Badoo hrvatska kostajnica - Stranica za upoznavanje

utorak , 01.01.2019.

Radio stanice uživo na internetu










Click here: Badoo hrvatska kostajnica






Odgovoran za zločin nad Hrvatima u Uzdolu 14. Nakon prvih višestranačkih izbora, održanih 1990. Zbog toga je dolazilo do manjih nesuglasica.



badoo hrvatska kostajnica

S druge strane, svjetski prvaci u multietničnosti bi radije da ti tvrdoglavi nacionalisti — koji im nesnosno dodijavaju pjevanjem vazda jednih te istih pjesama i mahanjem jednim te istim zastavama — ne budu to što jesu nego da postanu nešto drugo. Župa Doljani nastala je 1882. Vojnik Armije BiH Sjedo Hakalović je rafalom iz automatske puške ubio uhićenog i nenaoružanog pripadnika HVO-a, a ranio jednu ženu hrvatske nacionalnosti.



badoo hrvatska kostajnica

Radio stanice uživo na internetu - Na istom tragu govorio je i Ivan Pavao II. U selu je bila nejaka postrojba HVO-a, koju su sačinjavali mještani, a koji nisu bili profesionalni vojnici, nego domobrani koji su branili svoje kuće i živote.



badoo hrvatska kostajnica

Dobro došli na UzivoRadio. Naša prvenstvena želja bila da na jednom mjestu okupimo sve radio stanice na našim jezicima Bosanski, Srpski, Hrvatski, Crnogorski , koje mogu da se slušaju besplatno na internetu. Time želimo pomoći našim ljudima u lakšoj potrazi za domaćim EXYU radijima, a ujedno i pomoći našim stanicama u povećanju popularnosti i slušanosti, pogotovo onim stanicama koje tek počinju sa online emitovanjem svog programa. Na molbu mnogobrojnih slušatelja, od nedavno možete da slušate i radio stanice iz i. Da bi mogli slušati sve radio stanice bez problema i prekida na našem portalu, tj. Tako da ako niste u mogućnosti da slušate neki od ovih radija na sajtu, moguće je da nemate instaliran jedan ili više od ta tri programa. Ponekad se neka od radio stanica nemože uključiti i zato što u tom trenutku ima previše slušalaca, u tom slučaju sačekajte malo, pa probajte ponovo... A ima i dosta radija koji ne emituju svoj program nonstop 24 sata uživo... Vlasnik ste radija koji emituje svoj program online, a Vaša radio stanica se ne nalazi na našoj listi? Svoj radio možete dodati vrlo brzo i jednostavno, ako ispunite. Sigurni ste da neki radio sa liste više ne radi? Uz Vašu pomoć i saradnju na sajtu uvjek mogu biti samo linkovi do radio stanica čiji su stream linkovi ispravni i rade...



Klizište u Hrvatskoj Kostajnici uništilo desetak kuća
Čak ih se prisiljavalo da pale hrvatske kuće i gospodarske zgrade. General Sefer Halilović iz štaba vrhovne komande Armije BiH 29. To je područje posjetio i Miljenko Lasić, brigadir HVO-a, koji je poslije iznio svoje dojmove o stratištu. Kao zapovjednik postrojbi Armije BiH, odgovoran i sudjelovao u etničkom čišćenju, uhićenju, zlostavljanju, bespravnom zatvaranju u logore u Jablanici i Konjicu, te ubojstvu Hrvata civila i zarobljenih vojnika HVO-a. Svih 22 stanovnika ovoga sela su Hrvati, okruženo je muslimansko -bošnjačkim stanovništvom. Njezin sin Ljubo Zovko jedan je od čelnika HDZ-a i HVO-a. Zatvorenici su najviše mučeni dok je on bio upravnik logora.

[Životinjski sex|More crna gora forum|Osobni kontakt istra]






Oznake: uživo, radio, stanice, Hrvatska

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.