Veza na daljinu - Slavonski Brod

srijeda , 26.12.2018.

‘Veza na daljinu naprosto nije za mene, previše sam fizički tip’










Dating Site: Veza na daljinu






Mi smo taj dio svjesno preskočili i prihvatili smo činjenicu da je veza općenito, ne samo na daljinu, rezultat rada, truda i ulaganja. I definitivno mislim da svaka veza na daljinu može uspjeti ako su osjećaji pravi. Oboje smo u zrelijim godinama i naviknuti svatko na neki svoj sistem, navike i slobodu.



veza na daljinu

I mogu reći kako ne bih ništa mijenjala, a moj život ne staje kada on odlazi na brod, jer imam posao, imam priliku čuti ga u bilo koje doba dana i volim što je sretan s poslom koji radi, kao i ja sa svojim. Za promjenu, ovaj put funkcionira bolje nego bilo koja veza dosada, a ne samo one na daljinu. Veselim se trenutku kad ću se moći vraćati kući svom dečku, on mi baš jako uljepšava život i postojanje općenito.



veza na daljinu

‘Veza na daljinu naprosto nije za mene, previše sam fizički tip’ - I mogu reći kako ne bih ništa mijenjala, a moj život ne staje kada on odlazi na brod, jer imam posao, imam priliku čuti ga u bilo koje doba dana i volim što je sretan s poslom koji radi, kao i ja sa svojim. Da je razdvojenost trajala dulje, također bi vrijedilo, a kad bih se opet morala upustiti u vezu na daljinu, mogla bih, ali samo s njim, jer znam da je on moja osoba.



veza na daljinu



Veza na daljinu ...
Prošetali smo i sjeli na travu, a zatim me uhvatio za ruku i zaprosio. Viđali smo se najčešće svaki vikend i u biti nam je bilo zabavno putovati tih 100 km koliko smo bili udaljeni. Onaj tko nije spreman na takvu žrtvu bolje da se ni pod koju cijenu ne upušta ni u što slično. Kad se prvi put vratio s prvog dijela kadeture, bio je doma tri mjeseca i zatim opet otišao kako bi odradio drugi dio kadeture. Komunicirati je izuzetno bitno, dijeliti dogodovštine, osjećaje, raspoloženja, biti dio dana onog drugog.

[Dating site questions to ask online|Sex u puli|Search dating sites no sign up]






Oznake: veza, naš, daljinu, naprosto, nije, za, mene, previše, sam, fizički, tip

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.