srijeda, 31.10.2007.

Kako povecati posjetu vlastitim web-stranicama ili portalu

Citam na portalu www.imamnovac.com o vlasnicima portala i njihovim startovima, nedacama, davanjima i slicno. I nekako mi se cini da je najveci problem posjecenost portala. Pa mi je palo na pamet kako povecati posjecenost. :) Nije cak ni previse skupo, a nesto slicno je ekipa vec radila...

Pa, stavite web-adresu vaseg portala na vas auto... :) NA KROV!!! I potrudite se parkirati u blizini nebodera i zgrada, tako da se vas auto lijepo vidi. Naravno, bilo bi dobro i sa bocnih strana imati web-adresu portala, tek toliko da dobijete jos i 'vidljivost' dok stojite na parkingu. Parkiranje auta na vidljiva mjesta je isto dobar trik koji neke tvrtke vec i koriste (vidio sam nekakve Mini Morise i Peglice po Zagrebu i Rijeci).

Ne znam kakva je pravno glediste na ovaj nacin oglasavanja, ali mislim da nije nista razlicit od stavljanja razlicitih ukrasnih traka na auto. :) Jos tu treba malo poraditi i na dizajnu fonta i slicno, ali u svakom slucaju, mislim da je to za sada kada ima jaaaako MALO oslikanih automobila izrazito dobar nacin proboja u medijski prostor.

Drzim fige... :)

- 20:32 - Komentari (7) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner