sam rano sama na ovoj farmi, moji su umrli prošle godine, odlučila sam se na ovaj potez, jer retko izlazim jer nemam stvarno vremena, jedva čekam da padne mrak i da odem da legnem. Pa ako ima koji takav neka mi se javi. Tražim striktno seljačkog muškarca, dlakavog i punijeg... Copyright © 2018 DragonByte Technologies Ltd. Ugodan glas može raznježiti i najnervozniju osobu. Uz to žene bi radije izabrale mekanog muškarac koji voli maženje, nego mišičavog frajera. Iako zvuči izlizano, ljepota dolazi iznutra, pa nekom dečku može biti seksi i tvoj duh, odnosno način razmišljanja. Čekam da mi se javite! Ton i boja glasa neizostavni su dio dojma o nekoj osobi, a često su i važniji od fizičkog izgleda. Prednost imaju oni koji znaju voziti traktor i baratati sa poljoprivrednim strojevima, i molim samo da mi se ne javljaju oni dečkići koji si briju noge, međunožje i prsa, koriste pudere i te gluposti, samo takve ne želim.

[Auto oglasi hrvatska|Sexi skrivena kamera|Mobilne badoo na telefon]






Oznake: net.hr

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.