Krvarenje tijekom odnosa - Stranica za upoznavanje

nedjelja , 23.12.2018.

krvarenje nakon spolnog odnosa










Click here: Krvarenje tijekom odnosa






Više rezultata… Generic filters Exact matches only Filter by Custom Post Type Ulje eukaliptusa je lekovito zahvaljujući svojim protivupalnim, antibakterijski i antiseptičkim svojstvima. Da li postoji mogućnost da sam trudna, ili je nešto drugo u pitanju? Takodje je sasvim moguce da elastican himen pukne i pre prvog odnosa, tokom bavljenja nekim sportom.



krvarenje tijekom odnosa

Ja i dalje ne znam da li sam nevina ili ne, jer smo i on i ja nevini... U ovom slučaju, pad estrogena je normalna pojava, ali osetljiviji organizmi na pad ovog hormona mogu odreagovati blagim tačkastim krvarenjem u sredini ciklusa. Ovako pocela sam da Vam pisem u nadi da cu dobiti odgovor koji mi je potreban.



krvarenje tijekom odnosa

Krvarenje tokom spolnog odnosa - Postkoitalno krvarenje je jedan od prvih i najčešćih simptoma da nešto sa sluznicom genitalnog sistema nije kako treba. Ovo pitanje sam postavila i na prije zaceca, ali eto ponavljam pa se izvinjavam, jer vi ste ovdje ipak trudnice i pitam se ima li neka od vas slicnoiskustvo.



krvarenje tijekom odnosa

Drage moje trudnice, Tek sam prije par dana betom utvrdila trudnocu, ultrazvuk jos nisam radila jer je rano. Medjutim, strasno sam se prepala kad sam krvarila poslije seksa. Nije to bilo preveliko krvarenje vise pomjesano sa sluzi i spermom. Bolove tokom odnosa nisam imala, krv sam uocila tek po zavrsetku. Nakon tusiranja krv je prestala i nije se vise pojavljivala. Sada sam strasno zabrinuta, jel ovo moze biti nesto ozbiljno? Ovo pitanje sam postavila i na prije zaceca, ali eto ponavljam pa se izvinjavam, jer vi ste ovdje ipak trudnice i pitam se ima li neka od vas slicnoiskustvo. Citala sam i da to nije nista strasno al ne moguse opustitzi. Doktoricu ne mogu dobiti prije prekosutra. Upravo bila kod doktorice, krvarenje prestalo , trudnoca se vec moze vidjeti na uvz kao mala tackica. Ali se vide i male mrljice vjerovatno zbog krvarenja koje je bilo. Receno mi da se pazim sto vcise mogu, pijem dabrostone i f. E sad ne znam sta da uradim. Da strogo mirujem ne znam jel neophodno da otvaram bolovanje nesto mi rano.... Ma nisam pametna al kravarenja bar vise nema nikako. Za 15 dana ponovo kontrola Upravo bila kod doktorice, krvarenje prestalo , trudnoca se vec moze vidjeti na uvz kao mala tackica. Ali se vide i male mrljice vjerovatno zbog krvarenja koje je bilo. Receno mi da se pazim sto vcise mogu, pijem dabrostone i f. E sad ne znam sta da uradim. Da strogo mirujem ne znam jel neophodno da otvaram bolovanje nesto mi rano.... Ma nisam pametna al kravarenja bar vise nema nikako. Za 15 dana ponovo kontrolaPa da je trebalo, dr bi ti to savjetovala.... Nisi bolesna, nemas prijeteci pobacaj, ovo sto ti je dala je klasicna kura za hematom. Uspori, ne seksaj se, ne dizi nista tesko i kreci se normalno... Ma po meni bi bilo jako dobro da uzmes bolovanje! Mislim, prema mojemu iskustvu.. Ma kad ti na UZ pokaze bebicu nekako je sve lakse.. Znam kako se osjecas, prosla sam to jednom i opet prolazim.. Zelim ti svu srecu.



Yoav Medan: Ultrasound surgery -- healing without cuts
Žene koje se približavaju menopauzi ili nakon menopauze mogu da ublaže simptome primenom lubrikanata tokom seksa. O: Vaginalno krvarenje bez drugih tegoba u ranoj trudnoći je dosta česta pojava — pojavljuje se u oko 20% trudnica. Brine me taj bol u bubregu i da li mozda postoji mogucnost da to nije menstruacija, nego da je problem u necemu drugom? Ako je krvarenje obilno, treba primeniti vaginalno pakovanje i odmah otići kod lekara. Čak petina žena u jednom trenutku svog života iskusi dispareuniju — bolan seksualni odnos. Važno je provođenje higijene pranje i brisanje spolovila. Postkoitalno krvarenje nije normalna, ali je, na sreću, češće bezopasna pojava. Svaka zena ima neke ostatke himena sve do prvog porodjaja, kad nam definitivno ostaju samo tragovi njegovih ivica.

[Vrtuljak ljubavi oglasi|Agencije za upoznavanje u zagrebu|Razgovori s bogom film]






Oznake: krvarenje, u, trudnoći, nakon, seksa

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.