*KAKO SLATI PORUKE BEZ MESSENGERA ?, - Susretit će se u sredini

petak , 11.01.2019.

Mob&IT










Click here: *KAKO SLATI PORUKE BEZ MESSENGERA ?,






Ukoliko vam se ne sviđa ni nativna SMS aplikacija za slanje i primanje poruka, kao ni Messenger uvijek možete odabrati neku od. Koliko će se ovaj agresivni pristup isplatiti pokazati će vrijeme, jer mnogi su nezadovoljni ovim odlukama čelnika Facebooka. Facebook je u Messenger aplikaciji omogućio slanje i prijem tajnih poruka. Nakon što unesete ključne riječi, to će izostaviti nevažne poruke i predstaviti vam poruke koje sadrže ovu riječi iz povijesti.



*KAKO SLATI PORUKE BEZ MESSENGERA ?,

U većini osnovnih svrha ove aplikacije je poslati poruku sa svog Android telefona. Velike su šanse da ćete pronaći puno starih i već potpuno beskorisnih poruka pa nije loše povremeno provjeriti tajni inbox i očistiti ga. Kako instalirati WhatsApp na PC ili laptop Možete instalirati WhatsApp i na svoj PC ili laptop iako ta ideja zahtijeva određenu proceduru i malo vremena ali ako vam paše imati aplikaciju na kompjuteru i veliki format kako biste lakše komunicirali, probajte s ovom metodom.



*KAKO SLATI PORUKE BEZ MESSENGERA ?,

Preko Facebook Messengera sada možete da šaljete i SMS poruke - Osim što donosi novo, pregledno Facebook iskustvo koje podsjeća na Flipboard, Paper aplikacija dozvoljava slanje i primanje poruka bez dodatnih zavrzlama. Ili možda dok ste izvan kuće ili stana koristite mobilne podatke koje nemate neograničene i isto tako ne želite automatsko skidanje svih medija koje dobivate.



*KAKO SLATI PORUKE BEZ MESSENGERA ?,

Da li ste znali da u Messengeru možete da koristite tajne poruke? Evo kako da ih šaljete i primate. Facebook je u Messenger aplikaciji omogućio slanje i prijem tajnih poruka. Kad ih uključite samo na uređaju na kojem su uključene će stizati obavještenja o tim porukama, a tajmerom imate mogućnost da podesite kad će poruka sama od sebe da se izbriše. Na ovaj način ćete primati i manje obavještenja, što je opet zgodno. Izvor: NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Šta mislite o ovoj temi?



Kako Slati Gifove Preko Messenger-a
Međutim, Facebook vam poslati jednu poruku za ograničeni broj korisnika tako da morate sastaviti nekoliko puta poslati svim svojim Facebook prijateljima. N1 pratite putem aplikacija za i društvenih mreža. Novi dizajn je čišći s svjetlijim bojama, a unaprijeđena je interakcija unutar same aplikacije, te je odaziv mnogo brži u odnosu na prethodnu verziju. To znači da aplikacija može identificirati osobu i mogu poslati vaše podatke drugima. Razgovor može biti još sigurniji ako izaberete ikonu sata i odredite vrijeme u kojem želite da se poruke automatski izbrišu. Ako imate problema samo upišite fbchess help i problemi će vam biti riješeni. Poslati Facebook poruke bez Glasnik Veljača 2014, Facebook najavljen taj to je onemogućiti uslugu poruka iz službene Facebook mobilnih aplikacija. Facebook Messenger je već imao podršku za razmenu SMS poruka, ali ju je odbacio 2013.

[Gay priče nove|Upoznavanje banja luka|Stranica za trazenje cura]






Oznake: Otkrivamo, kako, SLATI, poruke, s, WHATSAPPA, i, Vibera, bez, internet, veze

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.