Muškarci i sex - Lijepe djevojke

ponedjeljak , 07.01.2019.

Kakav seks žele muškarci kad navrše trideset?










Click here: Muškarci i sex






Pročitajte sljedeći tekst I saznaćete mnogo više. Muškarčeve ruke, jezik, usne — žele da se sve prožima i osjećati se kao da su njihova tijela blaga koja treba istražiti. Većina žena, 77 odsto svome partneru jasno i glasno kaže ako žele da nešto promeni za vreme oralnog seksa, a 19 odsto njih to pokaže pokretima ruku. Tako priljubljeni intenzivno osećate pokrete partnerovog tela a ova poza omogućuje dodirivanje klitorisa što garantuje užitak za žene, ali i za muškarce.



muškarci i sex

Da je veština prilikom izvođenja oralnog seksa itekako bitna, pokazalo je pitanje postoji li uopšte loš oralni seks, a čak 72 posto muškaraca je dalo pozitivan odgovor. Često je razlog i to što veruju da mogu da nađu bolju partnerku i ne žele prerano da se vežu, a kod nekih je prisutan i strah od gubitka slobode. Ona je posebnu pažnju posvetila tome sa kim i iz kog razloga ljudi imaju seks. Biti u mogućnosti izaći u restoran ili piceriju, da se opustite, da imate dobar provod i razgovarate o vašoj hrani u smislu kako je dobrog ukusa, a ne koliko masti ima u njoj, pokašaće da ste sigurni u sebe...



muškarci i sex

Kakav seks žele muškarci kad navrše trideset? - Vođa studije Debi Herbenik ističe da, iako za mnoge neočekivano, muškarci su se takođe složili da su im najprivlačniji romantika i odanost.



muškarci i sex

Nema sumnje da muškarci vole da žena preuzme kontrolu nad situacijom. Ali, ne pruža ona blaženstvo samo frajerima; i vi možete maksimalno da uživate. Pročitajte četiri zarloga zašto je ova poza tako sjajna! Vi držite kormilo Biti odozgo vam definitivno daje moć. Možete i da se izazovno poigravate, dopuštajući mu da samo delimično uđe u vas. Ili budete ultrarazuzdane - i pokažete mu ko tu vodi glavnu reč - tako što ćete ga potpuno prikucati za krevet. Opkoračite ga, smeštajući stopala levo i desno od njegovih kukova, i spustite se na njega, nežno se pomerajući gore-dole. Zahvaljujući ovom plitkom prodiranju neće se prebrzo suviše uzbuditi, već postepeno ludeti od uzbuđenja. Za strasniji seks ga zajašite dok sedi. Obavijte mu noge oko struka i ruke oko vrata. To je poza za duboku penetraciju! I pruža jak osećaj intimnosti: lica su vam tako blizu, da je poza savršena za strasno ljubljenje. Umesto klasičnih gore-dole pokreta, možete da menjate vrstu stimulacije zajednički se njišući napred-nazad ili mešajući kukovima. Kružni pokreti pružaju različit osećaj od uobičajenih kretnji gore-dole. Lako pristupa vašim vrućim tačkama Da bi doživele orgazam, većini devojaka je potrebna stimulacija barem jedne od dve glavne tačke užitka. Stimulacija klitorisa i G-tačke može da olakša dolaženje do vrhunca ili intenzivira orgazam. A, poza žena-odozgo vam pruža mnogo manevarskog prostora za to. G- tačku - malu sunđerastu kvržicu iza zida vagine - ponekad je teško pronaći. Da bi je penis stimulisao probajte ovu pozu, koja vam omogućava da menjate ugao i dubinu penetracije: On neka sedne ispruženih nogu, a vi ga opkoračite, licem okrenuti ka njemu. Za klitoralnu stimulaciju, on neka legne na leđa, a vi lezite preko njega, tako da se dodirujete stomakom i karlicom. Noge pružite bočno pored njegovih. Dok se njišete gore-dole ili napred-nazad, možete rukama da mu se oslonite na ramena.



Sexual Tension: Volatile - Gay Movie Official Trailer - TLA Releasing Worldwide
Prezire suze Većina muškaraca ne zna kako da odgovori na suze. Možda ćete tako sprečiti da i vi budete jedna od prevarenih žena. Da li znate bilo koje druge stvari koje muškarci vole kod žena? Odgovorom na to pitanje bave se i seksolozi i psiholozi koji su došli do nekih iznenađujućih otkrića. S druge strane žene to često ne mogu da shvate, jer je za njih sve bilo idilično. Možete i da se izazovno poigravate, dopuštajući mu da samo delimično uđe u vas. A nekada želim da bude brzo, sirovo, divlje, agresivno, želim da me uzme bez pitanja - Martina B. Žene koje masturbiraju doživljavaju intenzivnije i češće orgazme od žena koje to ne čine.

[Hotel slavija beograd telefon|Knjige preporuka|Plavi oglasnik osobni kontakti split]






Oznake: neke, stvari., koje, muškarci, vole., kod, žena, više, od, fizičkog, izgleda

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.