Decko trazi decka mostar - Stranica za upoznavanje

ponedjeljak , 24.12.2018.

Forum Klix.ba










Click here: Decko trazi decka mostar






Moja cura se nasmija i rece nesto u smislu ma kakvi, on ima 23, ne daj boze mene s nekim starkeljom. Dobijaju novac za posredovanje od poslodavca i ne uzimaju novac od kandidata.



decko trazi decka mostar

Univerzalan u oralu, u analu aktivan. Za vrijeme veze, to me ponekad kopkalo, i pricali bi o tome, ali mi nije dunulo u glavu do pred kraja kad smo imali jedan razgovor. Negdje i upali takva veza što mislim da je rijetkost. Izdržali tako deset godina.



decko trazi decka mostar

Forum Klix.ba - Teško mi to u javnosti pokazati jer niti moji još ne znaju, imao sam samo 16 godina kada sam otkrio da me privlače muškarci i da jednostavno žene ne gledam na onaj način.



decko trazi decka mostar

Sa podrucja Loznice i okoline ukljucujuci i Bosnu za sex i druženje u njegovom smeštaju. Traži momke do 28 god. Samo OK likovi dolaze u obzir. S trazi iskljucivo maljave i obdarene do 35g iz N. Univerzalan u oralu, u analu aktivan. Zeli upoznati ozbiljnog decka do 35 god. Za diskretno druzenje ili vezu. Ispunjava sve zelje moze i grupnjak. Pasivan sam i neiskusan. Prednost osobe sa stanom. Trazi simpaticnog mladjeg muskarca od 25 do 36 radi sexa iz Bg-a. Trazi iskljucivo aktivne muskarce sa podrucja 012 i 26. Prednost imaju: vojnici, policajci poljuprivrednici. Aca trazi aktivnog muskarca od 40-50g. Traži pasivne što mlace momke. Zvati izmecu 8 I 12 h. Iz okoline Novog Sada, voli da nosi ženske stvari, voleo bi da upozna aktivnog muškarca. Prednost Senta i podrucje 024. Pasivan momak iz Novog Sada trazi aktivne momke takodje iz Novog Sada i okoline. Trazi iskljucivo aktivnog tipa do 30 godina, lepo gradjenog i obdarenog..



MAKK ( Sole Hip Hop Report )
Ispunjava sve zelje moze i grupnjak. Pitao sam je sto tako, kaze, za malog moram sve stvari zavrsavati, dosadilo mi da dadiljam, malo, malo eto ga, kaze nikakva mi plata, naletio je stariji pun sarma koji me nimalo ne opterecuje, ne moram se brinuti za njega i ne trazi da prekinem sa ovim mladjim, nije mu neka konkurencija, nije valjda tip ljubomoran. Jaranice i kolegice s posla su joj mojih godina i malo starije. Ona je uvijek govorila kako se ne osjeca kao zena svojih godina jer je u drustvu mladjih non stop, sto je i istina. U svakom pogledu, super zena i super veza. NEKO KONKRETAN ZA PREPODNEVNI HOMOSEX DO 30G. A njoj skoro 50. Prica ona meni kako je na poslu bilo nekog govora o dobnoj razlici u vezama i ona rekla kako je razlika izmedju mene i nje 13 godina. Mladost mozes produzivat, al nema rucne koju mozes povuc da zaustavis sve. PUSTI SMS SA OPISOM I GODISTEM,NE STARIJI OD 23GOD.. Dobijaju novac za posredovanje od poslodavca i ne uzimaju novac od kandidata.

[Kako napraviti profil na piku|Zana dodirni mi kolena youtube|Bih oglasi]






Oznake: decko, trazi, decka

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.