Kada se duse sretnu fatmir tekst - Pronađi pratnju

nedjelja , 23.12.2018.

Kad se duse sretnu










Click here: Kada se duse sretnu fatmir tekst






Dakle,kuvanje rucka,vecere,spravljanje dorucka za celu porodicu. Partneri trebaju dopustiti da fizičku strast zamijeni duhovna spona i tada više fizički kontakt nije toliko neophodan da bi se veza održala. Tu energiju nase srodne duse osjecamo u srcu, jer se tu ta frekvencija u svakom slucaju osjeca i mi znamo da postoji nase sjedinjenje. A Boris, Vera, Vladan i Sanja jos uvek samo tebe sanja.



kada se duse sretnu fatmir tekst

Srodne duse su uvijek ista bica! Cak i deset… dvadeset godina kasnije. To su često navike od kojih lično nemamo štetu, ali mi redovno doživljavamo stresove kada se suočavamo s njima i to nam kvari ugođaj uživanja u trenutku. On ucini ovako: da svi ljudi dok je sveta i veka, imaju svest o tome da ljubav postoji; da svi ljudi, dok je sveta i veka, imaju potrebu da traze taj uzviseni ideal da u tome uspevaju, dok je sveta i veka, kad je rec o stvarima ili prijateljstvu.



kada se duse sretnu fatmir tekst

Kad se duse sretnu - First search results is from YouTube which will be first converted, afterwards the file can be downloaded but search results from other sources can be downloaded right away as an MP3 file without any conversion or forwarding. Naprotiv,smatram da je zena danas,u DALEKO tezoj situaciji,nego sto su bile zene u devetnaestom,i prvoj polovini dvadesetog veka.



kada se duse sretnu fatmir tekst

Mladi supružnici Darko Lazić i Ana Sević prošle godine su bili u žiži javnosti zbog priča da se razvode. Da kod njih cvjetaju ruže, uvjerili smo se neposredno pred najveći pravoslavni praznik Božić, kada su nas ugostili u svom domu i iskreno odgovarali na sva pitanja. Kako te dvije energije funkcionišu u braku? Baš zato mi i super funkcionišemo. Mi smo dosta slični. Kada se spoje naše dvije velike energije, onda se desi eksplozija. Da li u tome ima istine? Ima tu istine, svakako. Kada dođeš sa nastupa, koja je tvoja prva reakcija? Vidim dijete i ženu koji me čekaju i to je nešto što ništa ne može da zamijeni. Njihovi osmjesi i doček su nešto najljepše. Porodica je za mene svetinja. Ja se javim ako ne spavam. Znam kakav je naš posao, tako nema potrebe za takvim porukama.



Fatmir Sulejmani - Dva ludila (Official Video 4K)
Ali,sa druge strane,upravo ova žena nam je omogućila da svoju inventivnost i maštovitost iznesemo i van kuhinje i trpezarijskog stola,i zato sam joj zahvalna. To je onaj s kojim ti je dovoljno samo da budes. Potreba za maskiranjem i šminkanjem jeste produkt unutrašnjeg nezadovoljstva i želja za uljepšavanjem slike. Na nasem putu kroz inkarnacije uvijek srecemo iste duse koje kroz nas uce ili mi ucimo od njih. Mnogi smatraju da postoje fizionomije, karakteri i boje glasa koji nam ozivljavaju sjecanja iz djetinjstva i aktiviraju neurobioloske mehanizme koji nas vode k posebnim osjecajima prema odredenoj osobi, vrlo cesto k ljubavi na prvi pogled. Zaljubljivanje je proces u kojem se malo kada dovodi u pitanje sam događaj i nikada se ne povezuje sa ljubavima iz prošlog života jer se razmišljanje temelji na opšte prihvaćenim mišljenjima društva i roditelja. Mi smo bili dve polovine, a sada smo napokon celina. Kako te dvije energije funkcionišu u braku? Razlaz može biti dobar Nema toga što ljubav nije u mogućnosti postići, ali ako i neminovno dođe do razlaza među partnerima, to nikako ne treba biti u neprijateljstvu i lošoj atmosferi.

[Dame za vezu ili brak|Sex oglasi buje|Bongas camera]






Oznake: kad, se, duse, Sretnu

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.