body {background-image: url(http://www.blogspremnik.com/ dat.php?dat=1510_6433" /); } DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd"> DOGADAJ IZ PROSLOSTI.... ne tako davne... - ISTINA O MENI... :-) :-) - Blog.hr

nedjelja, 20.08.2006.

DOGADAJ IZ PROSLOSTI.... ne tako davne...

stvarno sam mislila da cu moc prec preko toga da ne moram napisati sve ono vezano za Marka! al ocito... hm... pokusati cu napisati sve nekim redom!
prekjucer mi je dan bio stvarno za pamcenje... bar sto se tice deckiju! Moj dragi braco (tak zovem jednog dobro frenda) reko mi je da ne ide kod Lussa na more. On je trebao ici autom i voziti me do Vodica, tako da je sve palo u vodu. Shvatila sam da nema smisla ici dolje u Zadar. Nakon malo razmisljanja, odlucila sam zbrisati br. i poruke od moje avanture u Vodicama.
Nije mi se javio i shvatila sam da je sve to bio samo sex na jednu noc, iako moram priznati da mi se decko uzasno svidio i da je ovdje u Zg... tko zna...
Uglavnom... bilo je oko 19h, nes sam se zezala sa starom i spremala za kafu sa Marijom kad mi je stigla poruka: "ej pa di si? jel li dolazis ovaj vikend?" htjela sam se ubiti. Odlucim da necu ici dolje, da cu sve to zaboravit, zbrisem njegov br, smirim se... I PAR H NAKON SVEGA TOGA ON MI SE JAVI!!!!!!! Htjela sam poluditi, cak sam staroj rekla za njega (naravno,u ljeposjoj verziji), a sta sam trebala rec: " mama, tvoja draga kcer se zadnju vecer sevila sa tipom s kojim se tad prvi put nasla." is... necu ni zamisliti njezinu reakciju. Uglavnom, rekla sam mu da necu doc, da cemo se vidjet kad dode u Zg, onda je on reko da bi me volio cesce vidjet i nakon toga nije odg.(kad sam mu napisala da ima hrpa cura u Vodicama,nije mi htio odg, onda sam mu ponovo posala por pa mi je napisao "ne odg na onakve por"). Naravno, Mariji sam odmah to ispricala i rekla mi je da je bila uvjerena da mi se nece javit. Na kavi sam bila takkko dobre volje... ne samo radi toga sta mi se javio, nego me nesto opasno pucalo... dugo se nisam bila tako dobro osjecala! jos je i vlasnik kafica u kojem non-stop sjedimo slavio rodendan pa nismo uopce cuge placale.
Tu vecer sam dosla doma i s jednim deckom(ah, moram i o tome pisati) se dop. na netu. taman kad sam legla, stigla mi je poruka; "mala, kak si" od... ni manje, ni vise nego... MARKA!!!!! nisam mogla vjerovat... 3 min sam sjedila i razmisljala da li se ovo dogada ili ne... obadva su mi se sjetila javiti ISTI JEBENI DAN! glavno da sam ja par dana prije sizila i plakala radi svega...
Dda skratim sve te poruke, Marko mi je reko da je sve ono sjebano ispalo, da je prolazio (tad kad mi je poslao por) pored moje zgrade, da me htio vidjet,ali da je prekasno (bila su 02h u jutro), da kuzi da je pogrijesio, da je ono napravio jer je mislio da nismo vezani, da moze bariti druge i bla,bla... Nisam mogla vjerovat da on to pise (sad znam da sam i opravdano sumnjala, valjda...). Rekla sam mu da koliko bi ga htjela vidjet, da toliko i ne bi, da me uzasno bio povrijedio (taj dan nikad necu zaboraviti), da sam sad sve to koliko toliko zaboravila, i tak... on pametan mi je reko da je solo doma, da bi me htio vidjeti, pa ako zelim, da navratim jedan dan! Onak, hallo... DODI DO MENEEEE, nema veze sto sam te sjebo generalno... poludjela sam na tu recenicu da dodem od njega... na kaj ja njemu licim... neku fuxu (ok... sad se smijem... radi ovog u Vodicama).
Sto se tice Marka i mene.... nista vise od brijanja izmedu nas nije bilo... nalazili smo se i vise svadali nego barili. Na sve to ja sam mu rekla da cu mu javiti da li se zelim nac s njim ili ne, da moram dooobrooo razmisliti...
Jucer sam mu poslala poruku da je bolje da budemo frendovi, da me uzasno povrijedio i da ne zelim sve to ponovo prozivljavat. Nije mi nista odg odo 01h ujutro. napisao mi je "kriva poruka" , ispostavilo se da su mu frendovi uzeli mob dok je on spavao i slali te poruke... ne znam... moguce da je to istina, ali ja ne vjerujem... prije bi rekla da nije htio da ispadne da sam ga odjebala pa mi je na kraju to rekao.
Eh.. da napisem i tu pricu... Marko i ja poceli smo se nalazit tocno tj.dana nakon mog prekida s Mariom. On (Marko) je decko iz moje, sad vec bivse sk, god dana mladi od mene... uglavnom, poceli smo se nalaziti svaki vikend... u pocetku mi je to bilo cist iz dosade, a kasnije mi se on sve vise poceo svidati... Posto smo isto drustvo, non-stop smo skupa izlazili van, ali u drustvu smo bili samo prijatelji iako su svi znali za nas. Marko se bavi tenisom i uzasno puno putuje. Skola mu je zavrsila kad i nama maturantima, od tada je sve skupa bio tj.dana u zg-u. Stalno smo se dopisivali... ne zelim sve sad pisati, uglavnom... tom jedno prilikom, kad je dosao sa pripremam u Zg, zbario je jednu malu. Ja sam to saznala 2tj kasnije, na dan kad sam saznala da nisam upala na fax... ironicno... jos me on tjesio preko moba da ce sve biti ok, da bi 2h kasnije od svoje naj frendice Marije dobila poruku, koju valjda nikada necu zaboraviti! Naravno, poslala mi je poruku da je saznala da je bario (i to kod sebe doma) jednu malu... uopce necu pisati kako sam se osjecala u tom trenu... dobro da nisam napravila, kako mi je bilo palo na pamet, neku glupost samoj sebi... 2 dana nakon toga, kad mi se javio rekla sam mu da sve znam i poceli smo se prepirat. Reko mi je da sam mu draga, da ono, da ovo, da mi nismo bili zajedno, da je mislio da mi puca k.... za njega itd. Zvao je Mariju da ju pita sta se ja durim...ja sam rekla da cemo biti sam frendovi. Kad je doso u Zg, debelo me izvrijedao preko moba... kao da sta ja ekipi serem po njemu itd.
Nakon toga sam ja otisla na more. Nisam ga vidjela od 6mj a i nemam neku pretjeranu zelju da ga sada vidim! Mozda sam i ja bila kriva u nekim stvarima medu nama, ali da mi je ono napravio... iako nismo bili sluzbeno zajedno, non-stop smo se culi, kad god bi mogli nalazili... ja nikog nisam barila dok sam se nalazila s njim i eto... to je ta prica!
Danas mi je totalno svejedno za njega, bar mi se tako cini... ne znam kako cu reagirati kad ga vidim, ponasat cu se normalno, ali kakvi ce se osjecaji u meni stvoriti... je ne sais pas. Od kad sam se vratila s mora, javlja mi se hrpa deckiju, ali meni je to sve naporno... treba mi malo samoce. Svi mi oni idu na k....
Jedva cekam da mi pocnu treninzi, jer taj ples mi je stvarnoo nesto najbolje na svijetu!
Marija je otisla na neko break natjecanje u Vodnjan (negdje u Istri). Da sam znala da necu na more, isla bi i ja s njom. Danas se vraca. Mateja je jos na moru, dolazi 25-og, Lana je non-stop sa svojim dragim, Maja uci za fax... e da... saznala sam da se Danilo pali na mene. Koliko je to tocno, a sve mi se vise cini da je... mislim, danas cure vise ne mogu imati ni muske prijatelje... sve se to pocelo krivo gledat. Ja njega stvarno dozivljavam ko super frenda! Sve mu govorim (i za ono u vodicama i za Marka... i sad ovak nesto cujem), kad sam ga preko neta pitala za to, poceo se smijat i pitao me da od kud mi to... ne znam, kad malo bolje razmislim, ponekad se i nije ponasao prema meni kao frend. Pogotovo kad smo se u srijedu vracali iz Piranhe! Od kud sam sve to saznala, pisat cu slijedeci put... ima jos jedna vazna stvar, vezana za jednog decka,ali o tome nekom drugom prilikom...
Citajuci sve ove svoje posteve ispada da se meni svijet rvti samo oko deckiju, sto stavrno nije tocno...
Do sad sam uvijek ja bila ta koja je sjebala decka, prekidala veze i takve stvari, Marko je prvi koji je to napravio meni! U zivotu ne mogu rec da sam puuno barila, puno se deckiju pali na mene, ali ja to sve nekako odjebavam! Od svoje 4 srednjosk. god. skoro 3god. sam provela u 2 veze. I uopce ne zalim za tim... Znam sto znaci kad nekog volis, a i on voli tebe! Barila jesam dosta njih, ali da je to neki preveliki broj... nije. Uvijek sam bila tip cure koji je vise za veze.
Imam veeeliko drustvo, puno poznanika i stvarno, ne mogu rec da mi zivot nije zanimljiv! Preko plesa sam upoznala toliko ljudi, hebena ekipa!
Moji srednjoskolski dani bili su mi najbolji u zivotui vec sad mi ta moja gimnazija fali, i ekipa u njoj. Istina je da se svi skupa druzimo, ali opet... nije to to! jooj... idem chillat malo... pusa svima!

- 15:48 -

ajde, ajde... pametuj! (7) - all rights reserved - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

  kolovoz, 2006  
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

Opis bloga

...zivi svaki dan kao da ti je posljednji u zivotu...

NASTY GIRL


"I need u to dance
I need u to strip,
I need u to shake Ur little ass n hips
I need u to grind like Ur working for tips
N give me what I need while we listen to prince.
Coz miss U ain'z seen the world yet
Rocked la pearl yet
Rocked them pearl sets
Flew in em pearl jets
In a style make a low profile girl smile
Throw a chick back like a blue print trial
Now u n me can drink some Hennessy
Then we get in on
Mad woman wantin to bone Sean combs
Sippin on Patron
Speeding we be leanin
Get em feeling
When I give it to u throw it right back
Tell me Diddy "Yeah I like it like that
Lift your shirt
U know how I flirt
Let's take it off
NOW LETS WORK! "


ME, MYSELF AND I

da i ja nesto napisem o sebi.... Ime mi je Tanja i eto... to nece biti tajna!

Zavrsila sam gimn. u Zg i upisala fax.

Bavim se plesom, slusam rnb i hip-hop...

Obozavam.. hm... svoje prijatelje (bez njih stvarno ne bi mogla zivjeti), dobar provod!

Nedavno sam imala jednu avanturu u Vodicama koja me i potakla za pisanje ovog bloga!