Krasici crna gora apartmani - Pravi datiranje

petak , 21.12.2018.

Villa Krašići










Click here: Krasici crna gora apartmani






Vila poseduje parking za sve automobile svojih gostiju. Idealni su za dobar porodični odmor. U prizemlju se nalazi prostrani apartman sa d... Trosobni apartman sa 8 lezajeva,pogled na more,100 m udaljen od plaze,sve 3 sobe gledaju na more,kupatilo,kompletno opremljena kuhinja,klima,tv,parking ,terasa 16 m2,zaseban ulaz.



krasici crna gora apartmani

Neki apartmani nemaju klima uredjaj, klima se ne naplacuje dodatno. Vila je udaljena od mora 150 metara,na nadmorskoj visini od 50 m. Vila ima tri sprata.



krasici crna gora apartmani

Smeštaj: Krašići, Crna Gora - Posjeduje odvojenu spavacu sobu, kompletno opremlju kuhinju, kupatilo sa tus kabinom, TV, klima uredjaj, parking i terasu sa pogledom na more.



krasici crna gora apartmani

Krašići su malo primorsko mesto koje se proteže 3 km duž obale, poznato po krista... Krasici su malo mesto i nalaze se na poluostrvu Lustica, Boko Kotorski zaliv. U ponudi imamo studio apartmane. Svi apartmani imaju sopstveni ulaz, opremljenu kuhinju, kupatilo, terasu sa pogledom na more, internet, vodu 24h. Apartmani su novi, cisti, izuzetno uredni, udaljeni od... Svaki apartman poseduje zaseban ulaz, teasu, kuhinjiu, kupatilo komplet namesteni. U ponudi su dva apartmana : apartman sa odvojenom sobom i studio apartman.... PLAVI APARTMAN sa odvojenom spavaćom sobom za 4 osobe Apartman je ZASEBAN sa SOPSTVENOM... Bjelila su malo ribarsko i turističko mesto koje se odlikuje prelepom obalom, bezbrojem uvala, kamenim kućama i konobama čineći ga jedinstvenom ambijentalnom celinom. Bjelila su poznata i po... Dnevna soba, kuhinja,trpezarija, spavaca soba,parking, velika terasa s pogledom na more. Apartman je potpuno opremljen: posudje,peskiri, kablovsaka TV, wireless internet. Udaljenost od plaže, prodavnica, barova- 200m. Apartman je okružen prirodom, zelenilom, nema saobraćaja, što je veoma pogodno za decu. Apartman posjeduje krevetac za bebe. Mali raj ko voli prirodu i buđenje uz cvrkut ptica, a...



IZDAVANJE APARTMANA KRAŠIĆI
Nudimo vam gostoprimstvo,udobnost,miran boravak i ljubazne domacine. Stan je udaljen od Tivta i Kotora 15km, a od Budve 28km. Idealni su za dobar porodični odmor. Cijena je 50 EUR po nocenju. Vila raspolaze sa 5 studio-apartmana koji su kompletno opremljeni,kuhinjom koja ima svo potrebno posudje,sporet,frizider,sopstveno kupatilo,prostorija za spavanje sa TV-om,klimatizovani su neki apartmani klima je besplatna ,terasa sa setom za sedenje. Vila se nalazi u Crnoj Gori, Boka Kotorska, opština Tivat. Vila Maric nalazi se u Krasicima 150 metara udaljena je od obale na nadmorskoj visini od 50 metara. Treci apartman ima 40 m2. Kuhinja je opremljena komplet i jedno kupatilo na ceo aprtman+TV + klima + velika terasa sa pogledom na more.

[Koja najbolje internet stranice za upoznavanje cure|Karike cijena|Sex i grad 2]






Oznake: rivijera, nekretnine, agencija, za, prodaju, nekretnina, u, Crnoj, Gori

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.