Pao prvi seks u Parovima?! (VIDEO +18) - Pronađite djevojku

subota , 19.01.2019.

Zabava










Click here: Pao prvi seks u Parovima?! (VIDEO +18)






Prvi snimak koji se pojavio, više je delovao kao gluma ovih takmičara, ali drugi snimak iako je veoma kratak, pokazuje da su Filip i Ružica zaista uživali. Naime, Izabela Alijoski i Miloš Aleksandrović otišli su u tuš kabinu i skinuli bubice — zbog čega su umalo kažnjeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja. Ona se potom pravdala kako to nije istina, ali se čini da ostali ukućani više veruju priči Dalile koja joj je jasno odgovorila: - Brzi ste bili, svaka vam čast.



Pao prvi seks u Parovima?! (VIDEO +18)

Ona se potom vajkala kako to nije istina, ali se čini da ostali ukućani više veruju priči Dalile koja joj je jasno odgovorila: - Brzi ste bili, svaka vam čast. Ona o samom događaju i nema neka saznanja. Ajfonka ipak nije odustajala od svoje teorije, a neprestano joj je na usnama stajao osmeh deteta koje zna da uradilo zabranjenu stvar, ali uživa u tome.



Pao prvi seks u Parovima?! (VIDEO +18)

Zabava - Teodora je došla u pratnji majke i ljudi iz Centra za forenzička ispitivanja. Trpao te ispruženih ruku - slikovita je bila Moreno.



Pao prvi seks u Parovima?! (VIDEO +18)

Naime, Tijana Ajfon je imala vrelu akciju ispod tuša, a to su sve ispratili Dalila Moreno I Nikola Strahinjić, koji su virili kroz vrata uparene kabine. Ona se potom pravdala kako to nije istina, ali se čini da ostali ukućani više veruju priči Dalile koja joj je jasno odgovorila: - Brzi ste bili, svaka vam čast. Nismo retardirani, videli smo frajera kako je leđima okrenut i kako te guzi. Trpao te ispruženih ruku - slikovita je bila Moreno. Ajfonka ipak nije odustajala od svoje teorije, a neprestano joj je na usnama stajao osmeh deteta koje zna da uradilo zabranjenu stvar, ali uživa u tome. Pravila komentarisanja: Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer. Sugestije ili primedbe možete da šaljete na.



Svaki sex do sada u Parovima!
Nikola Dumnić, advokat Marjanovića je rekao: - Teodora je jedina za sada dala iskaz, za 11 sati su zakazana saslušanja svedocima Vladimiru i Zorana. Bucka i njen dečko su se najpre mazili i ljubili u hodniku, u jednom trenutku su ušli u kupatilo, skinuli bubice, a zatim zajedno završili u toaletu. Prvi snimak koji se pojavio, više je delovao kao gluma ovih takmičara, ali drugi snimak iako je veoma kratak, pokazuje da su Filip i Ružica zaista uživali. Ona se potom vajkala kako to nije istina, ali se čini da ostali ukućani više veruju priči Dalile koja joj je jasno odgovorila: - Brzi ste bili, svaka vam čast. Ajfonka ipak nije odustajala od svoje teorije, a neprestano joj je na usnama stajao osmeh deteta koje zna da uradilo zabranjenu stvar, ali uživa u tome. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Naime, Izabela Alijoski i Miloš Aleksandrović otišli su u tuš kabinu i skinuli bubice — zbog čega su umalo kažnjeni. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Po izlasku sa salušanja Teodora Krsmanović je samo kratko prokomentarisala: - Ne mogu da pričam, razumite me! Nismo retardirani, videli smo frajera kako je leđima okrenut i kako te guzi. Njen iskaz kao ni većina iskaza koji treba da budu dati u ovom postupku neće imati značaj prilikom utvrđivanja činjeničnog stanja koje će se utvrđivati isključivo na osnovu materijalnih dokaza.

[Kako Zbarit Curu|Tivat airport|O cemu se dopisivati sa curom]






Oznake: zabava

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.